Augusti

Då träder vi in månaden augusti som jag anser är sommarens sista månad! 
Känns sådär kul, med tanke på att jag knappt fått se skymten av solen iår! Det var ju isåfall när jag och Petter var på Grancan! Har ju jobbar hela juli i princip och skall jobba hela augusti utom 30-31augusti då jag skall ta mitt pick å pack till Sthlm för att 31:a åka till en ö utanför Grekland, platanias färjan och 3 vänner hyrt ett hus! 
Egen pool, takterass och 50meter till havet! Det här kan bli hur bra som helst!!!
Det bästa av allt är att vi bara betalar 2700:- var för 1 vecka i Grekland men flyg och boende! 
Das is the Shit! 
Annars har mitt hår växt rätt mkt!.. Borde kanske toppa det snart?.. Men det får Isf bli efter Grekland tror jag 😉

Puss å kraam

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.