Mixstate…

Ja nu va de ett tag sen jag bloggade flyttade iaf till england slutade i kaos rent ut sagt så insåg jag att jag har varit så sjukt manisk att jag inte insett att det är inte så lätt så tillslut så bestämde daniel och jag oss för att åka hem igen och nu är vi i Njutånger hos min kära pappa som var villig att låta mig och daniel flytta in igen nu är jag på väg ner från manin lugnt och försiktigt!!!

Daniel bestämde sig för att ta sin taxi legitimation och ska göra uppkörning mm. och är klar den 15 oktober och då blir det troligen flytt till Åre vilket gör mig sjuuukt glad de är så underbart vackert där!!!!!!

 

Men nu sova skriver mer imorgon 

Pusshaaaaj

Åland

Idag blir det väldigt god mat det blir hummer lax och kräftor mm gud va gott!
Hummer tycker jag därimot kan vara torr men det får bli att skippa det 😛

Men nu så blir det umgås med familjen 🙂

Rosella… Skabb?

Uscha nej rosella är en av dom båtar jag hatar att åka mest av fucking allt!!! De luktar gammal alkis och urin över allt visst personalen är trevlig och så men färjan i sig har sett sina bättre dagar om man säger så… Vi är snart framme btw tror jag eller asså jag vet inte xD håller ingen koll har köpt vr och kollade lite blogg awards vissa platsar och vissa inte tänker inte kast skit på någon men alltså har hört lite konstiga grejer utöver det vanliga om h.w :s

Läppförstoring?

Läppförstoring med fillers? Ärligt de har inte varit min grej men jag har suttit och kollat väldigt mycket på det senaste tiden sen kollade jag Dennism.se och såg as billig läpp plumper och jag trodde de skulle vara vill shiit jag har satt på det här nu 3 gånger idag och mina läppar har blivit mycket större!!! Visst de gör lite ont när det är på men det är värt det 12 timmar snedare och läpparna e fortfarande större weeeeey!!! Lite för och efter bilder första är före andra efter 🙂
Märket är procle köpt från eleven.se

Börja nyttigt? :o

Åh herregud!!!
Samman lagt 6,7 km med power Walk och joggning!!! Stolt!!!
Nu ner och hämta lite saker jag beställt hoppas bright white har kommit med!!! Men nu smink från eleven.se se om lipplumper funkar!!
Annars ringer jag och klagar på falsk reklam och jag kommer då även ta kontakt med Dennism…

Pluggggaaaa och flair

Plugga och flair samtidigt ja du det går ju faktiskt!!!! Nu läser jag mig igenom 1001 cocktails känner mig duktig slänger in ett drink recept!!
Whisky sour
Ta fram ett whisky glas med fot lägg sedan i dom lite större isbritarna ta sedan fram en shaker häll sedan i 4 cl burbon / whisky 2 cl citron saft sedan 1,5 cl sockerlag skaka i shakern bara så det får blandas lite sedan häll ner det i glaset ta sedan en en drink pinne och trä på 2 körsbär sedan lägg pinnen över glaset och sen njut whisky älskare vilken drink vill ni ha recept på sedan? 🙂 nu tillbaka till pluggandet!!!!