Tobias nekad – VIP

Det har varit väldigt mycket uppdateringar om PH och det lär fortsätta ett tag till då det fortfarande är aktuellt. Men det dröjer ju inte länge tills det faktiskt tar och folk slutar prata om det gamla.

En av personerna som befann sig på finalfesten igår var förra årets deltagare Tobias som tog sig till final. Han försökte ta sig in till VIP där årets deltagarna dansade men blev nekad. Detta blev han otroligt förbannad över och stormade därifrån. Det nämner han dock inte på sociala medier.

image

image

Otydlig bild, men detta var precis efteråt.

Årets PH vinnare

Igår sändes finalen av Paradise hotel och nu står det klart att Eric och Paow blev årets vinnare, med en avgörande röst. Sedan gjorde de upp om vem som skulle kamma hem en halv miljon. I år blev det dock ingen skandal som förra året. Båda valde att inte släppa kulan, och därmed dela på vinstpotten.

Alla paradise deltagarna befann sig på finalfesten igår på Cafe opera.

image

image

image

image

Eric och Paow.

Paows diss till Calle provocerar – ”Krämar ut 80 tusen i månaden”

 

 

 

Ett inlägg jag missade att lägga upp under Paows och Calles tjafs var detta inlägg hon postat på facebook. Här skryter Paow om sin takvågning i söder och en lön på 80 tusen i 7 års tid (vilket är ytterst tveksamt).

Många provoceraras av Paows uttalande vilket får dem att backa Calle istället. Samir hoppade in i detta tjafs och skyddade Paow som blev kallad för ”hora” ”äckel” ”fuckin åsna” osv..

paow

Hennes status lyder: B kändis? Calle Åberg kan sitta i sin risiga lägenhet i en förort han själv har tröttnat på, och fortsätta att jobba på willys medan jag fortsätter att kräma in 80 tusen i månaden som jag gjort i ungefär 7 år i min fina takvåning med bästa läget på söder. Förstår att du är bitter med tanke på att du inte fick ut det du ville från ditt lilla ”kändisskap” haha