Vår tid är begränsad

Nu blir jag rätt djup. Men sådan är jag, väldigt lättsam och ångestlös för att sedan grotta ner mig i djupa tankar. Jag funderar ofta på livet. Det som gör mig MEGA MEGA ångest är att vår tid här är begränsad. Att jag inte ska nyttja tiden på allra bästa sätt. Att jag ska leva någon annans liv, fast det inte alls är sådan som jag är. Att mina föräldrar blir äldre, och inte kommer finnas alltid med mig. Sådana tankar skrämmer mig..

Tanken på att jag ska efter jag levt klart ska ångra saker jag inte gjorde, eller tänka ” aha var det SÅ man skulle leva..”. Jag tillåter mig bara tänka såhär en stund för om jag fortsätter kan jag inte somna sen på kvällarna utan bara tänker och tänker. Fan. Så sjukt kort tid i livet vi har, men på 25 år har jag ändå hunnit med väldigt mycket. Men det finns saker som jag MÅSTE bli bättre på för att nå max av min tid här på jorden.

1.) Sluta jämföra mig med andra.

2.) sluta lev i den sociala medier världen för mycket. Den världen är inte på riktigt, det är den här världen som är den riktiga och som faktiskt har betydelse.

3.) oroa dig inte för onödiga saker

4.) Gör saker för din skull, inte för andras.

5.) vänta inte med saker. Gör saker direkt. Vill du ha något KÖP, vill du ringa någon RING. vill du resa, RES.

/ ett flummigt inlägg från mina tankar just nu.

2 Kommentarer

  1. Amanda säger:

    Så himla bra saker att tänka på!

  2. Kopierar listan rakt av! SÅ sant 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.