Konsert och ingen middag

När man slutar kl 16:45 kan det bli jobbigt… speciellt när man avslutar med 90 min psykologi. Dock är nog psykologi mitt favoritämne men att avsluta sent på en onsdag eftermiddag kanske inte är jätteroligt. Och idag var det lite speciellt eftersom direkt efter skolan så hade ju min första konsert med min nya kör Vox Beata, vilket jag är väldigt stolt över. Jag var väldigt nervös innan men det löste sig och allt gick bra. Vi fick väldigt mycket applåder och alla som lyssnad var jättegulliga. Dock fick jag ingen middag eftersom jag behövde gå direkt eftersom skolan, jag var väldigt hungrig om man säger så. Men nu är jag hemma i alla fall och bloggar, planerar, gör läxor och kollar på Alice i Underlandet faktiskt. Har ni sett den moderna versionen men Johnny Depp som hattmakaren. Den är faktiskt bättre än va jag mindes den, lite sorglig till och med!

Men nu ska jag se klart på filmen och göra lite fler läxor så hörs vi i nästa inlägg!!

Puss och kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.