Status just nu

– Ni vet känslan när man är ensam med barnet och hon ÄNTLIGEN somnar och man sätter sig med en kaffe och choklad. HIMMEL. Ni som vet ni vet!

-Idag bjöd Helena på lunch. Hon driver företaget Placebrander som är ett sjukt coolt företag som riktar sig in på att marknadsföra platser (kort och förenklat förklarat). Sjukt grym är hon och jag blir inspirerad av hennes karriär och företag. Vi bollade lite tankar kring jobb och annat. Jag ska få jobba med henne med projektet Filmbyn Småland, väldigt roligt 🙂

– Jag har även kommit i kontakt med en grupp för kvinnor som vill/eller som arbetar kreativt inom Marknadsföring/kommunikation/media relaterat. Jag funderar på att bli medlem för att nätverka och bolla ännu mera tankar, JA JAG ÄR PEPP på arbetslivet och det känns helt rätt. Bara man får in en fot!

-Jag är fast i dokumentärserien ”Dödsstraffets offer” .Så spännande, och hemskt. Men tips för de som är lika besatta som mig av rättegångar och brott.

18816039_10155128287591006_1180756310_n

Min sista hela vecka på praktiken nu… NERVÖS inför framtiden, men ändå hoppfull. Det här blir kul!

Fortsätt läsa

Eira

kom på att det var längesen ett inlägg om Eira.. så det känns ju som något nödvändigt!

Idag när jag hämtade Eira sa hennes förskolelärare att Eira är väldigt omtyckt av alla. Hon hade trillat idag och då hade alla barnen sprungit fram för att hjälpa henne. Hur stolt blir man inte då?! Så fint!

Eiras egenskaper träder fram allt mer. Hon är glad, bestämd och lite lillgammal.

Typiskt Eira: vinka hejdå till ALLA på förskolan. Sen komma hem och säga ”sitta”(hon har en egen liten plats i soffan). Hon lägger ena benet på det andra (som en tant) sen vill hon ha en filt, sitt vatten och sen kolla Barnkanalen. Varje dag efter förskolan. Hon säger också alltid ”taaaaaack” när hon får något.

Inte ens två år och styr redan allt. Har sagt det innan men säger det igen, att vara mamma blir bara roligare och roligare.

IMG_2872

Har era barn några roliga saker som de brukar göra? 🙂

Fortsätt läsa

Sunday

vi har haft en underbar helg i Halmstad med god mat och sol. Minuset var ändå Eiras feber som gjorde henne lite trött och pipig, med all rätt.. feber i värme, Ush.

I morgon startar en ny och sista hela veckan med praktik OCH min utbildning….. iiiiih nervöst men spännande. Nu startat snart ytterligare ett nytt kapitel i mitt liv- arbetsliv och karriär. Press? JA. Men är väldigt taggad att få komma igång. Väntar det där samtalet också i veckan som avgör min framtid typ. Bara en sån sak.

Glömde nästan- idag var det ju morsdag. Jakob och Eira (nja) hade dukat fram en god frukost, Jakob har lärt sig vad och HUR jag gillar frukost. Sen fick jag ett supervackert armband. Fint!

Nu njuter vi av bilderna från helgen, ENJOY!

IMG_2885 IMG_2886 IMG_2884 IMG_2882 IMG_2909 IMG_2799 IMG_2902 IMG_2850 IMG_2855

Fortsätt läsa

Godmorgon

alltså vilken kväll igår… middagen.. himmelsk! Vi grillade, och jag testade vegetariskt. Soyakorv och grönsaker. Faktiskt supergott! Jag har börjat ta bort mer och mer kött.. dels för jag antagligen är påverkad av att de flesta gör så nu men också pga allt negativt med kött som jag hört. Bland annat angående hälsan.

Men än har jag inte tagit bort allt kött och det kanske tar ett tag. Men ibland är det godare med vegetariskt 🙂

IMG_2792 IMG_2793 IMG_2796 IMG_2799

Vi skålade! Eiras nya favorit grej att göra, sådär 1237 gånger. Senare på kvällen kändes hon supervapen och japp- feber! Antagligen från vaccinet. Jag har ALLTID med en necessär till Eira med Ipren, temp och sådant men tror ni inte jag hade glömt det nu?? Fem minuter innan Apoteket stängde hann vi köpa Ipren, Phuu. Idag känns hon inte lika varm!

