då vs nu

För 1 år sedan var man ung och vacker, kanske lite för brydd.. nu är man hårig, långhårig skäggig äldre och bryr sig inte så mkt om någonting mer än människorna man omger sig av. 

Jag trivs med den jag är idag och vad jag gör. men självklart är det faschinerande att blicka tillbaks och minnas och sakna stunderna som var.. jag skulle inte vilja ha det jag hade då idag. Det är det som är själva poängen med det hela.. Att få sakna och längta efter en förgångentid som man aldrig kommer få tillbaks.. det är också det som gör framtiden så spännande.

Vad kommer här näst? vart är jag om 5-10år? kommer jag blicka tillbaks på nuet och se på det med en längtan eller kanske bara en avsky?

 

Ja, vem vet? vem behöver veta? inte jag.. 

Livet är konst.. Konst på en oändlig ramlös tavla där man själv sätter gränserna.. min tavla är långt ifrån klar.. jag har bara börjat skissa på den grynd som skall lyfta fram mitt livsverk. Grunden som utgär mig till mig med mina värderingar och syn på livet, människor etik och moral. Aldrig tidigare har jag varit så inspirerad av konsten som nu. Livet är här och nu, inte sen. Färlägg, måla och forma innan färgerna tar slut! 

 

Blessed Love

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.