Du är där

jag är så tacksam för julledigheten, kunde inte kommit mer lägligt, jag är så himla trött, känner mig tömd på energi. Tänker krypa ner i sängen och bara blunda! skall tända ngt ljus å bara mysa tills jag somnar 

1:a December

Dagen kunde inte början bättre.

Vaknade på helt rätt sida idag, var på jobbet runt 8:00 och städade iordning, fixade kaffemaskinen och satte på te-vatten.

Snön faller lite lätt utanför salongen och jag jag fixar och trixar här inne till tonerna från The hidden cameras – Boys of melody. som kan vara bland dem finaste låtarna jag vet.

 

då vs nu

För 1 år sedan var man ung och vacker, kanske lite för brydd.. nu är man hårig, långhårig skäggig äldre och bryr sig inte så mkt om någonting mer än människorna man omger sig av. 

Jag trivs med den jag är idag och vad jag gör. men självklart är det faschinerande att blicka tillbaks och minnas och sakna stunderna som var.. jag skulle inte vilja ha det jag hade då idag. Det är det som är själva poängen med det hela.. Att få sakna och längta efter en förgångentid som man aldrig kommer få tillbaks.. det är också det som gör framtiden så spännande.

Vad kommer här näst? vart är jag om 5-10år? kommer jag blicka tillbaks på nuet och se på det med en längtan eller kanske bara en avsky?

 

Ja, vem vet? vem behöver veta? inte jag.. 

Livet är konst.. Konst på en oändlig ramlös tavla där man själv sätter gränserna.. min tavla är långt ifrån klar.. jag har bara börjat skissa på den grynd som skall lyfta fram mitt livsverk. Grunden som utgär mig till mig med mina värderingar och syn på livet, människor etik och moral. Aldrig tidigare har jag varit så inspirerad av konsten som nu. Livet är här och nu, inte sen. Färlägg, måla och forma innan färgerna tar slut! 

 

Blessed Love

Augusti

Då träder vi in månaden augusti som jag anser är sommarens sista månad! 
Känns sådär kul, med tanke på att jag knappt fått se skymten av solen iår! Det var ju isåfall när jag och Petter var på Grancan! Har ju jobbar hela juli i princip och skall jobba hela augusti utom 30-31augusti då jag skall ta mitt pick å pack till Sthlm för att 31:a åka till en ö utanför Grekland, platanias färjan och 3 vänner hyrt ett hus! 
Egen pool, takterass och 50meter till havet! Det här kan bli hur bra som helst!!!
Det bästa av allt är att vi bara betalar 2700:- var för 1 vecka i Grekland men flyg och boende! 
Das is the Shit! 
Annars har mitt hår växt rätt mkt!.. Borde kanske toppa det snart?.. Men det får Isf bli efter Grekland tror jag 😉

Puss å kraam

Vad är meningen med livet?

. Om man är inkompetent, efterbliven och fruktansvärt omogen och iprincip allt negativt en 12årig tjej kan vara? 

Tja.. Jag tror fan inte det är någon mening alls? 
Vissa människor bör placeras på en annan planet å låta friska funtade människor få leva i frid!