Torsdag

Det är torsdag! Jag sitter hemma och jobbar (grannen borrar……WHYYYYY) 

En lugn dag hemma med jobb kaffe och musik. Vid 16.30 ska jag fixa glasögon..iiih. Hoppas jag väljer rätt. Vill inte ha glasögon egentligen, men mina ögon KRÄVER det. Till hösten när jag ska sitta vid en dator mycket måste jag ha glasögon helt enkelt.

Det var min dag! I morgon åker jag iväg tidigt för att rodda event i Mariannelund, spännande. Har ni några frågor angående Filmbyn i Småland- skriv! Jag tror det kommer bli sommarens grej. Ska bli spännande att få se det i morgon.

19198172_10155183001561006_1133215152_n

Bild från en lite varmare dag.  På lördag åker vi ner till huset i Halmstad för att fira min bästaväns examen, weei!

1 Kommentar

  1. Hanna säger:

    snygga solglasögon! ???? vart har du köpt de?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.