Hälsosam kost

Hej hej!


Som ni vet älskar jag träning och hälsa. Jag har nyligen börjat ändra om min kost lite, åt det mer hälsosamma hållet 🙂 Det räcker liksom inte med att bara träna bra, man måste även äta bra! Jag har nyligen fått upp ögonen för bland annat olika sorters alger. Bland annat Chlorella och Spirulina. Riktigt nyttigt är det och oerhört energirikt 🙂 Tyvärr smakar det inte så gott, spirulina smakar vidrigt tyvärr. Men blandar jag det i en smoothie brukar det funka 🙂 Läs mer om spirulina här. Annars händer inte så mycket, sommarjobbet är i full gång vilket är kul samtidigt som det är lite trist att jobba när det är fint väder… Men men, till helgen blir det fest så jag har något att se fram emot 🙂

Franco Columbu – En av mina idoler

Jag har inte så många idoler inom styrkelyft. Men en av dom är Franco Columbu. Han är ju mest känd som en av Arnold bästa vänner, men hans historia i sig är ganska fantastisk. Kolla in hans hemsida.

Jag tycker det är inspirerande att han lyckades ta sig från fattiga Italien till att bli oerhört framgångsrik i USA. Han har ju även lyckats inom både styrkelyft och bodybuilding vilket är mycket häftigt.

Kolla in videon ned när han tränar med Arnold.

Mina senaste PB:n

Tjenare.

Denna blogg kommer nog bli ganska mycket av en träningsblogg/träningsdagbok. Jag bloggade tidigare på kolozzeum, men tröttnade på det stället..

Jag tänkte skriva ner några av mina nuvarande PB:n inom styrkelyft.

Marklyft: 250

Knäböj: 180

Bänkpress: 130

Som ni ser är jag RIKTIGT dålig i bänk. Mina bröst sackar efter mycket… Men jag har börjat följa lite ny program nu så hoppas att få bukt med det… Vill upp i 150 kg ASAP.

Min starka sida är ju Marklyften. Dock har det inte alltid varit så jag hade typ ischias för några år sen. Läs mer om det här. Men nu är jag iaf helt återställd. Dock är jag rädd då och då att det ska bryta ut igen.

Slapp dag idag!

Ledigt från skolan idag, riktigt skönt är det. Sitter på min balkong och chillar och skriver lite blooogg.

Denna blogg kommer handla om massa random saker. Först kanske jag ska presentera mig själv. Jag heter Fredrik och kallas ofta för ”björnen” då jag är ganska stor.. 196cm och väger 110kg. Jag är dock inte så fet utan har faktiskt ganska mycket muskler (utan att skryta).

Detta leder mig in på mina intressen. Jag sysslar med styrkelyft, det innebär marklyft/knäböj och bänkpress.

Sedan älskar jag tyvärr fest och mat lite väl mycket. Festar kanske 1 gång i veckan ganska hårt. Det förstör träningen lite men ”man måste ju leva också”.

Så ja, thats about it. Stay tuned pepol!