PROVKOLL .2

Nu är jag tillbaka igen.

Ja provkollektionsdagarna var det vi ”snackade” om ja. Under två tillfällen per år kör vi dessa dagar och dem är omåttligt populära bland våra kunder. Till min stora glädje har vi i vår hela 23 deltagande butiker som har provkollektion (bra att veta är att en del butiker fyller HELA butiken med prover medan andra har mer limiterat utbud)

Butikerna som man kan fynda exklusiva prover hos mellan den 29 april – 3 maj är:
Accessoarkompaniet, Adidas, Björn Borg, Five Seasons, Gant, Golf Outlets, Helly Hansen, Hunkydory, Iittala Outlet, Modica Market, MQ Outlet, New Balance, Noa Noa, Nudie Jeans, Odd Molly, Oscar Jacobson, Outlet Store, Reima, Salomon, Scorett, Signal, Svea & Tenson.

PROVKOLLEKTION

Ett av de mest efterfrågade eventet under vår och höst är våra Provkollektionsdagar. Varför då kan man fråga sig… Jo för att man under dessa dagar har möjlighet att köpa unika prover från välkända varumärken till galet bra priser!

I vår har vi nytt rekord på deltagande butiker vilket är galet kul. Ska in på möte nu men återkommer efter det med vilka butiker man kan fynda i mellan onsdag och söndag denna vecka!

SKOR

Alla skor vi samlar in går till Göteborgs Räddningsmission och deras projekt för de hemlösa. Ta med dina gamla, hela och rena, skor till boden mellan Filippa K och Salomon så blir vi hur glada och tacksamma som helst. Själv ska jag hem och rensa ikväll så skänker jag mina imorgon. Insamlingen är öppen:
Lördag fram till 18.00
Söndag 10.00 – 18.00

Freeport_Skohelg2015-(8)

SKOHELG LÖRDAG

Idag när vi öppnade så var regnet framme och det kändes lite halvsegt. Dock har vi så härliga kunder som trotsar väder och vind så allt blir finare och bättre ändå. Efter ca två timmar in på dagen så släppte regnet och nu är det på nytt riktigt härligt att strosa runt. Fler och fler skor kommer in till boden mellan Filippa K och Salomon till vår insamling så det känns kul. För mer information om helgen – Klicka HÄR!

Freeport_Skohelg2015 (6)

LEXINGTON

Idag den 24:e april öppnade Lexington sin butik hos oss på Freeport. Butiken är oförskämt fin och andas varumärket ut i fingerspetsen. Vi är så glada över att dem öppnat hos oss och ser fram emot många härliga år tillsammans.

För er som inte har vägarna förbi själva kommer här ett smakprov på hur butiken ser ut:
Freeport_Lexington (1) Freeport_Lexington (4) Freeport_Lexington (5) Freeport_Lexington (6) Freeport_Lexington (9) IMG_2315 IMG_2332 IMG_2350

SHOPPINGSUG EFTER SKOR

Skor att springa i… Att ha på fest… Ett par snygga inneskor? Flera par att byta mellan?

Ja i helgen finns inga gränser för vilka eller hur många par skor du kan köpa. Vi kör Ytterligare 20% på alla skor i 11 butiker – Mer Info HÄR!

kundklubb_Skohelg2015_april

Eventet startar idag och pågår till och med söndag!