Årets PH vinnare

Igår sändes finalen av Paradise hotel och nu står det klart att Eric och Paow blev årets vinnare, med en avgörande röst. Sedan gjorde de upp om vem som skulle kamma hem en halv miljon. I år blev det dock ingen skandal som förra året. Båda valde att inte släppa kulan, och därmed dela på vinstpotten.

Alla paradise deltagarna befann sig på finalfesten igår på Cafe opera.

image

image

image

image

Eric och Paow.

Paows diss till Calle provocerar – ”Krämar ut 80 tusen i månaden”

 

 

 

Ett inlägg jag missade att lägga upp under Paows och Calles tjafs var detta inlägg hon postat på facebook. Här skryter Paow om sin takvågning i söder och en lön på 80 tusen i 7 års tid (vilket är ytterst tveksamt).

Många provoceraras av Paows uttalande vilket får dem att backa Calle istället. Samir hoppade in i detta tjafs och skyddade Paow som blev kallad för ”hora” ”äckel” ”fuckin åsna” osv..

paow

Hennes status lyder: B kändis? Calle Åberg kan sitta i sin risiga lägenhet i en förort han själv har tröttnat på, och fortsätta att jobba på willys medan jag fortsätter att kräma in 80 tusen i månaden som jag gjort i ungefär 7 år i min fina takvåning med bästa läget på söder. Förstår att du är bitter med tanke på att du inte fick ut det du ville från ditt lilla ”kändisskap” haha

 

 

Ylva upprörd och Freddie misshandlad

Ylva från Paradise Hotel har nu skrivit ett inlägg där hon med all rätt är riktigt förbannad. Häromdagen var hon på Slagthuset i Malmö när hon helt oprovocerat från ett glas med rent sprit i asiktet. Vidare berättar hon att Freddie också blev misshandlad. Utdrag från inlägget:

”Vad fan är det för fel på vissa människor?!
Igår var jag och några andra från paradise på Slagthuset i Malmö. Vi alla hade en jätte trevlig kväll och folket var jätte trevliga och snälla. Nästan alla. Jag sitter på en soffa i VIP området och pratar med Jasse, helt plötsligt från ingenstans så kommer en kille och slänger ett glas rent sprit i mitt ansikte. Jag kunde inte kolla på flera minuter, satt bara och höll för mina ögon för att det sved så mycket. Mina ögon är helt ömma fortfarande. Jag har verkligen inte gjort eller varit otrevlig mot NÅGON, alltså kan man ju undra VARFÖR en människa gör så här från ingenstans. Är det för att jag är med i en dokusåpa? För att killen har fått en uppfattning av mig på tv som han inte gillar? Eller vad fan är det frågan om? Blir så ARG så jag skakar. Ska jag behöva vara orolig att bli påhoppad, misshandlad, trakasserad varenda gång jag är ute på en nattklubb eller bland folk? Även Freddie Johansson från paradise blev misshandlad igår av något psykfall”.

Läs hela hennes inlägg här: http://paradisehotel.tv3.se/blog/ylva-fogel