JAG ÄTER INTE KÖTT

Jag förstår om folk undrar mycket om varför jag bland annat blev veg och hur jag tänker. Jag är inte den som tackar nej om jag blir bjuden på kött hos min mormor tex. Även fast jag inte tar alls mycket.

Hur jag ser på att vara vegetarian? För det första så mår min kropp mycket bättre av ett hälsosammare liv. Har aldrig ätit så här mycket grönsaker någon gång förut. Jag är mycket piggare och gladare. Jag får nästan aldrig finnar och blir heller aldrig förkyld längre på vintern. Jag var ju den som altid var förkyld på vintern. Denna gången så har jag bara varit förkyld 1 gång.

Något som även bidrar till att jag blev veg det är bland annat Facebook. För ett tag sedan så kom det ut massa filmer på Facebook om hu man behandlar djur! Det är inte rättvist.. Dem kan inte skydda sig på något sätt… Jag blev arg och jag bestämde mig för att bli veg och inte bidra till att äta kött… Sen så får jag ju va lite artig på kalas och ta en liten bit.

Jag är aldrig den som bara ”JAG ÄTER INTE KÖTT” även om jag vill undvika det så mycket som går, men blir jag bjuden så klart att jag inte tackar nej, men man kan inte förvänta sig att jag äter stora mängder. Jag äter aldrig kött hemma, utan bara veg.

wp-image-27904073jpg.jpg

ALLTSÅ HUR SNYGGT?

Hejsan allesammans där ute! Mår ni bra? Det gör iallafall jag.

Nu så ska jag tipsa er om en klädsida som är helt underbar! Har ni sett en sida som heter Elly Pistol? Såg på Walgrens värld en kväll och såg reklamen om denna klädsida och jag blev helt kär. Har kollat runt och nu har jag hittat VÄRLDENS bästa bomber. Jag äger ju ingen Bomber för jag vet inte vilken jag ska ha, men har hittades som jag verkligen vill ha nu.

(klickar ni på bilderna så kommer ni till sidan med Bomber jackorna)

ellypistel

JULMYS

Hejsan allesammans! Nu närmar sig julen och på Söndag så är det redan andra advent.. Tiden går ju så fort! Jag har ju planer på julafton, någon mer som har det? 

Varför firar man egentligen julen? Jo, för att Jesus föds under den dagen och alla familjer är samlade osv, men tänk alla som inte har någon familj? Alla som sitter där själva på julafton? Jag älskar ju att pynta och ha gran och allt det där på julafton, men jag är egentligen inte så mycket för självaste julen.. Jag har alltid själv jobbat på julen när jag har varit timanställd, så egentligen är jag själv inte så mycket för julen. Det är mer nyår som jag älskar och vill vara ledig, fin klädd och massa glada leenden på läpparna.

Här kommer det en liten bild på julmys från google.. HÄR

julstamning

är tillbaka

Godmorgon allesammans! Jag har inte varit med verkan i bloggen på jättelänge! Har haft en lång bloggpaus på grund av att jag har inte haft någon fungerande dator och det är jobbigt att blogga via mobilen hela tiden. Nu så har jag en fungerande dator och kan börja blogga ny igen! ÄNTLIGEN!

Har saknat er som fan! Idag så Ska jag göra lite ärenden och även lämna min mammas hund hos henne… Har haft mammas hund hemma hos mig över natten.

Som sagt jag har ju flyttat hemifrån och nu så bor jag i Lidköping för jag bodde i Skövde innan, men saknade alla mina vänner för mycket så flyttade tillbaka!

15216086_222633738175286_1792142934_o 15231539_222633744841952_2091126753_o

Alla mina vegetabiliska tabletter 

Som sagt så är jag ju vegetarian och jag äter 3 sorters tabletter som jag tänkte visa er nu! En kapsel som är multivitamin är.  Då är det ju allt från vitaminer – b12 och järn osv! Jag äter även en extra b12 så att jag får i mig all b12. Jag äter även järn tablett för jag fäller lite hår osv. Sedan så är det ju bra för naglar, även om jag har ganska hårda naglar. Det är det som jag äter! 

Varför blev ja då just Veg? Det är ju så att jag har haft prickar och knott på armarna. De har blivit mkt bättre sen jag blev Veg. Jag mår mycket bättre fyskit och psykiskt. Det är även så att jag är emot så mycket djurplågeri!! Höjer nån bah handen mot ett djur så vill jag bara höja handen mot människan i stort sett. Förstår ni vad jag menar? 

Nu så tänker säkert ni ”men hallå? Bara för att du inte äter kött så slutar dom inte att döda eller förstöra djur?” Nä det klart att folk inte gör! Men åt andra sidan så gör jag något som känns bra för mig och jag gör nått som jag vill, samt så är det fler och fler människor som blir vegetarian och vegan. Då gör vi något för djuren liksom! Absolut så kan man älska djur och allt samt även äta kött! Jag säger inte att det är fel, men jag vill inte det ! Utan jag mår bättre utan kött i själ och mage!

Går dagens shopping i Skövde 

Hejsan allesammans! Nu så sitter jag hemma och väntar på att min tvättmaskin ska bli klar med mina kläder. Målaren är här också och fixar min lägenhet så att den blir fin. 

Igår så var jag iallafall i Skövde och träffade en tjejkompis från min klass i gymnasiet. Det var jättekul faktiskt! Det var så roligt att träffa henne igen. Igår testade jag också på något nytt. Faktiskt indisk mat? Har ni testat det och vad tyckte ni? ???? för mig så var det sjukt gott! Jag åt vegetarisk eftersom jag är vegetarian och varit det i c 3-4 månader och stor trivs med detta! 

Alltså detta var så gott och det var jättekul att träffa min ”number one” igen! Älskade vän ♡