Bara så JA

Hejsan allesammans! Nu så sitter jag i badkaret och kollar på lite Youtube innan det är dags för städning! Alltså denna avkopplingen är underbar! Ett varmt bad, levande ljus, lite Youtubeklipp!

Innan badet så åker jag middag. Det blev en vegetarisk schnitzel med klyftpotatis, sallad med citron på och kall sås! 

Wallandermys med Moa!

Hejsan  allesammans! Nu så var det längesen som jag bloggade.. iallafall så har jag varit på kalas igår.  Min morfar fyllde 70 år igår så det var stort kalas. 

Sedan på kvällens så var jag ute med kompisar och idag så har jag städat min lägenhet och kört hem en kompis. 

Nu på kvällen blir det wallandermys med vännen Moa! 

14/9-16

Godmorgon eller godförmiddag allesammans!! Godmorgon beroende på när folk har vakant! Själv ska jag försöka sova lite.. 😉 

Sedan jag kom hem från jobbet så har jag handlat, badat och lagat massor med mat och gjort matlådor av, samt städat lägenheten. Det är så skönt att ha matlådor för jobb redan klart och bara att tina upp från frysen. 🙂 

Vad jag lagade för mat? Jag var så sugen på köttfärssås idag. Såklart så blev den vegetarisk för jag är ju VEGETARIAN! så jag gjorde mat senare som jag bara kan värma! Perfekt ju! Nu så ska jag vila lite! 

Väntar på främmat 

​Hejsan allesammans! Nu så har jag nyss gjort mig iordning, städat lite och ställt fram fika. Det är så att jag väntar på främmat idag. Farmor och farfar kommer och hälsar på och kollar.in min nya lägenhet. Ska bli kul att få lite främmat.

#söndagschill 

Hejsan allesammans! Nu så sitter jag och chillar framför en dator och kollar på Youtube. 🙂 

Igår så hade jag en inflyttningsfest till min nya lägenhet. Det var faktiskt kul och det är första gången som jag faktiskt har haft en hemma fest. Jag har aldrig i hela mitt liv haft en hemma fest, så det var faktiskt både gött och jobbigt för idag hade jag så mycket att städa.. Men gött att man inte behövde gå någonstans. Glömde tyvärr att ta kort och sådant. 

Vegetarisk lunch 

Hejsan allesammans! Mår ni bra själv så mår jag bra! Nu så äter jag en vegetarisk sallad och bygger på mig lite innan kvällen, ska nämligen ha vänner hemma och dricka lite! 😉 ska bli kul! 🙂 

Vad ska ni göra för roligt en lördags kväll då? 🙂 

Nyinköpta saker till lägenheten 

Godmorgon alla darlings där ute!! Nu tänkte jag visa upp alla nya saker som jag har köpt till min lägenhet.  Eller ah det är ju egentligen inte jättemycket nytt utan egentligen 3 saker. En korg till mina filtar som får stå vid min tv. 2 guldramar som jag har ramat in dom fotona från Therese webbshop. Tycker att det blev jättebra! ???? 

Idag så ska jag på stan efter jobbet. Ska se om jag kan hitta något på cervera och sen så ska jag se om jag kan hitta några mjukisar på H&m eller något i stan. 

Sedan tänkte jag börja med Youtube igen nu när jag har fått wifi och allt. Låter det som en bra idé? ????

Börjar att blogga igen 

Hejsan allesammans! Nu så ska jag börja blogga igen och har tagit lite kort i mitt tvrum som precis har blivit klart! 🙂 Jag bodde ju först i Skövde, men valde att flytta till Lidköping igen för att alla mina vänner finns här och dom saknade jag. Jag trivdes heller inte ut Skövde som jag trodde att jag skulle göra. 

Iallafall så ser det ut såhär i min lägenhet nu och börjar bli fett nöjd! 

Åh, marmor kuddar! Så goals! ????

Mer recept 

Var och köpte dessa böcker idag på Coop här i Skövde. Perfekta för mig just nu. Den ena boken är det bara massa nyttiga och gröna drycker i. Den andra boken är det vegorecept. Sedan står det i vegoboken vad man ska tänka på och vad man kan göra osv. Ska verkligen göra dessa recept. Kan göra några recept och visa vad resultat blir och vad jag tycker osv. Låter det som en bra idé? ☺