24h of pure quality time

Kan inte riktigt beskriva med ord hur vilka fantastiska dagar jag har haft med min kära. Hade gärna dokumenterat allt under vistelsen på Clarion Post men vi kom överrens om att ha telefonförbud och faktiskt bara njuta av nuet och av varandra. Precis som det ska vara.

Under kvällens middag kom kocken själv ut med maten till oss. Smaklökarna jublade av den fantastiska maten, de delikata vinet och den perfekta efterrätten. Det var njutning på hög nivå.

Vi vaknade tidigt dagen efter och gick direkt upp till rooftoppoolen och flöt runt där och njöt av att ligga under en klarblå himmel och strålande sol samtidigt som vi blickade ut över ett vackert Göteborg. Den känslan var obeskrivlig. 

Vi fortsatte morgonen med den underbara frukostbuffén och bestämde oss samtidgt för att hoppa på nästa tåg till Varberg. Det var en perfekt dag att glida runt uppe på Varbergsfästning och gå längs den fantastiskt vackra strandpromenaden. 

Avslutningsvis åkte vi tillbaka till Göteborg, solbrända i ansiktet, direkt hem till Ninni som bjöd på mat och vin för att fira att jag skrivit på kontraktet för lägenheten. 

Lycklig. Tacksam. Kär. 

Jag älskar livet.


Längtar såå till kvällen. Jag och min kära ska tillbringa natten på Clarion Post och bara få njuta av lugnet i varandras närvaro. Ska bli underbart att gå runt i en mjuk badrock, äta färsk frukt, bada i rooftoppoolen, ligga och få massage i spa-avdelningen och sippa på en kall, fräsch drink. Men innan dess ska vi kolla på Cortegen på Chalmers! Har utan tvekan den finaste mannen på denna jord. Han är lycka. 

Och på tal om lycka så blev jag hyresgäst till en trea i Majorna igår. Nu längtar jag till midsommardagen och inflytt! 

Hipp Hurra!


Vilket underbart 30års firande Samuel bjöd på igår. Som den människoälskare han är hade han hyrt hela Lou Lou. Kalaset var planerat in i minsta detalj – allt från menykort med personliga bilder på baksidan från minnen med alla på festen, stämpel med hashtag #samuwelii30, live jazzband som spelade hela kvällen, super god mat som han bjöd alla gästerna på m.m. En elt fantastisk kväll med andra ord!

Mirakulösa Macadamia


Har inhandlat schampoo, conditioner och inpackning för ett år framöver av dessa mirakelprodukter. Det är framtaget för att kunna återfukta och skydda alla hårtyper, i synnerhet torrt eller skadat hår. Produkterna är fria från sulfater och parabener vilket gör att du får en skonsam rengöring av håret samtidigt som det ger ett skydd mot skadliga föroreningar och andra yttre påfrestningar. Dessutom är det inte djurtestat!

Håret blir verkligen heeeeelt fantastiskt. Värt vartenda krona. 

New in: VAGABOND

Efter fyra (!) timmars letande hittade jag ett par vårskor. Den som väntar på något gott..?

Svar på kommentar: Jag bor hos min pojkvän väldigt tillfälligt, jag letar lägenhet för fullt. Haha sött, men nej det är ingen förlovning på gång. Kanske någon gång i framtiden. Den som lever får se!

lighter, brighter.

Tillbaka i Göteborg. Heldag med min saknade Malin. Sämsta shoppingrundan genom tiderna (alla kollektioner är katastrofala!). Studiebesök på Per’s jobb. Inställd aw med VOLT. Ett glas vin i soffan. Fantastisk torsdag.

Början på något nytt.

Som de flesta förmodligen vet så lämnade jag Stockholmslivet bakom mig för drygt en månad sedan. Det var rätt väntat att jag skulle lämna huvudstaden inom sinom tid men ibland går saker fortare än man tänkt. Många frågar; Did you do it for love? Till större delen – Ja. Det kändes rätt i hjärtat och varför tveka då? Självklart känns det bättre att vara nära min kära och slippa pendlandet mellan Sthlm-Gbg och eftersom att båda har fulla scheman hela tiden var det ibland svårt att få alla pusselbitar att passa.

Det blev en liten välbehövlig Sverige turné dagen efter min sista arbetsdag på NK. Stockholm-Småland-Göteborg-Varberg-Göteborg-Branäs-Göteborg-Varberg-Stockholm-Varberg-Göteborg. 50års kalas, påskfirande, skidsemester och flytt bland annat. Otroligt skönt att komma ifrån allt som inkluderar jobb ett tag och bara få göra massa roligheter i gott sällskap.

Så vad gör jag nu? Njuter av ledigheten i väntan på att börja min anställning på VOLT fashion som nu lanseras på utvalda orter i Sverige.  Det var över 800 sökande och jag blev en av de lyckliga som fått anställning. Det är en sjukt stor ära att få vara med och starta upp den 800kvm stora butiken som öppnar i Nordstan 16 maj! Vi är ett grymt team och jag längtar efter att få köra igång.

mer av dig och mindre av mig

En ELLE UK tidning fetare än deltagarna i Biggest Loser, en latte, en nybakt croissant och Hillsong i öronen suddar helt bort det faktum att klockan ringde vid 03 och att jag knappt sovit en blund. Nu är jag äntligen på väg till Göteborg och det kommer bli en fantastisk helg – jag känner det i hela kroppen. Och dagen till ära så är det ju faktiskt alla <3 dag. I två års tid har jag bara kunnat drömma om en alla hjärtans dag som denna, ni som vet storyn fattar poängen haha!

Om det är någon av mina vänner i Götet som har en stund över nu på förmiddagen så nås jag på telefonen!

Sprid kärlek idag och dela ut kramar som om det inte fanns någon morgondag <3