Mer volymfransar (& en grym rabattkod!)

Posted in Allmänt, Skönhet, Träning, Vardag

Häromveckan var jag och fyllde på mina volymfransar hos bästa Jessica på Yestolife.se. Det finns verkligen inget som slår känslan av att stiga upp på morgonen och se färdigfixad ut, speciellt när man som jag helst undviker smink till vardags och när jag tränar. Med fransarna ser man ändå ”good to go” ut!Just nu erbjuder jag mina läsare hela 30% rabatt på ett nytt set volymfransar med koden ‘frankochjag.se’, vilket är en väldigt svårslagen deal! Passa på att boka nu, för erbjudandet fäller bara oktober ut ❤️ Klick HÄR för att komma till bokningen!

Lämna en kommentar

När man behöver en barnvakt i livspusslet

Posted in Allmänt, Frank, Frank 3 år, Vardag

Oavsett om man har en ledig helg så kan det ibland vara svårt att få allt att gå ihop under dagen – och lördagen var inget undantag! Ludde arbetade, så jag och Frank startade som vanligt dagen med att träna på Sats. Men under eftermiddagen skulle jag in till stan ganska tidigt för att förbereda kvällens event med Carro och hade därmed en ganska stor lucka tills dess att Frank skulle hem till mina föräldrar. Som tur är löste det sig faktiskt på bästa tänkbara sätt; jag kontaktade Nanny by Tellus som vi har tagit hjälp utav tidigare (har skrivit om det här!). Jag var så otroligt nöjd med barnpassningen förra gången, och som tur var gick det att lösa även nu! Tyvärr kunde inte den förra nannyn komma denna gång, men istället kom en supergulliga tjej som hette Nymme! Hon och Frank klickade verkligen direkt och det kändes oerhört tryggt att lämna över ansvaret till Nymme ett par timmar. Precis som den förra nannyn så var hon väldigt pedagogisk och gullig.Jag hade skrivit en liten ”fusklapp” till Nymme med mobilnummer till mig, mina föräldrar, vilken tid Frank skulle äta middag, pinkoden till iPaden… Frank är ju så enkel at ha att göra med, så jag kände helt enkelt att det räckte så :] Nymme skrev sedan ett sms senare och berättade att allt hade gått toppen, hur kul de hade haft och att mina föräldrar hade kommit och hämtat Frank. Kändes otroligt bra i mammahjärtat!Oavsett om man behöver en nanny som kan hoppa in lite sporadiskt när det kört ihop sig, någon som är schemalagd för att underlätta vid exempelvis hämtning/lämning eller en heltid/deltidsnanny så skräddarsyr Nanny By Tellus en personlig lösning som passar just er familj. Och det går alltid att boka in ett  möte hos Nanny By Tellus kontor i centrala Stockholm.

Glöm inte att koden Frank ger er 20% rabatt vid bokning utav en nanny! Stort tack för barnpassningen, Nymme <3

1 Kommentar

Reklam: Sök till Lärarutbildningen hösten 2017

Posted in Reklam


Detta inlägg innehåller reklamJag vill berätta för er om Lillian. Lillian var min lärare under årskurs 4-9. Hon var alltså inte den lärare som lärde mig att läsa, skriva eller räkna, men den lärare som fick mig att växa mest som person. Lillian var med under den perioden i livet jag kom in i puberteten, hade problem med maten, skaffade pojkvän, kände mig utanför, blev osams med tjejkompisar… Hon var inte bara en lärare – utan ett bollplank, medlare, stöd och coachare.

Lillian var ämneslärare i engelska, men det var inte den engelska grammatiken hon lärde ut som för evigt skulle sätta sig som ett frimärke på min hjärna. Däremot det fakta om att hennes dotter Anna har namnsdag den 9 december: samma datum som man börjar förbereda lutfisken inför julbordet och även kallad ”Anna-dagen” hemma hos henne. Rätt ointressant fakta… Tills i måndags när jag var på en pressmiddag och hamnade mittemot en medlem från Lutfiskens vänner. Efter att jag droppat den lilla info jag kunde om just lutfisk så fick jag en inbjudan direkt till deras nästa middag. Rätt kul, va?

Att vara lärare är tveklöst ett av samhällets viktigaste jobb då du är med och formar nästa generation. Bristen på bra lärare är stor och just nu behövs det faktiskt hela 21 591 lärare i Sverige. Ansökan till höstens utbildningar hos Studera.nu kan du göra fram till den 16:e oktober.


Detta är ett sponsrat reklaminlägg

Lämna en kommentar

Nu är det jul igen

Posted in Allmänt, Event, Fest, Mat

 Man kan minst sagt säga att julen kom tidigt i år! Förra veckan var jag på en trerätters julmiddag, och igår var jag på mitt första julbord! Det var den årliga pressmiddagen på Pelikan där julens festdrycker presenterades. Det är alltid lika kul att bli bjuden dit, detta är tredje året för mig :]

 Julens akvaviter Välkomstdrycken är den ekologiska starkvinsglöggen från Snälleröds – och visste ni att glögg är hur gott som helst att dricka kall!? Ett riktigt festligt alternativ till julfesten :] Med bästa frugan Jessica Aalborg Jule Akvavit 2017 Juliga drinkar på By Braastad Creme Laqueur au Cognac med smak av honung och pepparkaka – helt i min smak! Supergod!Och så blev det julbord – jag älskar julbord! Även om årstiden är lite fel, haha! Så mycket mums! Testade faktiskt på Snälleröds Brännmästarens Julakvavit till maten (längst upp i vänstra hörnet gömmer den sig), även om jag har svårt för att dricka starksprit! Men denna lät så intressant med smak utav kummin och ingefära… så klart man testade att smutta lite! Brände dock till ganska rejält – men helt klart en julig smak! Efter maten blev det rimstuga… …och kaffe, macarons och likör. Bästa julrimmet vann nämligen den största presentlådan som skådats! Man kan ju hålla tummarna att någon gillade mitt rim :]

Vi hann även med en cognacsprovning! Detta var faktiska första gången någonsin jag gjorde detta, och det var väldigt intressant att testa vilken skillnad det är på smak på cognac beroende på vilket glas man häller upp det i. Den cognac vi testade ikväll var Braastad XO Cognac de Noël Stort tack för idag, det var som vanligt så mysigt att smygstarta julen på Pelikan <3

Lämna en kommentar