Hårinspo från Rapunzel of Sweden

Posted in Skönhet

Nu när våren och sommaren är på ingång så blir i alla fall jag sugen på att göra något med mitt hår! Färgen är jag nöjd med, men man kan ju alltid testa en helt ny styling, knasiga flätor, en crazy urtvättbar färg… Variation är ju så kul! Efter min semester har jag dock något väldigt kul att se fram emot; en makeover tid hos Rapunzel of Sweden!Glöm inte att följa @rapunzelofsweden på Instagram för mer hårinspo!

Lämna en kommentar

Oväntat morgonbesök

Posted in Huay Yang, Kläder, Resa, Semester, Thailand, Thailand 2017, Träning

Härom morgonen så blev det en väldigt lugn träning på altanen då jag behövde vila fötterna efter att fått en blåsa under dem.   Det blev lite ben- och magövningar varvat med stretch, väldigt skönt att träna ute i skuggan på altanen! Jag som vanligtvis hatar att bli störd när jag tränar fick dock ett oväntat besök utav en av områdets hundar; Lill-Stina, som gamlingarna här kallar henne.  En väldigt snäll dam! Och är man såhär söt är det ju helt okej att komma och störa lite :] Så Lill-Stina stannade kvar ett tag och höll mig sällskap – mysigt :] Linne från H&M och Interloop yoga shorts från DagnyDay. Glöm inte bort att ni har 15% rabatt hos DagnyDay.com med koden ”FRANKOCHJAG15”. Ha det bäst allihopa ❤️

Lämna en kommentar

All the junk inside your trunk

Posted in Okategoriserade

Om det är något som vi älskar i den här familjen (ja, jag talar för mig och Ludde då Frank typ lever på chicken nuggets och köttbullar…) så är det thaimat! Och om det är något jag älskar så är det att fota maten innan jag äter den, haha! Så nej, ingen får röra maten innan den är fotad :] Här kommer därför lite ”matporr” som jag inte lagt upp härifrån! Jahopp. Nu vart jag ju hungrig igen! <3

Lämna en kommentar

Reklam: Nollhålsvisionen med Folktandvården

Posted in Reklam

Detta inlägg innehåller reklam


Nollhålsvisionen. Faktiskt så simpelt som det låter; att hålla alla hål borta. Ja, nu menar jag ju inte nyckelhål, hålen till sopnedkastet eller basketkorgen. Nollhålsvisionen har Folktandvården tagit fram för att de tycker att alla ska våga öppna munnen; unga som gamla, vart man än kommer ifrån eller bor. Dom har faktiskt jobbat med att hålla hålen borta och munnarna glada sedan 1938! Från fluorsköljning och lektioner i tandborstning i skolan till forskning för ännu bättre tandvård.

Hos Folktandvården arbetar över tvåtusen engagerade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som vill hålla hålen borta från dina tänder! Franks första tandläkarbesök var hos Folktandvården, och de var verkligen så glada, fina och positiva! Det blev ett väldigt uppskattat besök! Faktum är att ca 75% av alla barn i Stockholms län blir behandlade hos Folktandvården och fler än var tredje vuxen väljer att regelbundet höra dem säga orden ”Varsågod och skölj!”.

Själv drar jag mitt strå till stacken och besöker min tandläkare Sofie på Folktandvården en gång om året för att se så att allt står rätt till i munnen. Jag tycker kanske inte att det är lika kul att gå till tandläkaren som när jag var yngre längre (man har ju tyvärr fixat något hål!), men den här reklamvideon fick mig dock att skratta! Se gärna den, och klicka er sedan vidare för att läsa mer om Nollhålsvisionen!


Detta är ett sponsrat reklaminlägg

Lämna en kommentar

För mycket morgonjogg?

Posted in Allmänt, Thailand 2017, Träning

Sedan jag tillfrisknade från min förkylning (är inte helt hundra ännu, men kan inte sitta still) så har jag börjat mina morgnar med en kaffe och sedan hoppat i löparskorna! Antingen har det blivit löpintervaller i ”minigymmet”, längs med stranden (är dock inte så mkt för att springa i sand) eller längs med vägarna där vi bor.img_9317.jpgCrop top Gymstark / Block leggings DagnyDay / Skor Nike Freerunimg_9315.jpgEn vanlig runda blir oftast den längs med vägarna i området där vi bor på ca 5km. Idag hade jag dock så mkt energi att jag körde två varv! Det skulle jag dock inte gjort…img_9319.jpg Kände nämligen efter 1,5 varv att det började brännas under ena foten, men var dum nog och fortsatte varvet. Nu på kvällen hade det dock blivit en stor blåsa under ena trampdynan, så jag får nog plåstra om mina fötter och hitta på något annat de närmaste dagarna… Synd!

Lämna en kommentar