MINA TJÄNSTER

Jag förespråkar träning som är lättvindig. Träningen kan ske var som helst och när som helst.
Jag vill hjälpa allt fler människor att få upp ögonen för träning ute i naturen eller i hemmet och många av mina träningsprogram grundar sig i dessa miljöer. Med hjälp av lättare redskap och din egen kropp så kan vi tillsammans komma hur långt som helst och ta träningen till en helt ny nivå. Självklart skapar jag program som du kan utföra på gymmet också, om det är vad du önskar.

Just nu så arbetar jag mycket med personlig träning online. Vad innebär PT-online

Med hjälp av ett noggrant framtaget frågeformulär som du får fylla i så utförligt som möjligt så individanpassar jag träningsprogram åt dig som du får utföra på egen hand. Jag hjälper dig på rätt väg och jag finns som support på mejl så mycket som möjligt i mån av tid måndag-fredag.

I priset ingår skräddarsydda träningsprogram som är framtaget utefter dina mål och förutsättningar samt uppföljning varje vecka.
Här kan du välja mellan 1 månad eller 3 månader med chans till förlängning.
Väljer du 3 månader så kommer jag att utveckla/uppdatera upplägget efter halva tiden så att du får chans att utmanas och utvecklas vidare.

1 månad – 800kr
3 månader – 1500kr

Nu under sommaren så kan du som bor i Varbergstrakterna även träffa mig och träna.

1 PT-timma – 500 kr

3 PT-timmar – 1200 kr

Du kommer att få svara på exakt samma frågeformulär och utefter de svar som jag får fram så kommer jag skapa ett träningsupplägg som vi tillsammans genomför.

——————————————————————————————————————————

För mer info är du välkommen att mejla!

Mejl: kontakt@fiashalsa.se

Fil 2017-05-04 05 56 40