Inga klagomål härifrån. ..

Håll i hatten, det blååååser här!

Men med tanke på vädret som verkar vara i Sverige är 25 plusgrader i halv storm mycket, mycket bättre. Dessutom ligger vi precis vid en liten häck som ger oss lite lä. Inga klagomål härifrån, jo, det skulle vara att det är sista dagen i värmen, jag älskar värme!

Har dock beställt bra väder från och med Söndag klockan sisådär tre!

Det finns verkligen inte så mycket att uppdatera mer än att vi har det rysligt bra och jag igår bokade en vecka till här till mig och Pia, vår husmorssemester är kirrad och jag har specialbokat rum, i ett lugnt hörn av hotellet utan spring och iväg från barnpoolen! Det blir finemang, det blir det….20160528_075915

Trista tankar om korkade folk…..

Som alltid när jag tvingas tillbringa tid med många andra människor som nu runt om i solstolar och på vår restaurang slås jag av tanken av hur jäkla ouppfostrade och hänsynslösa vissa är.

Först har vi rökarna, som naturligtvis glatt ligger i sin solstol o boffar oavsett om det ryker rakt på någon annan och när man rökt klart fimpar man på marken och släpper fimpen där….. Och på uteserveringen röker vi också oavsett om folk runt i kring äter…. Rökarna är dessutom klart överrepresenterade i nästa kategori, vi hostar rakt ut, gärna mot någon annan och såklart upprepade gånger! Underbart också om man också hör att det är slemmigt av en potentiell sjukdom man gärna vill få, tack för den liksom…..

Och många har kliande näsor här, atttjo rätt ut såklart, varför hålla för när man kan dela med sig!

Givetvis finns det ett fåtal som kan bete sig, men……..

Fast, solen skiner och jag låter mig inte slås ned av trista tankar om korkade folk!😉 och fortfarande går det inte ladda upp bilder…. får leka på instagram o Facebook istället!

Jävligt klantigt Anngelica!

Men va faan!

Vaknade och mådde toppen, gick ner och lade handduk och kuddis (ja, man tar med en kudde utomlands till solstolen!) för att sedan gå in i restaurangen och äta frukost. Då vände sig hela huset och jag fick precis tag i en kant så jag inte slog i golvet, satans jälva blodtrycksfall.

Jag glömmer gärna bort att jag inte har ett väl fungerande blod och denna gång packade jag lätt och tog visst inte med mig de tabletter jag tydligen behöver. Jävligt klantigt Anngelica, jävligt klantigt! Jag lyckades på något snurrigt sätt få i mig lite frukost och satt och yrade om att jag visst skulle gå lite på löpbandet…. visst, visst sa den underbara mannen och lodsade upp mig på rummet där jag nu ligger och hoppas att hämta upp mig.

Nu är det heeeelt ok att tycka synd om mig ordentligt, jag är ynkligt liten och det är väldans synd om mig!

Till råga på allt går det inte att ladda upp bilder just nu, grymt irriterande…. 😉

 

Med slutna ögon bara i min värld!

Just ätit en superb lunch proppad med vitlöksfrästa räkor, kanske sköljde jag ner också!

Tänk att det är så himla skönt att bara göra ingenting alls, ligger o lyssnar på havet med lite poolmusik i bakgrunden, ibland ser jag på beachvolleyboll eller tittar ut över havet men oftast ligger jag med slutna ögon bara i min värld….. Oj vad man hinner tänka när man inte varken läser bok eller lyssnar på storytel och såklart håller jag tankarna från gården så man inte funderar på om något hänt eller så. Barnen dock kan jag aldrig sluta tänka på, som mamma är man alltid orolig avsett hur gamla de blir.

Kan säga att jag njuter, älskar denna lunk, min kropp behöver helvila o hjärnan likaså, tur jag redan har planerat in en vecka till i höst, samma hotell o samma lunk! 20160525_113345

Alla som känner mig vet……

Får man säga fy fan när man ätit så man tror att man ska spricka? Jag säger det iallafall fall, fy fasen va mätt jag blev igår…. Vi bestämde oss för att gå till Pegasus, en restaurang vi hittade för tre år sedan och såklart besöker när vi är här, god mat, dryck och härligt folk där, klart man vill gå dit!

Nu ska jag dessutom skylla ifrån mig på den likasinnade grannen som ville ha en ”starter”, givetvis följer jag strömmen och skulle också ha, in kommer en hel måltid för mig i form av två gigantiska bläckfiskben som naturligtvis slukades. Sen hade jag beställt en portion King prawns som jag skyndade mig att äta upp innan jag skulle hinna känna hur mätt jag skulle bli, holy zmoke! Jag har aldrig varit mer nöjt lidande och trodde inte att jag skulle kunna äta frukost i morse, men alla som känner mig vet att vithajen måste ha mat på morgonen, punkt!

Däremot trodde jag att löpbandet skulle bågna under min nya vikt men även det höll och nu ligger jag som en mätt orm och smälter maten, kanske blir det ett dopp,  snart, kanske….. received_10154176338032398 received_10154176338092398

 

Igår brände jag mig lite och avslutade dagen i solen lätt maskerad, men det kan jag överleva, det kan jag!20160525_152829

Innan jag hann reagera. .

