B-day Bash x St Patricks Day

Posted in Fest, Mat

Jag fyllde ju år den 8 mars, men eftersom jag jobbade förra helgen så fick jag ha min födelsedagsfest i lördags! Och då det var St Patricks Day så fick ju det givetvis vara temat för hela festen! Alla gästerna var därför tvungen att ha på sig något grönt!  Det bjöds på drinkar gjorda på Privat Cava (recept längre ner), vegetariska hamburgare från Annorlunda Catering… …samt tårta och cupcakes från Dintårta.se Allt enligt tema, såklart! Jag beställde en rätt plain vit tvåvåningstårta med gröna sidenband och dekorerade tårtan med blommor. Tårtljuset beställde jag också på samma sida.Världens godaste cava-drink
1 tsk koncentrerad flädersaft
1 tsk citronjuice
2-3 myntablad
Muddla!
Fyll glaset med is
Häll i Privat Cava


Jessica, Carro (i världens grymmaste leprechaun-dräkt), jag och min barndomsvän Linda

Stort tack till alla mina vänner som kom och firade mig, jag hade världens roligaste kväll <3 Så kul att jag helt glömde bort att ta massa foton under själva kvällen, och det är ju ett rätt bra betyg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.