KANINERNA SKALL NER I SOPTUNNAN.

Igår var det äntligen dags för Vincent att ge bort sina nappar till kaninerna på Liseberg. Han bestämde själv kvällen innan att nu var det bara Fabian som fick ha några nappar kvar. På vägen dit kunde han knappt vänta tills han äntligen skulle få hälla i napparna i maskinen och se dem försvinna tillsammans med alla andras nappar, känslan av lycka förvandlades dock snabbt till olycka när han insåg att napparna var borta för alltid. (Se bild nr6, hahaha) Det blev en hel del ilska och tårar blandat med en fruktansvärd rastlöshet från hans sida men det gick ändå väldigt bra när han väl skulle somna. Några snyftningar och sedan sov han gott hela natten! :)

Det första han sa när han vaknade imorses var ”Jag vill ha min napp. Mamma är dum och ful, jag skall kasta kaninerna i soptunnan!” Allt man inte får lov att säga på samma gång, haha.

Liseberg lämna nappar Liseberg lämna nappar2 Liseberg lämna nappar3 Liseberg lämna nappar4 Liseberg lämna nappar5 Liseberg lämna nappar6 Liseberg lämna nappar7

Liseberg lämna nappar8

IT’S HER BIRTHDAY.

IDAG fyller min allra bästa vän år. Min soulie som jag inte träffat på snart TRE år nu, herregud. Ni vet, ibland har man vänner som man inte ens kallar vänner. Det känns som man umgås med sig själv när man umgås med dem. Jag och Jacqe är egentligen HELT olika men ändå så lika så det känns som en tvillingsyster. Vi har gjort ALLT. När jag letade fram bilder på oss skrattade jag hela tiden, hälften av dem går inte att visa upp. Det är JOBBIGT att vara ifrån sin bästa vän, speciellt när livet inte går som det ska, men samtidigt känns det på nåt sätt som om vi inte är ifrån varandra. LADIDADII på det. Då-Nu-Sen ftw.

Idag är det din dag smurfen, hoppas du har det jävligt ladidadii utan mig!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA JACQUELINE!

MISS YOU, LOVE YOU.

 

 

 

 

 

 

 

DET ÄR INSIDAN SOM RÄKNAS.

Hej! Idag har vi bakat världens fulaste muffins. Verkligen alltså, de ser helt vidriga ut! Hade jag inte vetat exakt vad som är i dem hade jag INTE smakat på dem, haha! Vincent älskar verkligen att baka, så vi gör det emellanåt trots att ingen av oss äter upp det när det är klart! Det har varit en jobbig dag för Vincent idag så jag tänkte att vi skulle göra det lite roligare och ta en färg i smeten. Ungen ville självklart inte ha en färg utan valde t-r-e. 

”Röd och grön vill jag ha, sedan vill jag ha svart som gais för det älskar morfar” sa han glatt, hahaha!

BORÅS DJURPARK.

Igår bjöd mina föräldrar hela familjen till Borås djurpark, det är inte jätteofta vi ses allihop samtidigt så det var hur mysigt som helst! Jag gillade savannen och tigrarna mest! Det är något speciellt med tigrar, tycker ni inte? Förutom lekplatserna och alla grävmaskiner/bilar som fanns tycker Vincent bäst om aporna säger han! Han var så glad på morgonen, när jag tog fram en tröja åt honom kollade han på mig som om jag inte var riktigt klok och sa ”MAMMA? Jag skall ha min tigertröja och min zebraväst!” Hahaha. Självklart får man bestämma själv, lila hår och lilla handväskan ville han ha också! Underbar dag med fantastiskt väder, tack så mycket världens bästa mamma och pappa! <3

Här kommer lite bilder, de flesta var helt suddiga så det blev inte så många. Mina syskons respektive var också med men jag sprang tydligen mest efter Vincent och fick inte en enda bra bild på dem! :(

HEMLEVERERAD KÄRLEK PÅ FLASKA.

Hej! Hoppas att ni alla mår bra och att ni haft en underbar helg! Jag antar att de flesta av er som läser här följer mig på instagram (evelinax) så ni vet nog vad detta handlar om! För er som inte vet så gjorde jag en cleanse förra veckan och fick många frågor om detta, vart det kom ifrån osv. Jag lovade därför att skriva om det i bloggen, sååå här kommer det!

