Alla mina vegetabiliska tabletter 

Som sagt så är jag ju vegetarian och jag äter 3 sorters tabletter som jag tänkte visa er nu! En kapsel som är multivitamin är.  Då är det ju allt från vitaminer – b12 och järn osv! Jag äter även en extra b12 så att jag får i mig all b12. Jag äter även järn tablett för jag fäller lite hår osv. Sedan så är det ju bra för naglar, även om jag har ganska hårda naglar. Det är det som jag äter! 

Varför blev ja då just Veg? Det är ju så att jag har haft prickar och knott på armarna. De har blivit mkt bättre sen jag blev Veg. Jag mår mycket bättre fyskit och psykiskt. Det är även så att jag är emot så mycket djurplågeri!! Höjer nån bah handen mot ett djur så vill jag bara höja handen mot människan i stort sett. Förstår ni vad jag menar? 

Nu så tänker säkert ni ”men hallå? Bara för att du inte äter kött så slutar dom inte att döda eller förstöra djur?” Nä det klart att folk inte gör! Men åt andra sidan så gör jag något som känns bra för mig och jag gör nått som jag vill, samt så är det fler och fler människor som blir vegetarian och vegan. Då gör vi något för djuren liksom! Absolut så kan man älska djur och allt samt även äta kött! Jag säger inte att det är fel, men jag vill inte det ! Utan jag mår bättre utan kött i själ och mage!

Går dagens shopping i Skövde 

Hejsan allesammans! Nu så sitter jag hemma och väntar på att min tvättmaskin ska bli klar med mina kläder. Målaren är här också och fixar min lägenhet så att den blir fin. 

Igår så var jag iallafall i Skövde och träffade en tjejkompis från min klass i gymnasiet. Det var jättekul faktiskt! Det var så roligt att träffa henne igen. Igår testade jag också på något nytt. Faktiskt indisk mat? Har ni testat det och vad tyckte ni? ???? för mig så var det sjukt gott! Jag åt vegetarisk eftersom jag är vegetarian och varit det i c 3-4 månader och stor trivs med detta! 

Alltså detta var så gott och det var jättekul att träffa min ”number one” igen! Älskade vän ♡

Bara så JA

Hejsan allesammans! Nu så sitter jag i badkaret och kollar på lite Youtube innan det är dags för städning! Alltså denna avkopplingen är underbar! Ett varmt bad, levande ljus, lite Youtubeklipp!

Innan badet så åker jag middag. Det blev en vegetarisk schnitzel med klyftpotatis, sallad med citron på och kall sås! 

Wallandermys med Moa!

Hejsan  allesammans! Nu så var det längesen som jag bloggade.. iallafall så har jag varit på kalas igår.  Min morfar fyllde 70 år igår så det var stort kalas. 

Sedan på kvällens så var jag ute med kompisar och idag så har jag städat min lägenhet och kört hem en kompis. 

Nu på kvällen blir det wallandermys med vännen Moa! 

Väntar på främmat 

​Hejsan allesammans! Nu så har jag nyss gjort mig iordning, städat lite och ställt fram fika. Det är så att jag väntar på främmat idag. Farmor och farfar kommer och hälsar på och kollar.in min nya lägenhet. Ska bli kul att få lite främmat.

#söndagschill 

Hejsan allesammans! Nu så sitter jag och chillar framför en dator och kollar på Youtube. 🙂 

Igår så hade jag en inflyttningsfest till min nya lägenhet. Det var faktiskt kul och det är första gången som jag faktiskt har haft en hemma fest. Jag har aldrig i hela mitt liv haft en hemma fest, så det var faktiskt både gött och jobbigt för idag hade jag så mycket att städa.. Men gött att man inte behövde gå någonstans. Glömde tyvärr att ta kort och sådant. 

Vegetarisk lunch 

Hejsan allesammans! Mår ni bra själv så mår jag bra! Nu så äter jag en vegetarisk sallad och bygger på mig lite innan kvällen, ska nämligen ha vänner hemma och dricka lite! 😉 ska bli kul! 🙂 

Vad ska ni göra för roligt en lördags kväll då? 🙂 

Nyinköpta saker till lägenheten 

Godmorgon alla darlings där ute!! Nu tänkte jag visa upp alla nya saker som jag har köpt till min lägenhet.  Eller ah det är ju egentligen inte jättemycket nytt utan egentligen 3 saker. En korg till mina filtar som får stå vid min tv. 2 guldramar som jag har ramat in dom fotona från Therese webbshop. Tycker att det blev jättebra! ???? 

Idag så ska jag på stan efter jobbet. Ska se om jag kan hitta något på cervera och sen så ska jag se om jag kan hitta några mjukisar på H&m eller något i stan. 

Sedan tänkte jag börja med Youtube igen nu när jag har fått wifi och allt. Låter det som en bra idé? ????

Börjar att blogga igen 

Hejsan allesammans! Nu så ska jag börja blogga igen och har tagit lite kort i mitt tvrum som precis har blivit klart! 🙂 Jag bodde ju först i Skövde, men valde att flytta till Lidköping igen för att alla mina vänner finns här och dom saknade jag. Jag trivdes heller inte ut Skövde som jag trodde att jag skulle göra. 

Iallafall så ser det ut såhär i min lägenhet nu och börjar bli fett nöjd! 

Åh, marmor kuddar! Så goals! ????