PAPAYAMODELS

www.papayamodels.se

Just det om ni inte redan visste det eller för att fräscha upp ert minne både nya och gamla läsare så är jag med i Papayamodels modellegentur. Där kan ni finna fler bilder på mig från tidigare plåtningar och även från jobb som jag har gjort.

Du finner även dem andra modellernas bloggar bilder och jobb som de gjort, värt ett besök tycker jag 😉

http://papayamodels.se/erika-norman/profile/

 

Time for squats!

Här är ett schema som jag tänkte följa. (hittade det via google)

Jäklar vilket rump-pass det blev på gymmet idag, nu jäklar ska rumpan tränas! Har bestämt mig att jag ska göra squats och situps två gånger om dagen. Så både på gymmet och hemma. Fick lite inspiration från instagram.

Foto: Pavel Maira

 

 

Kroppen i dagsläget.

Tog kort på min kropp idag hur den ser ut just nu, tänkte ta en bild varje vecka så att man ser resultaten. Är ju annars lätt att man stirrar sig blind och inte ser någon förändring. Men som sagt mycket fokus på lår och rumpa, är det som gäller för min del. Har ju tappat ganska mycket nu :/

 

Bild?


Varför går det inte att ladda upp bilder för? sjukt drygt när det är bilder som gör hela bloggen :/

får hoppas att det funkar snart igen, kanske går att lägga til bilder från mobilen istället?

Club L

Kan tipsa om ett riktigt kap till festklänning. Denna klänning från Club L kostar bara 199 kr och sitter som en smäck. Har den i marinblå och såg nu att den hade kommit in i massor med färger. Har min klänning i storlek xs. Men har hört att dem är lite mindre i storlekarna.

 

 

 

 

Finally!


God morgon babes!

Lyckades pallra mig ned mot gymmet igår efter att ha haft en paus på cirka 2 veckor pågrund av sjukdom. Otroligt skönt att få köra lite, hoppas nu på att jag håller mig frisk, har ju en tendens att bli sjuk. Det gör ju inte saken bättre att lillan drar hem en massa från dagis hela tiden. Men vill ju verkligen nå mitt mål till sommaren så att man slipper stå i vassen. Är ledig idag från jobbet, igår var ju också hemma och vabba då lillan har varit sjuk så hon får vara hemma med mig idag också. Får se om det blir gymmet sen ikväll sen, var ju sjukt mycket folk igår när jag tränade runt sex. Ingen bra tid att träna egentligen då dem flesta slutat jobbet, men det var då jag kunde komma loss, hehe.

 

Miss World Sweden!

Inte långt kvar nu till när det avgörs vilka som går vidare till finalen i Miss World Sweden.

Därför behöver jag just din hjälp att gå vidare till finalen.

Det ända som ni behöver göra är att sända iväg ett sms med texten MISS(mellanslag)20 till 72456, (my wallet appen krävs) kostanden är 19 kr och samtidigt som ni röstar så skänker ni även pengar till gatubarnen i Brasilien då en del av pengarna från röstningen går till dem stackars barnen. 

 

 

@ home

Hej gobitar!

Är hemma och vabbar idag med lilltösen. Var tvungen att hämta henne från dagis igår också, stackarn, Tänk att dessa sjukdomar aldrig går över :/. Det tar så mycket energi och kraft ifrån en. Sen har jag ju inte tränat på nästan två veckor heller. Mina resultat är verkligen som bortflugna. Hoppas på att jag kanske kan träna ikväll sen när sambon kommer hem, eller imorn. Måste komma igång nu, orkar inte vänta längre, hehe. Skulle också behöva ett par nya träningsskor och lite nya träningskläder. Fick ju pengar i födelsedagspresent till att köpa nya skor, men har inte riktigt hittat några än. Finns så mycket att välja bland ju.