Fortsätt läsa

Mot västkusten

jag och Elin hann också med en liten shoppingtur. Jag köpte lite kläder till Eira och en så fin scarfs att ha till mig i håret och en byxdress! Sen slängde vi ihop en sommarsallad med halloumi, jordgubbar och avokado.. mums.

IMG_2769 IMG_2771 IMG_2776

Eira sover i bilen och vi har köpt fika.. älskar att åka bil när man kan lyssna ostört på musik. Just nu spelas Harry Styles nya album.. nej Jakob har inte valt. Men han kör och jag är DJ.

Fortsätt läsa

I de djupa småländska skogarna

igår var vi ute på Jakobs familjs gård i metropolen Vetlanda. Men det är fantastiskt somrigt där nu..tänk er Emil i Lönneberga typ!

Eira älskar att kunna springa fritt där och hon busade till kl 20 sen grillade vi och körde hem. Hon slocknade i bilen och sov vidare medan vi bar in henne till sin säng och sov hela natten till 7.30….rätt lätt att ha med! (Så länge hon ej är trött eller hungrig)..men vem är det egentligen?  Nu ska Eira på föris i tre timmar så jag hinner jobba lite och fixa, sen kör vi mot huset i Halmstad 🙂

IMG_2743 IMG_2744 IMG_2745 IMG_2747 IMG_2750 IMG_2753 IMG_2755

Fortsätt läsa

Suns out

det är mycket just nu innan semester..mycket med att söka jobb, praktisera och försöka prestera bra hela tiden. Jag vill ju visa min bästa möjliga sida. Bloggen blir därför lidande och jag ber om ursäkt för det. Jag är lite disträ just nu och frånvarande som jag blir när jag har mycket att fundera på.

IMG_2695

Den här lilla godisbollen sov till efter 8.00.. skönt med sovmorgon. Nu väntar vi in Jakob sen blir det picknick. Jag tar med kameran och fotar för att försöka kompensera upp tråkiga inlägg och bilder… ska bli bättre 🙂

kram!

Fortsätt läsa

Busy Busy

Vet inte vad som hände, men skrev inlägg igår som bara försvann?

Hur som, igår var fullt upp och idag likaså. Har övat i indesign och skapat olika folders och jobbat vidare med influencers. Väldigt kul!

Hann även med en smarrig lunch med Philippa

18644510_10155112392951006_1166892221_n

18678768_10155112393006006_965705727_n

Philippas familj bor nere i Halmstad och vi brukar ses de gångerna som vi åker ner samtidigt. Till helgen ska vi ner och ta ett glas vin på lördagen 🙂

.. Examen börjar närma sig och jag söker efter en fin klänning..Har någon något tips?

Fortsätt läsa

Rösta på mig!

Jag må inte alltid ha de perfekta bilderna eller den fluffigaste vardagen, alltid. Men på något sätt hoppas jag att min blogg har kunnat hjälpa någon förälder, eller fått någon att skratta mitt i sömnbristen. Jag trodde i början att man MÅSTE vara på ett speciellt sätt när man blivit mamma. Att det ingår att man börjar gilla vissa saker och hata andra. Men jag har kommit till den insikten att man inte BEHÖVER vara en ”typisk” mamma. Jag är som jag är, rätt så barnslig. Gillar att hänga med mina vänner. Älskar träning. Har rolig humor. Gillar mindre att prata om bajs, sömnrutiner och tandsprickningar (fast det är kul i lagom mängd) men på mitt sätt. Hänger ni med?

Jag är liksom FRIDA. Fast mamma till världens finaste Eira.

Isåfall, om ni tycker att jag på något sätt är värd en röst hade jag blivit så glad om ni velat nominera min blogg. Och vill ni kommentera här när ni röstat så gör gärna det, så jag får tacka!

Puss & kram till er.

IMG_2628

 HÄR klickar ni bara och fyller i snabbt. TACK IGEN!

Fortsätt läsa

Stockholm

Sorry för att det ekat tomt här men någon har varit upptagen med att: sola, lyssna på Bruno Mars, shoppat och ätit mat 24/7. Vilken jäkla bra helg jag och tjejens haft. Inte ett dugg utvilad, tur man är ung så man orkar både vara ute till 3.00 för att sedan bli väckt 5.00 av några glada vänner, OCH vara mamma.

Låter bilderna tala för sig själv. Mycket nöjd!

IMG_2644 IMG_2642 IMG_2563 IMG_2636 IMG_2635 IMG_2593 IMG_2595 IMG_2633 IMG_2651 IMG_2652 IMG_2653 IMG_2654 IMG_2655

Fortsätt läsa