Dagen inledde jag med att göra bort mig…

Fy bubblan va skönt det var att få en liten skvätt regn igår, alla mina blommor stod dessutom på altanen på ”sommarbete” då den underbara mannen hade tvättat fönstren. Precis när det började regna hade vi bestämt oss för att trycka ner några nya stolpar i ena vinterhagen och med regnet rinnande innanför linnet så höll jag stolp medans den underbara mannen tryckte ner dem med skopan på traktorn. Hur mycket enklare än att slå stolp, sanna mina ord!

Idag ska jag dra upp trådarna igen så Islandsdamen kan få lite mer att knapra på.

Dagen inledde jag med att göra bort mig, nu märkte jag missödet i tid och slapp tråkiga, kostsamma efterarbeten så att säga. När jag kopplade på släpet hade jag huvudet under armen och kontrollerade inte att handsken glidit ner över kulan ordentligt så när jag åkte iväg följde inte släpet med, nu märkte jag det bums så jag klarade både elsladd och handbromsvajer, been there done that en gång förut och det ÄR inte kul att själv ha sönder saker, och extra surt med onödiga lagningstider och kostnader…. Kanske ska jag köpa en lott idag 😉

Ja, varför släpet skulle kopplas på var ju för att det vankades träning i ottan, idag skötte sig Nåttlan jättefint, vi fick lite extra socialträning då det var flera hästar på banan som gjorde lite olika saker. Hon tappade (kanske av den anledningen, vilken blir den bra socialträningen) bjudningen stundtals vilken jag fick påminna henne om att fortsätta mata på med och summa summarum blev det dock ett bra pass. Idag testade vi faktiskt den förvända galoppen längs långsidorna och det var inte svårt alls sa Nåttlan, hoppas att det inte var nybörjartur bara, älskar okomplicerade introduktioner av nya saker! Det kändes skillnad efter träningen i Fredags och ridturen med gramanen igår, ibland är det rätt att använda en hjälptygel över en tröskel, vilket är min enda avsikt nu. Denna vecka är jag ledig och bokade in två träningar, så redan i morgon ska vi ”påt igen”, Onsdag är det välförtjänt vila!

Nåttlan wisbo juli 17 blåScreenshot_20170717-093122 Snapchat-1100902581

 

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.