att jag just ramlat över en som jag kanske hämtade idag…

Ja, ni som känner mig och har följt mig ett tag vet ju vid det här laget att jag har en förkärlek till hästar som har lite ”trassel” och kanske är det så att jag just ramlat över en som jag kanske hämtade idag.

Just denna häst har vi haft en dialog fram och tillbaka ett tag men igår blev hon till salu och jag nappade direkt!

Det lär väl bli en hel del om henne här framöver men jag kan inleda med att berätta att det är ett 5-årigt sto som enligt uppgift från hon var tre år och kom från uppfödaren redan haft 8 ägare och varit på ett antal ställen för tillridning för hon inte är enkel… Där har vi trassel nummer ett sen behöver hon gå upp en hel massa i vikt och få muskler på sin kropp, sen så…..

Men hon verkar jättesnäll min nya lilla Savannah och söt som socker!

En tyckte om “1”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.