Blek och opepp

Jag har inte riktigt återhämtat mig än från gårdagens motgång. Min pappa brukar säga att man kan få bryta ihop en stund men sen går man vidare. Finns ingen mening med att älta.. WEELLLLLLL här har ni ältarens ältare. Analysproffset och orosmolnet Frida Asp. Varför? Vad kunde jag gjort annorlunda? Varför skrev hon så? Vad menar hon? Om jag hade gjort såhär, hade det varit bättre? osv.

Drömt mardrömmar hela natten om att jag inte får något jobb, att jag blir arbetslös tills jag dör. Ja ni hör ju, peppen är total! JAG BORDE inte ens ha den här ångesten över jobb. Jag har en bra utbildning, en examen (snart) och ett jäkla driv. ÄNDÅ SKA JAG GÅ RUNT OCH HA ÅNGEST. Önskar någon kunde säga och lova att det kommer lösa sig. Att jag i höst kommer få jobba på ett företag som jag trivs superbra med. Men det är ingen som kan lova något sådant, så då går jag runt och målar upp värsta tänkbara.

17274213_10154893832481006_2104385452_n

Här sitter jag och matchar min vita skjorta med min ansiktsfärg. Har nog aldrig varit såhär blek, o andra sidan har jag aldrig varit såhär länge utan solsemester. Tror min kropp och knopp behöver lite Palma-vitaminer. Jag menar, man kan ju söka jobb därifrån också?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.