FREEPORT HJÄRTA ARANÄS OPEN 2015

I år är vi på plats under Aranäs Open!
Mellan spelplanerna hittar man vårt tält som mellan klockan 10.00 – 16.00 har vår härliga eventpersonal i sig (både lördag och söndag). Kom in och hälsa på så berättar tjejerna om de speciella erbjudandet vi har för besökarna under Aranäs Open.

Freeport_AranasOpen 2015 (5) Freeport_AranasOpen 2015 (8)

ARANÄS OPEN

I helgen är det dags för Aranäs Open här i Kungsbacka och för första gången är vi på plats. Aranäs Open är en handbollsturnering och vi kommer hitta på lite olika roliga saker på plats så kom gärna förbi och hälsa!!

VIP-MORGON

Idag den 9 maj klockan 08.00 – 10.00 har vi VIP-morgon för vår kundklubb. Erbjudanden i alla butiker och så bjuds det på härlig frukt och lite annat gott.

Freeport_Kungsbacka_VIP morning (2)

För att inte missa nästa VIP-tillfälle så blir du smidigt medlem HÄR!

PROVKOLL .2

Nu är jag tillbaka igen.

Ja provkollektionsdagarna var det vi ”snackade” om ja. Under två tillfällen per år kör vi dessa dagar och dem är omåttligt populära bland våra kunder. Till min stora glädje har vi i vår hela 23 deltagande butiker som har provkollektion (bra att veta är att en del butiker fyller HELA butiken med prover medan andra har mer limiterat utbud)

Butikerna som man kan fynda exklusiva prover hos mellan den 29 april – 3 maj är:
Accessoarkompaniet, Adidas, Björn Borg, Five Seasons, Gant, Golf Outlets, Helly Hansen, Hunkydory, Iittala Outlet, Modica Market, MQ Outlet, New Balance, Noa Noa, Nudie Jeans, Odd Molly, Oscar Jacobson, Outlet Store, Reima, Salomon, Scorett, Signal, Svea & Tenson.

PROVKOLLEKTION

Ett av de mest efterfrågade eventet under vår och höst är våra Provkollektionsdagar. Varför då kan man fråga sig… Jo för att man under dessa dagar har möjlighet att köpa unika prover från välkända varumärken till galet bra priser!

I vår har vi nytt rekord på deltagande butiker vilket är galet kul. Ska in på möte nu men återkommer efter det med vilka butiker man kan fynda i mellan onsdag och söndag denna vecka!