#1 DEC – FILIP & FILIPPA

Idag startar vi igång årets julklappstips här på bloggen och på instagram. Eftersom julen verkligen är barnens högtid så känns det helt rätt att det första tipset kommer från vår barnbutik, Filip och Filippa. Vill du ge ditt (eller någon annans) barn ett riktigt stort paket med grymt innehåll så kan jag rekommendera Playmobil Lejonriddarnas borg till outletpris 999 kr | ordinarie pris 2299 kr.

Följ oss till och med den 23:e december för mängder av tips för honom/henne, stora som små och allt däromkring.

1dec_FilipoFilippa_BLOGG1 1dec_FilipoFilippa_BLOGG2 1dec_FilipoFilippa_BLOGG3

#JULKLAPPSTIPS

Med start imorgon den 1: december kommer vi lägga ut dagens #julklappstips här på bloggen och på instagram. Så följ oss här och på Freeport_kungsbacka (insta) för hela månadens tips fram till och med den 23:e december.

image3Bild från fjolårets #julklappstips

FARSDAG – LE CREUSET

En av våra nyaste butiker kom med två riktigt härliga Farsdag-presenttips som jag tänkte dela med mig av till er. Le Creuset ligger bredvid Interiörhuset och har en av de färggrannaste butikerna på centret och det finns mängder av bra presenter att välja bland.

Jag har sån tur att butikschefen fick fram två härliga bilder för att illustrera två gåvo-förslag.

RS1470_bruchetta_blogg

Grillpanna som finns i flera läckra färger – varför inte köpa en i din fars favoritfärg?
På Freeport, hos Le Creuset hittar du dessa för 909 kr | Ordinarie pris 1299 kr.

Gillar din far vin så kan nästa gåva vara på sin plats.
RS1541_LM_250_bloggEn korkskruv, nu finns denna i metall i butiken men jag gillade verkligen miljöbilden så jag väljer att ta med den svarta här ändå.

Lm-250 Silver korkskruv med hävstång m/folieskärare outletpris 1154 kr | Ordinarie pris 1649 kr.

Ja det här var två tips i alla fall. Spana in fler härliga produkter från Le Creuset genom att klicka HÄR!

DET BLEV EN STOR SUCCE

Det känns fortfarande lite som dagen efter såhär på tisdagen efter Black Friday. Hela dagen var så kul, lite tajt med bilar en period vilket vi får vara lite mer beredda på nästa år. Men annars flöt allt på fint! Vi hoppas och tror att våra härliga kunder är nöjda med dagen och att alla barn som ville hann få sina ansikten målade.

Även fyrverkerierna blev riktigt uppskattade så vi på Freeport-kontoret är så nöjda.

Freeport_BlackFriday2015_3 (3)Freeport_BlackFriday2015_3 (4) Freeport_BlackFriday2015_3 (8) Fyrkerkerier_BlackFriday2015_Freeport (1) Fyrkerkerier_BlackFriday2015_Freeport (2) Fyrkerkerier_BlackFriday2015_Freeport (3) Fyrkerkerier_BlackFriday2015_Freeport (4)

GÅRDAGEN

Lite senare bilder från gårdagens event, Freeport Black Friday 2015. Är helt slut idag så det kommer mer reflektioner etc på måndag. Tack i alla fall alla underbara kunder som kom och hjälpte oss göra vårt event så bra.

Freeport_BlackFriday2015_3 (1) Freeport_BlackFriday2015_3 (6) Freeport_BlackFriday2015_3 (7)