SMARTplanering

Posted in Träning/motivation

Många kunder som kommer till mig och ber om hjälp får i uppgift att skriva kost -och/eller träningsdagbok. Att bokföra det man gör är ett jätte bra redskap att skapa medvetenhet, kontinuitet och motivation. Man kan enkelt mäta sina resultat och framsteg. Man får verkligen svart på vitt vad man har gjort under veckan, vad som fungerat bra och vad man bör jobba vidare på. Man kan lättare hitta sina akilleshälar och svagheter. Den största fördelen med att bokföra är att det oftast skapar en medvetenhet och bara genom att bli mer medvetna så kan vi ändra våra beteenden.

”SMART planering har skapat 6 st unika Kost- & Träningsdagböcker som alla har gemensamt att de hjälper dig planera, följa upp och utvärdera din träning, kost och vardagsmotion. De lär dig skapa en medvetenhet om dig själv och din dagsform. Lär dig se vilka val du gör i vardagen. Samtidigt lär dig reflektera över varför du kanske inte får de resultat du önskar.”

Fil 2017-08-10 11 28 42

I dessa böcker kan du enkelt sammanfatta, utvärdera och reflektera. Det finns en bok som passar alla och jag kan verkligen rekommendera ALLA att investera i en egen bok. Nybörjare till rutinerad, det spelar ingen roll, det finns en bok för alla typer.

Jag själv vill gärna alltid ha en plan när jag ska till gymmet. Jag kan inte komma dit och helt planlöst rycka lite i vikterna, utan jag vill veta vad jag ska göra och endast lägga fokuset på det. Därför brukar jag alltid skriva ner hur jag vill att passen ska se ut, ibland kan jag göra en hel vecka och det enda jag behöver tänka på när jag kommer till gymmet är då att ge järnet i varje övning. Det roligaste av allt är att gå tillbaka efter ett par veckor och se om man gjort någon styrkeutveckling, det ger en ökad motivation för mig.

Gå gärna in på SMARTplanering och kika igenom sortimentet efter en bok som du känner skulle passa dig.

Fil 2017-08-10 11 28 59 Fil 2017-08-10 11 29 12 Fil 2017-08-10 11 29 28

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.