VAD GÖRA?

Innan sommaren är det riktigt stressigt på vårt kontor med allt som ska planeras, skapas och utföras under sommaren. Så när sommaren väl kommer är det väldigt lugnt… Lite väl lugnt, så vad gör man då? JO man hittar på fler spännande event, mervärden för våra kunder! (samt rensar skrivbord, förråd etc men det är inte lika kul att skriva om)

Idag t ex så kör vi fram vårt fotbollsmål och låter våra kunder skjuta prick och vinna fina priser.

fotbollsmalet

– Klart man gillar det!

SOMMAR

Idag visar sig sommaren från sin bästa shoppingsida, mulet med regn i luften. Som tur är sitter man på kontoret och har möjlighet att springa ut på centret och shoppa, för det blir inga telekonferenser i solen som vädret är nu. För att ge våra shoppare en så bra upplevelse som möjligt så har vi till imorgon plockat fram popcorn-boden och vårt fotbollsmål så alla som vill kan få en liten shoppingpaus.

Freeport_Sommar_Popcorn

Varmt välkomna och njut av shoppingvädret hos oss på Freeport.
– Klart man gillar det!

GOTHIA

Veckan har rullat på i ett rasande tempo och vi är redan inne på fredag. Vi finns på Heden till och med imorgon lördag och vår sista buss lämnar Freeport klockan 17.00 samma dag.

GothiaCup2015_Freeport (1) GothiaCup2015_Freeport (5)

VI KÖR PÅ

Gothia Cup och våra gratis shoppingbussar är i full gång. Förutom att man under denna vecka kan åka helt gratis ner till oss på Freeport för att shoppa så har vi även aktiviteter i vårt tält på Heden.
Nu sker inte allt samtidigt men lite av det vi bjuder på i tältet är:
Plättar som tillverkas på ett plättlägg från Home and Cook.
Freeport_GothiaCup_onsdag (1)

Golf tävling i samarbete med Golf Outlets.
Freeport_GothiaCup_onsdag-(10)

Samt pingis där man kan tävla mot varann, mot eventpersonalen eller ha en egen turnering.
Freeport_GothiaCup_onsdag (6)

Självklart får man också chilla i Loungdelen i väntan på bussen. Loungen är uppbyggd i samarbete med Fatboy/Lob Design.

DAG 1

Nu när vi är inne på första dagen så tänkte jag att ni ska få lite information.
Under denna vecka, måndag – lördag, så har vi två gratis bussar som åker mellan Heden och Freeport var 45:e minut. Det kostar alltså inget att åka med, men det är i mån av plats som gäller. Bussarna startar klockan 09.30 på Heden och 10.15 på Freeport.

Allt för att underlätta shoppingen under denna Gothia Cup vecka.
Varmt välkomna att hoppa på. Det är vid Exercise huset som busshållplatsen är på Heden. Mer info HÄR!

Bussen_Dag1

SUGEN PÅ SHOPPING

Ursäkta det tomma utbudet den senaste tiden, jag har haft semester-mood. Nu drar vi igång på allvar igen och preppar inför sommarens fantastiska vecka 29 – Gothia Cup.

Vi är stolta partners till detta ungdomsevenemang även i år och då vi gillar att primera våra följare på facebook och blogg så får ni nu lite förhandsinformation gällande våra gratis shoppingbussar som rullar mellan Heden och Freeport med start på måndag. Klicka Shoppingbuss för att få informationen lite före alla andra.

Mer shopping till Outletpris med en gratis resa – Klart man gillar det!