HIM – VÄLKOMNA!

Idag öppnade den äntligen, den nya… snygga… och galet bra accessoarbutiken som är inriktad mot män. Det finns klockor, slipsar, väskor, accessoarer till mobilen och en massor annat. Butiken heter HIM och öppnade idag den 25 februari mitt emot Accessoarkompaniet (som nu riktat in sig på accessoarer för henne)

Lite bilder från butiken:
IMG_9602 IMG_9610 IMG_9620 IMG_9622 IMG_9624 IMG_9644 IMG_9645 IMG_9646

NYA HIM

På onsdag den 25 februari öppnar den nya accessoarbutiken för män på Freeport – Vi välkomnar HIM till centret med varumärken som Atlas Design, Eton, Panos Emporio, Saddler och många andra. Jag fick lov att ta lite bilder i butiken som för fullt håller på att fyllas. Därför kommer här en liten sneak peek på de delar av butiken som är mest redo!

HIM_Accessoarer_Freeport HIM_Accessoarer_Freeport_Atlas HIM_Accessoarer_Freeport_Eton HIM_Accessoarer_Freeport_PanosEmporio HIM_Accessoarer_Freeport_Police HIM_Accessoarer_Freeport_slipsar HIM_Accessoarer_Freeport_Timberland

EN VECKA KVAR

Om en vecka välkomnar vi en ny butik till centret. Tänk HAN och se fram emot en butik välfylld med heta accessoarer. Butiken finner man mitt emot Accessoarkompaniet… Kanske ska försöka få till lite bilder innan öppning så ni får se vad som komma skall.

FREEPORT GALA

Om ca två veckor ska vi ha en Gala för vår fantastiska personal här på Freeport. Det är så viktigt med bra sammanhållning samt att vi har ett galet bra år bakom oss och då känns en helkväll tillsammans som en riktigt fin idé. Det planeras för fullt och saker och ting ska fixas inför den stora kvällen. Självklart har vi finest med i minnet och bilderna kommer synas här efter kvällen.

freeport_Logo_Gala_logo

SWEDISH GRACE – EN KLASSIKER SOM ALDRIG GÅR UR TIDEN

Vidare hittade jag även ett vackert uppdukat bord med porslin från Rörstrand. Om du inte vet själv på vilka sätt du kan duka upp till middagar så måste du bara kika förbi Iittala-butiken på Freeport!

Swedish Grace är en favorit från 30-talet som med sin klassiska design passar att duka med både till fest och till vardag.
För dig som är ett Swedish Grace-fan har Iittala just nu Rörstrand Swedish grace skål 30 cl till kampanjpris: köp 4 st för 199 kr*

Föredrar du Filippa K:s grafiska och stilrena formspråk kan du även fynda Filippa K muggar på Iittala Outlet.

Köp 6 st för 499 kr*

*Gäller samtliga färger. Gäller t.o.m. 22:a mars. 2:a sortering

Freeportkungsbacka_Iittala_Rörstrand_dukning Freeportkungsbacka_Iittala_Rörstrand_tallrikar Freeportkungsbacka_Iittala_Rörstrand_FilippaK

VI GÅR MOT LJUSARE TIDER…

Igår var jag inne på Iittalas härliga butik här på Freeport, där man alltid kan hitta stilfulla dukningsförslag! Man skulle nästan kunna sätta sig och äta direkt på plats. Hittade så många fina saker!
Lys upp din tillvaro i vinterrusket med stämningsfulla Kivi-ljuslyktor från Iittala.

Just nu på kampanjpris: köp 4 för 299 kr*

Eller varför inte duka upp till en härlig middag med en inspirerande vårdukning. Här ser du ett smakprov på en blandning av Iittalas serviser Kastehelmi, Origo, Taika och Teema.

Välkommen in för att hitta din favorit!

*Gäller utvalda färger. Gäller t.o.m. 22:a mars. 2:a sortering

Freeportkungsbacka_Iittala_ljuslykta Freeportkungsbacka_Iittala_dukning Freeportkungsbacka_Iittala_tulpan

VAD SKER?

Jo förstår ni, vi sitter just och planerar hela våren. Januari och Februari är relativt lugna här på marknadsavdelningen och då passar vi på att göra klart allt inför de stressigare perioderna med inspelningar, event och bokningar. Bloggen blir tyvärr lite lidande men jag ska prioritera så gott det går!

Vad har vi då att se fram emot?
Ett axplock – Event i mars/april/maj/juni. Kundklubbsevenemang och mängder av superheta erbjudanden i våra butiker.

Spännande tider väntar.