Hejhej från vabstugan

Eira har inte haft feber igår eller inatt heller, så tanken var att hon skulle till föris och jag skulle hämta henne efter lunch, så jag skulle få lite jobb/plugg understökat. Men mammahjärtat sa nej, en dag till. Hon är så liten än, och jag kan typ börja gråta av tanken på att hon inte mår bra och att ingen förstår henne.

Dag 5 utan bankomatkort. Helt sjukt, hon har verkligen gömt det väldigt bra. Jag har inte kunnat handla varken mat eller nätshoppat *sjukt ekonomiskt*… Jakob har ju jobbat borta typ hela veckan så har knappt setts. Får ge det ett sista försök att hitta, annars får jag beställa nytt kort i morgon!

Det verkar vara något teknisktstrul för går inte att få in några bilder….Uppdaterar senare och hoppas att det är löst. TJING!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.