Sponsrad video: Festis App

Har du (precis som jag) en hel drös med meningslösa appar i din mobil? Och tror du på fullaste allvar att du har tillräckligt utav dem? Tänk efter igen! För den här appen från Festis kan nämligen vara just den nya meningslösa appen du behöver! :]

Med den nya appen från Festis kan du enkelt förvandla din Festis-flaska till en Party Lazer Machine och själv styra i vilken takt du vill att flaskan ska blinka! Hur galet är inte det?! Tänk dig att alla dina vänner sitter och kör Party Lazer Machine tillsammans på festen!

Och som om det inte vore nog så kan man även spela några av de klassiska festspelen i appen, som Spin the bottle och Fresh Pong. Två givna leker till festen :] Nu slipper man ju släpa med sig rackets och grejer till festen då man alltid bär med sig dem i sin smartphone!

Detta är en helt onödig men samtidigt nödvändig liten app, helt enkelt! Finna att hämta hem gratis i App Store eller Google Play. Titta gärna på videon nedan för att se hur du kan ha ditt Fresh Party tillsammans med Festis!


Detta är ett sponsrat inlägg

Om att vara (men mest om att inte vara) världens bästa mamma

Jag måste erkänna en sak. Det finns mycket jag ifrågasätter om mig själv när det kommer till föräldraskapet och det dyker ofta upp tillfällen då jag känner mig som en riktigt lat och usel mamma som totalt saknar engagemang. Jag hatar till exempel att gå ut till lekparken eller åka till leklandet; det här med att åka rutschkanor och få sand i skorna är helt enkelt inte min grej. Jag kommer oftast med någon bra ursäkt för att slippa följa med ut, och åker vi till leklandet så vill jag helst bara sitta i cafeterian med min mobil och en latte.
Och det här med att byta bajsblöja… Om jag kunde så skulle jag avsäga mig den uppgiften för all framtid! Jag tror inte ens jag tömt blöjhinken en endaste gång pga att jag inte klarar av lukten…
Faktum är att det mest ansträngande jag gör med Frank är att ta med honom till Sats där han får vara på barnpassningen (vilket han älskar!) medan jag får träna ifred.
Och vet ni? Något utav det värsta jag vet är alla dessa lager med ytterkläder som ska tas på och tas av… Visste ni att jag under vinterhalvåren tajmar hämtningen och lämningen på förskolan när dom är utomhus? Allt för att lyfta så få fingrar som möjligt.

Och detta är ett big no no (och nämner man det i föräldragrupperna på Facebook får man räkna med otaliga påhopp), men jag njuuter av att få egentid med mina vänner. Att gå ut och snacka skit, dricka vin, äta mat, gå på bio, resa – you name it! Jag har inget som helst dåligt samvete över att jag unnar mig att gå ut och ha kul istället för att sitta hemma och vara ”the perfect housewife” (vafan det nu är – välkommen till 2016). Faktum är att jag har någon slags teori om att jag blir en bättre mamma om jag är en gladare mamma! (Vilket ju faktiskt låter helt rimligt nu när jag skriver det såhär, men att sätta sina egna intressen i främsta rummet verkar ju inte vara något som ”bra mammor” gör).

Kort och gott; det finns många ”föräldrauppgifter” som jag inte är något större fan av och hemskt gärna skulle vilja avsäga mig eller överlåta helt och hållet till min stackars make! Men så får man ju inte säga… eller?

img_6781.jpg

Men även om jag inte är den mest exemplariska mamma när det kommer till alla punkter så kände jag mig igår faktiskt som världens bästa mamma.
Lilleman ramlade från soffan, slog upp flärpen under överläppen och blödde kraftigt. Absolut inget allvarligt, men självklart gjorde detta ont och Frank var riktigt ledsen. Jag bar runt på min stora 2-åring (98 cm och 17,5kg) som förvandlades till en klängig och otröstlig koalabjörn. Pussade, tröstade, viskade, torkade bort blod, sjöng och kramade om. I nästan en timme bar jag runt Frank tills han till slut somnade i mina skakiga armar.

Och jag inser att även om jag inte alltid är perfekt på alla sätt och vis så är det dock i stunder som denna jag överträffar mig själv och blir världens bästa mamma – för mitt barn. För trots avsaknaden av engagemang när det kommer till lekland och blöjbyten så kommer jag alltid finnas vid Franks sida och överösa honom med kärlek, tröst, kramar och pussar när det behövs – oavsett om han fortfarande är min lilleman eller vuxen karl.

Clarion Hotel Arlanda Airport

Ni som följer mig på instagram och Snapchat har säkert inte missat att vi spenderat en vecka i New York! Det är alltid lite segt med bloggandet när jag är utomlands, just för att wifi’t tar så pass lång tid att ladda upp mina bilder.
Men – nu är jag redo att slänga upp några inlägg och vi börjar med vår ”minisemester” innean semestern.

img_6232.jpg Vi åkte nämligen till Clarion Hotel Arlanda Airport och tog in på hotell dagen innan avresa, såå mysigt att kunna koppla av i en hotellsäng och sedan gå direkt till incheckningen. Detta hotell ligger ju på Terminal 5/Sky City, så det är bara att rulla ner väskorna och checka in :]

img_6220.jpg img_6221.jpg Så mysiga rum med utsikt över Arlanda och planen som landar och lyfter

img_6245.jpg

Jag passade på att gymma lite och ta ett dopp i den uppvärmda hotellpoolen

img_6230.jpg På kvällen åt vi på hotellets restaurang American Table, en av mina favoritrestauranger!

img_6223.jpg Dom har såå gott kött! Jag tog en flankstek…

img_6225.jpg

img_6231.jpgimg_6233.jpg För att inte tala om den enorma frukostbuffén! Det absolut bästa med hotell :]

img_6234.jpg Perfekt sätt att starta dagen på innan långflygning :]

Oh boy, vilket vackert väder

Jag hoppas ni alla har tagit till vara på det härliga vädret som vart! Blev riktigt chockad faktiskt som landade i Sverige och upptäckte att det nästan var lika varmt som i New York (well, vi har haft ca 35 grader vilket är lite too much).
img_6723.jpg Skulle svänga förbi gymmet på eftermiddagen, men MiniSats var stängt så vi svalkade oss i plaskpoolen bakom Täby Centrum! Frank gick all in med blöja och sedan shorts, medan jag vadade runt i vattnet ;]

img_6791.jpg img_6783.jpg img_6786.jpg  img_6745.jpg img_6789.jpg img_6790.jpg

Enkelt – men inte fantasilöst

Ett snabbt men enkelt mellanmål behöver verkligen inte vara tråkig. I vår familj har viden senaste tiden ätit en del mjukostar och testat oss fram till vad vi gillar. Frank gillar MildOst och PaprikaOst, Ludde gillar RäkOst…

Vad jag gillar går verkligen i perioder, men min favoritmjukost är BaconOst. Jag har inte känt till den särskilt länge, men jag kan verkligen inte få nog utav den haha! Passar till allting och det blir en helt underbar smak även om man slänger på massor av grönsaker och örter på mackan. Yummie!

Det som vi gillar så mycket med mjukost är just att det är lätt att variera med olika smaker och tillbehör, det är enkelt och (framförallt) så bekvämt att bara plocka fram ur kylskåpet.

Har ni också någon favoritmjukost hemma i er familj?
IMG_5352
Detta är ett sponsrat inlägg i samarbete med Kavli