Tankar och pepp

God förmiddag på er! 

Jag jobbar hemifrån idag och planerat upp dagen… Alltså, på timmen typ. Säg att det finns fler än mig som måste skriva listor på vad de ska göra? Typ: lämna Eira, posta paket, städa, skicka mejl..osv. Jag funkar inte utan listor och kalendern är min bästa vän.

Jag känner mig pepp på arbetsveckan, har mycket att göra och slutföra sen möte på torsdag för en check up om jag gjort rätt. Jag ÄLSKAR det jag får arbeta med och marknadsföring är precis vad jag vill syssla med.

Kan inte bestämma mig om jag ska berätta för er kring processen med att söka jobb. Har ju sökt en tjänst som är mitt drömjobb just nu. Tjänsten känns som den är som GJORD för mig. Jag håller alla mina tummar jag har. Jag vet hur sjukt besviken jag kommer bli om jag inte får den. Försöker tänka att jag kommit såhär långt och att det är min första tjänst inom det jag vill arbeta med som jag faktiskt söker. En sak i taget, lite nervös är jag allt. 

18518774_10155085961781006_1998121869_n

Dagens första kopp…aaaah! 

Jag tänker planera blogginlägg i veckan och tänker bland annat ta upp: Visa Eiras nya vår/sommarkläder som jag beställt. Mina bästa tips på hur man kan lyckas med sitt bloggande. Vad jag ser fram emot i sommar. Min ett års plan 🙂 

Som en liten godispåse, något för alla. Vi hörs senare, nu svara på mejl! PUSS

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.