Det var väl tusan vad jag svettas på gymmet här nere, dessutom har jag fått hög puls två gånger redan på morgonen. Först på löpbandet, när jag promenerar helt själv i gymmet i godan ro, helt uppslukad av tankar med blicken fäst på en palm utanför den idag öppna dörren och lurar med hög musik iproppat i bägge öronen. Då känner jag en hand på min arm och givetvis hoppar jag högt, tappar balansen o steppar runt som en tok för att inte ramla,  den stackars städerskan höll på att få slag och ursäktade sig gång på gång, hon ville bara fråga om ok att hon städade….

Sen hann jag inte ens sätta mig i solstolen innan det flög in en flugjävel i halsen på mig o innan jag hann reagera hade jag svalt den, faaaaaan va äckligt, hög puls igen då kräkreflexen ville starta o jag haaaatar att spy, bara att svälja djupt några gånger o skölja ner flugis med vatten,  bra start på dagen!! Jag ska hålla mun hela dagen, det ska jag……20160524_113829

Jag och mina elakheter……

Tjohej, inte mycket att klaga på idag heller. Det ska i så fall vara att det är lyhört på hotellet och tyska röster i hög ljudvolym klockan fem på morgonen inte är på önskelistan, samt att det finns ett barn här som låter som när man trampar en katt på svansen, ofta!

I övrigt är jag mycket tillfreds, eller kanske jag fick springa på toa lite väl mycket igår för den underbara mannen tvingar i mig vatten hela tiden….. Man blir ju för böveln pinknödig stup i kvarten då. Stackars mej väl?

Även denna morgon startade jag på gymmet, mycket skräp in, gör vad du kan för att bli av med dem…. Det hade inte varit ivägen med en liten fläkt eller så där för det är varmt som satan o jag svettas ut maaaassor av elakheter!

Nu ligger jag återigen i ljudet av vågor som rullar in, solen strålar på mig från en molnfri himmel o jag trivs rätt så bra, rätt så jävla bra!😆Studio_20160523_090504ö20160523_193201received_10154171759702398

Blod på semestern..?

Det är inte varje dag man skriver inlägg till ljudet av brusande vågor,  me like!

Och Shit vilket bra hotell jag råkade välja, maten är super, baren likaså och sängarna (thank you lord! ) är sköna. Min rygg är ju rätt så kräsen och är inte den som ”tiger  o lider” om det är illa. Bra start på semestern, förutom att den underbara mannen precis  klämt av sin fingertopp i en trasig solstol…. Blod på semestern, inte kul!

Vår vana trogen var vi först nere på frukosten innan jag sen klädde om och testade hotellets gym, Måndag är lika med gym, punkt!

Behöver jag skiva att jag ska slappa så mycket jag orkar på denna solstol, heeeela veckan!20160522_21412820160522_17503120160522_17501420160522_175023

Vissa människor bara har det…..

När man ska ut och resa är det trevligt att vara rejält utsövd, precis därför vaknade jag efter fyra timmars sömn och förmodligen kände just så…..

Jag kan tänka mig att jag kommer att sova på planet vilket i och för sig inte är så dumt, typ tre timmar är ok, sen vill man vara framme. Men inte klaga nu, det är ju mot semester och sol man åker! :)

Lite full i skratt över att jag i torsdags kom i säng senare än när jag gick upp idag, jag kan konsten att nyttja dygnets alla timmar ibland….. Men när man träffar en gammal kompis man inte sett på ett tag och konstaterar att hur länge vi än umgås har vi mer att prata om, fler minnen att skratta åt och under kvällens gång skapade vi nya minnen som vi kommer att skratta åt framöver och såklart garvade läppen av oss över just då. Vissa människor bara har det, ni vet, man kan inte ha tråkigt i deras sällskap och jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge.

En sådan kväll behöver man ibland!

IMG_48211

Vi började på Grönan och detta paket fick följa med oss hela kvällen!

IMG_48281

Givetvis besökte vi Ricks krog Pleasant! Han gör världens godaste drinkar kan jag meddela! Testa!!

IMG_20160519_200005

Och vi inledde med en flaska ”fira att vi ses” på kryddhyllan på Grönan.

 

Nu tror jag inte vi hörs…..

Å va jag kände att det var rätt beslut att inte ta med mig hästen till hästhusets tävling idag, av flertalet anledningar faktiskt!

Laget skötte sig bra men några spända hästar och någon några 😉  felridning kostade placering för dagen, MEN satan va snygga alla var. Är man inte bäst får man vara snyggast!

Väl hemma var det bara att börja packa, har aldrig väntat så länge att börja men jag börjar kanske bli så himlans rutinerad globetrotter att jag litar på att jag ändå får med mig allt, men tittar man på det jag hittills lagt fram ser det ut som att jag nästan får med mig för mycket, haha! Är det bara jag?

DSC_0275

Tur detta inte hände inne på banan, men skickliga Lina höll sig kall (och kvar) och lyckades genomföra ett bra program…

DSC_0137

Eva G :)

DSC_0159

Kristin :)

DSC_0189

Evelina :)

DSC_0225

Maggan tränare in action på en (snart) omskolad hoppehäst :)

DSC_0263

Det var inte bara Lina som fick smaka luftfärd!

Nu tror jag inte vi hörs förrän jag landat på Grekisk mark under en varmare sol och blåare himmel… FETT najs!