DIAMONDS

Dagens tips på julklapp kommer från Accessoarkompaniet. Hos Accessoarkompaniet hittar man mängder av smycken från olika leverantörer och en personlig favorit är Ti sento – där smyckena kostar från 300 kr. Diamonds are a girls best friend så varför inte göra en tjej lycklig den 24 december?!
smycken_16dec
smycken_16dec_smycken_16dec_1smycken_16dec_2

FÖR HONOM

Dagens julklappstips riktar jag mot Honom och kommer från J Lindeberg. Riktigt snygga, varma och prisvärda halsdukar samt mössor!

Outletpris Mössa: 200 kr (ord. pris 350 kr) | Outletpris halsduk: 250 kr (ord. pris 350 kr)
j-lindeberg_13decTycker personligen att dessa är riktigt snygga och då de finns i så många färger kan alla garanterat hitta ett kitt till sin pojkvän, bror, pappa eller vän!

SPORTIGA KLAPPAR

Gick förbi New Balance här på centret på jakt efter ett nytt tips att dela med mig av i ”julkalendern”. Såg då deras skylt som sa: Ytterligare 30% på allt i butiken!

Tänker därför idag inte ge er någon specifik produkt utan snarare en uppmaning för alla er som tänker sport och riktigt snygga saker, besök New Balance till och med den 14 december – för så länge gäller kampanjen.
NewBalance_Freeport12dec

BUSSEN DAG 2

Om mindre än en timme är det dags för dagens första avfärd från Exercishuset på Heden ner till oss på Freeport.

Denna bild tog jag igår när en resenär stod och spanade in tidtabellen för att sedan hoppa på den absolut första turen ner!

Varmt välkomna att åka vår helt GRATIS shoppingbuss – 4 turer fram och tillbaka per dag till och med den 23 december 2014.
Bussen_12dec