Intervju: Diabetesmannen och Ina Finnström

På lördag är det den sista dagen som du kan rösta på din favorit till årets Finest Awards! I kategorin ”Årets toppbloggare” står era tio favorit toppbloggare här på Finest.se som finalister. Vi tog pulsen på Joakim Mattson (Diabetesmannen) och Ina Finnström med fem snabba frågor.

Joakim Mattson

Hur känns det att ha blivit nominerad i denna kategorin?
– Helt fantastiskt, det är verkligen hur kul som helst.

Hur kommer det sig att du började blogga?
– Från början var det mest för att underhålla mina vänner och sedan växte det bara. Jag började skriva några inlägg om diabetes, och sen fortsatte det bara.

Varför tror du att du har blivit nominerad i denna kategori?
– Grunden till en bra blogg är mänsklighet, vilket är lite av mitt koncept när det kommer till bloggandet. Jag döljer ingenting, utan är brutalt ärlig och visar att jag är mänsklig. Jag tror att väldigt många känner igen sig i det jag skriver. Utöver det så uppdaterar jag bloggen väldigt flitigt och visar ett stort engagemang och hjärta kring diabetes. Där av att jag blivit nominerad, skulle jag tro.

Varför bloggar du på Finest?
– För att det är Sveriges bästa bloggportal!

Vad ser du mest fram emot på Finest Awards?
– Träffa och mingla med alla likasinnade människor. Finest Awards är en av höjdpunkterna på hela året!

Diabetesmannen1

Ina Finnström

Hur kommer det sig att du började blogga?
– När Meja fick cancer för två år sedan kändes det viktigt att reda ut känslor och få ut information till nära och kära på ett ok sätt. Att det blir en sorts dagbok för Meja och oss andra att ha kvar är en bonus!

Varför tror du att du har blivit nominerad i denna kategori?
– Jag tror att många av mina följare vill glädja mig med detta efter allt jobbigt och tråkigt som varit. En ljusglimt i en annars rätt tung vardag. Sen har jag faktiskt lyckats hålla mig i topp fem det senaste året, så lite stolt är jag!

Vem inspireras du av?
– Jag inspireras av alla jag håller nära! Mina föräldrar, min familj, mina vänner och alla godhjärtade människor runt om oss!

Vad får vi inte läsa i din blogg?
– Oj, jag skriver nog om det mesta. Allt som faller mig in. Jag är väldigt öppen i bloggen, men jag försöker tänka två gånger när det gäller mina äldre barn.

Temat för Finest Awards är grönt, vilken outfit kommer du att köra på?
– Provar kläder och letar på nätet för fullt! Önskar jag hade en större budget bara (Ina skrattar)! Förra årets klänning hade ju varit klockren.

Ina finnström

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.