Hemma!!!

Hemma i Sverige! 😀


Här sitter jag och skriver inlägget.. I vackra Älvkarleby 🙂 Dalälvens brus utanför…

Idag har jag repat med bandet inför spelning i Gävle på onsdag! Ska bli superkul! 😀


Mina fina grabbar, och Fredrik Wide bjuder på kropp ;P Vi kommer lira flera av mina egna låtar mm.
Känner ni igen dem från musikvideon till ”Min utegrill”?? 😀

Eftermiddagen har jag, fotografen Daniel Ahlberg och Peter Englund spenderat här i Älvkarlebyn. Letat coola platser att spela in musikvideo på. Imorgon skapas nämligen en ny musikvideo till Diamond Dogz här! Kul! 😀 Det blir till låten ”Svenska sommaren punkt com”, som jag för övrigt skirvit musiken till 🙂


Daniel och Peter in action…


Älvkarlebyfallen!


Jag poserar ;P Yeah!

Nu ska vi planera vidare inför morgondagen… Kram

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.