Vab igen då

Jamen det är ju så JÄKLA kul så vi kör en vända till. Ingen feber idag, senaste febern var igår så kanske kan gå på föris i morgon..Får se allmäntillståndet i morgon helt enkelt. Men hon är hostig, det är typ bara det, och lite snorig. Men det är ju alla andra barn också? Kan dom gå till föris då?

Vabbdagen har än så länge sett ut såhär: Vaknar 7.30 av en hostig Eira, går upp.. äter frukost i soffan och kollar barnkanalen i pyjamas. Eira äter lunch och nu sover. Crazyyy day! Ätit korv och spagetti till lunch, typsik bra sjukmat men inte superduper gott.

I eftermiddag kör vi fika och sen lekplatsen för frisk luft med Elis & Linnman.. Det är något som fastnat i mitt huvud sen jag var liten, mamma sa att ALLT BLIR BRA MED FRISKLUFT. Får se nu då mamma om det stämmer!

17274763_10154896502606006_1201544108_n

Hon är så go ju! Fast hon gömmer mitt bankkort så jag inte kan handla. Eller tar alla mina krämer och smörjer in sitt hår så det blir helt fett. Men när hon får något och lyser upp och säger: TACK! ååååååååhh kommer aldrig kunnat säga nej.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.