Jag har varit väldigt trött och hängig det senaste, stressat mycket och varit allmänt slarvig med allt. Med tanke på att jag har barn lagar jag bra mat varje dag men sedan sitter jag ändå där på kvällen med min chipspåse och mitt godis. Förra helgen var jag i Stockholm och där blev det också mycket skit och ALKOHOL, så jag kände att det var dags att göra något åt mig själv! Jag valde en cleanse från juiceexpress.se, deras juicer är både kallpressade och ekologiska vilket är ett självklart val för mig när man skall göra något sådant just för att få ut det bästa av allt. Jag både läste på hemsidan och rådfrågade dem då jag inte gjort detta innan och valde sedan cleanse 3 som är lite mer varierande och därför kanske passar bättre för just oss som inte är vana! Jag var SKEPTISK dagen innan eftersom jag äter mer än en häst men tänkte ändå att jag skulle ge det ett försök. På kvällen kom juicerna hemleverade vilket underlättar SÅ när man har annat att tänka på och det var bara att sätta in dem i kylen och invänta morgonen, haha!

SÅ, hur gick det? Det gick SÅ bra! Jag älskade smaken på juicerna och eftersom man dricker så mycket under dagen blev jag faktiskt inte alls hungrig. Jag gissar att alla som känner mig skrattar åt mig nu men jag blev verkligen inte det, kanske var det för att jag längtade efter att smaka på en ny juice, jag vet inte, men det gick hur bra som helst! Jag som ÄLSKAR ingefära tyckte bäst om juicerna som innehöll just det samt ”beautylicious” som jag håller i på bilden nedanför, men jag tycker om alla andra frukter och grönsaker med så alla smakade bra enligt mig!

För er som var intresserade av detta och skrev till mig rekommenderar jag verkligen juiceexpress.se då jag vet vad man får; Kallpressad, ekologisk juice som dessutom kommer hemleverad till dörren dagen innan, kan inte bli bättre. Jag ÄLSKAR bra service, tycker hela grejen höjs av det och det fick jag verkligen från början till slut! Kommer definitivt beställa därifrån när det är dags igen! Vissa av er hade frågor jag kanske inte riktigt kan svara på så funderar ni på att köra en cleanse och undrar något, gå in på hemsidan och FRÅGA om det är något. Det funkade bra för mig! :) Där kan ni ju också läsa mer om varför de valt attt göra juicerna på det sättet som de görs. 

Har ni enklare frågor som jag kan svara på är det bara att kommentera eller skicka mail som vanligt! KÖR PÅ bara, ge er själva en kickstart och ta hand om er!

PUSS!

 

TACKSAM.

Idag vaknade jag av att världens finaste kille pussade mig på munnen och sa ”God morgon, Törnrosa!” (Bärgarn säger så till Blixten i en bok) som är hans standardfras på morgonen. Jag har sovit alldeles för lite inatt men efter det känns det som att inget kan gå fel idag. Jag uppskattar varje dag i livet, är så tacksam för att jag får spendera mina dagar med min lilla pojke, att få se honom växa och utvecklas mer och mer för var dag som går. Livet är inte alltid lätt, ibland är det svårare än vad man trodde det kunde vara. Det som är bra är att i de flesta fallen vänder det dåliga, och i de flesta fallen går man ur en jobbig period både lite smartare och starkare. Jag önskar att vi hade sluppit många grejer vi gått igenom, men samtidigt har allt gjort oss till det vi är.

Jag är tacksam över att vi lever, att vi har så många fina människor runt omkring oss som älskar oss, att vi har varandra. Jag är så tacksam över att jag fick bli mamma till min älskade, gosiga, omtänksamma, busiga prins.

STILL I RISE.

You may write me down in history
With your bitter, twisted lies,
You may tread me in the very dirt
But still, like dust, I’ll rise.

Does my sassiness upset you? 
Why are you beset with gloom? 
‘Cause I walk like I’ve got oil wells
Pumping in my living room.

Just like moons and like suns,
With the certainty of tides,
Just like hopes springing high,
Still I’ll rise.

Did you want to see me broken? 
Bowed head and lowered eyes? 
Shoulders falling down like teardrops.
Weakened by my soulful cries.

Does my haughtiness offend you? 
Don’t you take it awful hard
‘Cause I laugh like I’ve got gold mines
Diggin’ in my own back yard.

You may shoot me with your words,
You may cut me with your eyes,
You may kill me with your hatefulness,
But still, like air, I’ll rise.

Does my sexiness upset you? 
Does it come as a surprise
That I dance like I’ve got diamonds
At the meeting of my thighs? 

I rise
I rise
I rise