Tur att man är fullkomlig.

Något man slås över när man är bland mycket folk är hur olika folk är fostrade eller inte fostrade. Det där med rökning har jag ju skrivit om förut, men det är bra tråkigt att det ligger fimpar på stranden eller där man råkade vara när man röker. Att folk får röken rätt i ansiktet verkar inte röra många i ryggen och på uteserveringar röker man rätt upp och ner oavsett om röken blåser mot grannbordet där folk precis äter eller för all del rakt på sina egna barn…

Någon går dock åt sidan och röker, eloge till dem!

Sen har vi dem som snällt delar med sig när de hostar och nyser,  hålla för eller vända bort existerar inte. .. I morse var det en kvinna som gick med sin tallrik mot sitt bord, jag såg att hon laddade för att nysa, kom väl på att man inte vill ha nysrester på maten så hon vänder sig bort och drar av en rejäl, rätt över någon annans tallrik, bussigt verkligen…

Nåväl, tur att man själv är fullkomlig!20170619_084258

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.