Twitterparty med Aguilera

Ikväll 20:00 svensk tid bjuder ingen mindre än Christina Aguilera in till Twitter-party där hon svarar på fansens frågor. Hashtaggen #YourBody skall användas när frågorna ställs. Det utlovas stora nyheter från superstjärnan herself – mer information får du alltså ikväll 20:00 när Christina bänkar sig framför datorn! 

Svensk hemsida: www.christinaaguilera.com/se/home 

#YourBody

Grattis till kärleken!

I en stad som Stockholm blir man ju särskilt glad över förhållanden som verkar genuina. Vi menar inte att säga att det är omöjligt att hitta kärleken i Stockholm. Men det är säkert lättare att hitta nån vettig att leva med i Polen. Därifrån hittade i allafall dansaren och tv-profilen sin kärlek. Och nu tar paret ett viktigt steg i relationen. Läs mer här >>

Foto: Lånad från Tobias blogg

‘Jag mötte Gaga’

Lady Gaga är i stan. Det råder rena rama hysterin i Stockholm. Nattklubbar kör tributekvällar, hennes producent hade fest på Café Opera igår, Balenciaga-skor säljer som smör. En bloggare på finest har fått göra det många drömmer om. Hon har träffat Lady Gaga – woman to woman. Läs mer om det här och specialhyllningen som bloggerskan fick på en servett.

Efterfest med Gagas…

…producent. Det får ni inte missa på fredag.

The Afterparty with Lady Gagas producer- DJ White Shadow

Café Opera – fredag 31 augusti, kl 22.00.

OSA nedan för gästlista och fri entré till kl 23 (i mån av plats)
http://www.partynews.se/ cafeopera/_/the-afterparty-with-lady-ga gas-dj-white-shadow

Bordsbokningar: nattklubb@cafeopera.se

Varmt välkommen,

Jonas Ghauri

Presenteras av Epic Live

 

Kommer ni att kolla?

Vi på finest är i allafall sjukt taggade för det här.  Konstellationen av jurymedlemmar är intressant. Andreas har vi ju sett i rollen tidigare men Orup är man ju lite nyfiken på som person. Vilken roll kommer han spela? Den uppmuntrande, den brutalt ärliga eller den tröstande axel som ungdomarna kommer få luta sig mot när drömmar går i kras. 

X%20Factor%20trailer%20-%20premi%C3%A4r%209%20september%20i%20TV4