Intervju: Keela, TSKNAS och Emilia Angergård

Keela är bloggerskan/Youtubeprofilen som har tagit folket med storm och är i år nominerad i hela tre stycken kategorier på Finest Awards. Hon finns i kategorierna ”Årets Youtubekanal”, ”Årets Personliga blogg” och i ”Årets inspiratör/engagemang i sociala medier”.

”Årets podcast” är en helt ny kategori för i år, var tio stycken podcaster har blivit nominerade. En av dem är TSKNAS som drivs av komikern Aron Flam tillsammans med Soran Ismail och Petter Bristav. Till kategorin ”Årets modeblogg” är alla Sveriges favorit modebloggare nominerade, ny för i år är Emilia Angergård!

Keela

Keela2

Hur känns det att bli nominerad i tre stycken kategorier
– Det känns helt galet! Fick världens chock när jag gick in för att se vilka som blivit nominerade. Jag är så glad och tacksam till alla som nominerat mig! Jag har fantastiska följare som alltid ställer upp för mig och är världens bästa. Jag skulle vilja ge allihopa massa kakor och kramar!

När började ditt intresse för Youtube?
– För mindre än ett år sedan, så jag är verkligen ny på Youtube.

Vilka är dina bästa tips för att bli stor på Youtube?
– Var spontan, var dig själv och försök blanda in lite humor i det hela. Sånt älskar jag!

Vartifrån får du din inspiration till bloggen och Youtube?
– Oj.. Jag har hållit på med bloggen så pass länge att det kommer mest automatiskt. För att få inspiration till nya Youtubevideos brukar jag kika på aktuella tags eller på andras videos för att se vad som är kul att titta på.

Hur personlig är du i din blogg, finns det någon gräns?
Absolut! Jag skulle vilja säga att jag knappt är personlig alls. Ett fåtal gånger kanske, men annars håller jag min blogg rätt opersonlig. Fast jag märkte nu när jag berättade i bloggen och på Youtube att jag varit på en dejt att alla verkligen var nyfikna på att veta mer, så kanske får bli lite personlig på just den fronten eftersom det verkar som att mina följare vill att jag ska vara mer personlig. Men jag tycker att det är viktigt att hålla det på en jämn nivå.

Vad gör att du sticker ut från de andra nominerade?
Jag önskar att jag hade ett bra svar på den här frågan, men ska jag vara ärlig så tycker jag att många av de som är nominerade är helt fantastiska och det är verkligen en ära och känns så kul att vara nominerade i samma kategori som dom och jag tycker att många jag står emot är värdiga vinnare. Men självklart skulle jag bli överlycklig om jag vann!

Temat till årets Finest Awards är grönt, har du hunnit söka efter en outfit till galan?
Jag tycker verkligen att outfits är så sjukt svårt.. Kommer förmodligen inte ha någon förrän dagen innan eller samma dag… Haha!

Aron Flam (Podcast: TSKNAS)

Aron flam

Er podcast har blivit nominerad till “Årets Podcast”, hur känns det?
– Jag känner ingenting. Så det är som vanligt.

Podcaster har slagit igenom i Sverige. Varför tror ni att eran podcast är så populär?
– Vi upptäckte väldigt snabbt att det finns väldigt få människor med god smak – så vi siktar in oss på människor med dålig smak. Det är en väldigt stor målgrupp.

Vartifrån får ni er inspiration?
– Det mesta kommer från våra respektive narcissistiska störningar, men också en hel del från att vi inte fick nån uppmärksamhet som barn.

Varför startade ni en Podcast?
– Det var lätt och billigt.

Lyssnar ni på någon podcast utöver er egna?
– Nej. Jag menar varför? Jag har slutat lyssna på musik också, och mina vänner, jag lyssnar bara på TSKNAS.

Emilia Angergård

Emilia angergård

Hur känns det att vara nominerad till “Årets modeblogg”
– Det känns helt fantastiskt och är fortfarande väldigt overkligt för mig! Jag hoppade runt som ett barn här hemma när jag fick reda på det (Emilia skrattar). Bara att bli nominerad är så stort för mig eftersom min blogg var så liten för bara 1 år sedan.

Temat för Finest Awards är grönt i år, har du hunnit fundera på en outfit?
– Jag blev faktiskt lite lättad att det fanns ett tema, det gör det hela lite roligare! Jag har börjat fundera lite men jag är en typisk person som fixar allt i sista minuten.

Vad är vårens hetaste trender?
– Mycket vitt, 70′s, prints och sen såklart den sportiga looken!

Vad betyder mode för dig?
– För några år sedan när jag var väldigt osäker i mig själv och min kropp så gick jag endast runt i mjukisbrallor, men jag har ändå alltid haft kreativitet inom mig! För mig är mode det bästa sättet att få visa just den unika kreativitet på. Mode är något som aldrig blir tråkigt, det finns inget roligare än att mixa och matcha olika plagg tills man hittar sin egen stil.

Vem inspirerar dig inom mode?
– Folk runt om mig, miljö, sociala medier och sen har jag såklart mina favoritbloggerskor som Angelica Blick, Fanny Lyckman och Kenza.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.