Juni

Insåg nu att hela juni är redan uppbokat, det går fort! Jag hoppas inte hela juni tänker regna bort..Tur vi har en resa inbokad att se fram emot i juli.

Insåg en annan sak- vi kommer knappt vara i Jönköping alls i sommar…Det blir Österlen på gården, Spanien och ner till västkusten- HALMSTAD. Väldigt härligt, då jag inte tycker Jönköping direkt är en sommarstad. Funkar fint på hösten och vintern men sommaren, njaa.

19190793_10155179708731006_485100584_n

En riktigt kass mobilbild. men ville ändå visa min all time favoritfrukost. Färska bär med en fet yoghurt. Som Ernst säger- i det enkla bor det goda. Eller? Inte riktigt så kanske.

NU blir det jobb fram tills jag ska hämta Eira. Längtar till nästa vecka när vi har sommarlov och slipper ställa några klockor alls.. MYSET. Hennes första sommarlov.. Borde baka en jordgubbstårta. Men vem försöker jag lura? Jag köper en färdig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.