Ta-hand-om-min-kropp-dag

Igår kväll var som balsam för själen! Jag gjorde hårinpackning, lermask och vaxade ögonbrynen. Känner mig så otroligt fräsh efter att ha använt dessa produkterna med ca 1/2-1 veckas mellanrum nu bara på 2 1/2 vecka!

Jag har väldig problem med min hy som så lätt får finnar utan orenheter och det är så tråkigt att se ut så men framförallt gör det ont… så jag köpte den här från bodyshop

IMG_0248

W O W !! Säger jag bara!

Alltså min hud sjunger så underbart den mår. Har tidigare testat blackhead masken, men den tar nästan inte alls på mig och gör dessutom superduper ont!! Med den här stryker du bara lätt över ett tunt lager med pensel och låter stelna tills hela masken är i den ljusa varianten. Sedan tvättar du bort den som att du tar på en skrubb i ansiktet med cirkelrörelser. Lätt som en plätt och ett otroligt resultat!!

IMG_0247 IMG_0252

Även den här hårinpackningen till höger brukar jag ha under tiden i ca 45-1h, har aldig sett mitt hår i liknande skick! De är sååå lent och fint. Kan tillägga att annars har jag trollhår och vill bara sätta upp i en knut men nu vill jag inte alls sätta upp det 😀

IMG_0245

Efter duschen använder jag de här två produkterna.

IMG_0251

Börjar först med Björn Axéns produkt som är en primer för håret och har även en effekt på håret så de blir rakare. När jag köpte den så tänkte jag ”ooo Björn Axén, det är ju ett bra märke och en primer dessutom” tänkte inte ens på det där med att de skulle göra håret rakare. Men när jag duschar på kvällen och tar den, sedan sover med blött hår och vaknar på morgonen så behöver jag endast platta lite på sidorna!! Är sååå nöjd

Efter det tar jag den här 10 in 1 och den luktar underbart och skyddar och stärker håret så bra!

IMG_0241 IMG_0242 IMG_0243 IMG_0244

Ett stort MÅSTE att ni behöver testa dessa produkter, ni kommer älska dem precis som jag!

Ha en skön söndag, nu blir det jobb för min del

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.