Det irriterar nog ut av helskotta!

Okej, nu börjar min hjärna förbereda sig på semester. Jag märker det så tydligt för jag blir lite virrig och tyvärr på lite dåligt humör. Det har nog med stressen att lämna gård och djur i andras händer att göra trots att jag litar på dem som hjälper mig. Men, ni som har djur vet vad jag menar, man vill ha koll 😉

Koll hade jag dock i tisdagskväll då vi hade julmiddag här, alla mina arbetskompisar och några vikarier kom, samt såklart vår brukare med man. En väldigt trevlig kväll med såklart åt helskotta för mycket mat. 

Gårdagen inleddes på Wisbohammar med dotter som tränade för Nina, Felan var lite i sitt esse och dotter fick kämpa lite med både henne och sig själv. Det är så lätt att låsa sig i ett mönster när man bara rider en häst, till slut förväntar man sig saker av hästen som kanske inte händer och det blir svårt att komma till ridning. Men man kan inte göra annat än att ta bra hjälp och ”rida ut stormen” 😉 Bitvis var Felan riktigt fin också bör tilläggas. Allt går framåt men nu vill man ju ta några steg upp i trappan också så att säga och fru Fela är inte helt åsiktsfri gällande jobbiga saker….

Även igår körde jag icevibe på Vanna innan promenad, och jag blev själaglad när jag kunde rubba bort några av de stenhårda skorporna i själva karledsvecket. Det måste ha varit en befrielse för henne också för vi pratar nästan en centimeter utstickande skorpor som i trippla rader tagit plats i karleden under en lååång tid. Det irriterar nog ut av helskotta!

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.