ADAM LIVE

 

Vilken bra start hörrni, jag vet! Det är ju nästan skrattretande va lite jag bloggat, det var inte riktigt tanken när jag startade. Men jag håller på och kommer in i det känner jag igen. och det som är mest störande är att jag tänker på skitmycket grejjer som jag vill dela med mig utav, men när jag känner att jag VERKLIgen vill skriva, då är det helt omöjligt… tidsmässigt alltså.

 

men hur som helst. Var det någon som såg Adam live igår? Om inte så var jag med som gäst.

http://www.tv3play.se/play/257269/?autostart=true

 

 

 

 

 

 

Och om ni undrar varför jag skriver som ett mongo så är det för att datorn (tror jag)

 

 

 

 

 

 

 

 

Behind the scener bilder :)

 

Tror ni att jag blev irriterad på mig själv när jag loggar in här nu och ser att jag inte kunnat mobilblogga!! Jag raderade som sagt mitt förra konto här på finest och då är det klart att mina gamla inställningar inte finns kvar. Men tror ni att jag tänkte på det eller? 

Nää!

Men hur som helst. Är rätt trött, intensiv dag kan man säga. Avslutade dagen med att vara gäst på ett webbtv-program.. Och inte vilket som helst.. Och programledare är inte bara min chef och kollega, utan även en mycket nära vän..  Alexander erwik 🙂 Hans webb-show spelade vi in idag.. Men jag berättar mer om det imorrn 🙂

Men jag tänkte fråga er nu. Var det någon av er som såg Waterwörld? Och isåfall, vad tyckte ni om det hela? Var det roligt, tråkigt, old news, skitkul, boring eller vad vet jag. Skulle va rätt kul att få höra era synpunkter.


Här kommer iallafall några… kan man kalla det behind the scen pics. Nää, jag kallar det för behind pics bara, så fattar ni 🙂säsongens första program så mötte Dermot Clemenger (har antagligen stavat hans namn som en idiot men är för trött/lat just nu för att ta redo på fakta) och hans team. Det graciösa laget som dom kallade sig. 

Ibland kan jag ha lite svårt för att sätta ihop ord och namn och som ni märker… stavning är kanske inte alltid min starka sida. Men det var vid nått tillfälle så skulle jag ropa på lagkaptenen (Dermot) och ropade

-Cleeeement Dermengeee!

lite pinsamt, haha! Sen hade vi härliga Tobias Karlsson och givetvis hans lagkamraterHaha! Va hemsk jag e som tog den här bilden. Och tyvärr har jag inga fler kort på dom, så ni får nöja er med med deras rumpor..

 

 


Lag grön igen… Mycket snyggt Clement, Kalle och Sofia.. och Anna, en av producenterna på WaterwÖrld!


Nu är det läggdags hörrni. Ska upp tidigt och jag har lovat mig själv att jag ska komma i säng inatt innan klockan 02.00 

men tror inte jag kommer klara av det.. men vi får prova 🙂


Imorrn får ni se lite pics från Erwik 


God natt på er

 

WATERWÖRLD

 

 

Hej på er

 

Vart fan tog jag vägen är ni iallafall säkert några som undrar.  Och jag ska vara helt ärlig. Det började nog med min medicinering för min ADHD. Jag blev ju så sjukt trött och samtidigt skulle jag försöka jobba. Alltså jag menar inte lite småsömnig nu. Utan jag snackar brutal narkolepsi!!

 Så inspiration till att blogga fanns inte och inte heller orken. Men nu blir jag inte trött längre, iallafall inte av damp-pillerna… Jag har ärligt talat aldrig jobbat så mycket i hela mitt liv. Jag skrev aldrig om mina tvprojekt jag fick.. Men nu kan jag göra det.

Jag har som sagt fått mitt första programledarjobb.  Jag är så sjukt glad för det ska ni veta. Programmet heter Waterwörld och har premiär ikväll!!  så ikväll klockan 20.00 på tv6 så är det dags…

Och inte nog med det så fick jag även en roll i den nya ”zombieserien” Den sista dokusåpan! Där jag spelar mig själv! Hur fett är inte det. Ska berätta mer om det sen!

 Samtidigt som detta skett så har jag jobbat även på vårat familjeföretag (matgrossist). Så det har med andra ord varit full rulle. Och inte nog med det så är jag överlycklig över att jag träffat min kille Alex.

Jag har  aldrig haft så mycket roligt på gång samtidigt.. Har aldrig heller sovit så lite som nu, är så trött att jag till o med ser att jag åldrats!!! De e sant!  HEMSKT!!!!

Jag är iallafalll nu redo att börja blogga igen, för nu har jag tid till det. Då kanske ni tänker

 men hur jobbigt kan de va att blogga?

Jo, men saken är den att jag inte har lust att lägga upp en bild på typ min lunch varje dag, enbart för att jag inte har nått bättre att lägga upp. Jag vill nu blogga för att faktiskt skriva nått som jag vill dela med mig av till er!  

 

Så att det är så sanningen ser ut.. Inte svårare än så faktiskt..  Jag hoppas nu att ni tittar ikväll på Waterwörld på TV 6 klockan 20.00

Fröken Nazemson ger er en massa pussar och kramar!!

 

Tror ni mitt storhetsvansinne är tillbaka nu eller? Då tror ni verkligen rätt!.

Jag sa ju att jag kommer hänga mig kvar vid tv aparaten, vare sig ni vill eller inte!

 

 

😀