Om mig

Frida Asp heter jag, 24 år gammal och kommer från Halmstad. Bor nu i Jönköping tillsammans med min kärlek Jakob mitt inne i Jönköpings stad. Studerar medie-och kommunikation/PR och har även startat företaget SocialMedmark. Är en spontan (lite för spontan för mitt egna bästa) tjej som älskar god mat resa och träna. Har en viss förkärlek till kläder och inredning med, även det lite för mycket för mitt egna bästa..!

Den 5 December födde jag en liten flicka som heter Eira. Bloggen startade under min graviditet där jag delade alla tankar jag hade. Nu får ni följa med på resan med Eira utanför magen. Bloggen kommer handla om livet som ung mamma, bajsblöjor, resor och MASSA annat! Hoppas ni hänger med 🙂

7 Kommentarer

 1. Julia säger:

  Hej Frida!
  Jag heter Julia och jobbar på Sofia Moore som säljer måttsydda bal, bröllop och festklänningar online.
  Lyckades inte hitta någon mailadress till dig så jag provarr här istället!
  Jag tycker din blogg är så mysig och gillar särskilt dina fina vardagsskildringar med din lilla tjej! Vi letar just nu efter bloggar att samarbeta med för produktrecensioner, tävlingar mm. och jag skulle tycka att det var kul om du ville vara med.
  Låter det intressant? Återkom gärna så snart du har möjlighet så kan vi sätta ihop ett schysst samarbete tillsammans.

  Ha en fin dag!
  Vänligen,
  Julia

  1. fridaasp säger:

   Skickat mail! 🙂

 2. Camilla säger:

  Hej,
  jag jobbar på Mildh Press och har försökt komma i kontakt med dig, men hittar ingen mailadress. Kontakta mig gärna.
  Mvh
  Camilla

 3. Felix säger:

  Hej Frifa!

  Mitt namn är Felix och jag mailar angående att jag med 3 andra driver ett tandbleknings/munhygiens företag, Umera.se. Vi är ett företag med rötterna i Halmstad och våra produkter har vunnit flera tävling t.ex. bäst i test hos veckorevyn. Våra produkter är framtagna och tillverkade i moderna lokaler i USA vilket gör att våra produkter består av en unik 100% peroxidfri formula som gör tandblekningen säker och effektiv

  Vi vill erbjuda dig ett samarbete där vi förser dig med tandblekning i utbyte mot att du marknadsför vår E-handelssida Umera.se på din blogg/instagram. Vi är självklart flexibla och återkom gärna med egna förslag och tankar så ska vi kunna skräddarsy ett bra samarbete!

  Best regards/ Felix, Umera.se

 4. Hejsan,

  Hoppas allt står bra till. Mitt namn är Tomas Bjurström. Jag och en kollega driver ett hälsoföretag som heter Lost To Health.
  Min flickvän läser din blogg och följer dig på sociala medier. Jag själv har läst en hel del av dina inlägg och gillar dem väldigt mycket.

  Vårt företag Lost To Health säljer PT-Online paket. Dessa innehåller individuella träning och kostprogram. Dessa är i första hand till för att hjälpa folk komma igång och ta hand om sin hälsa för en billig peng. Men givetvis personer som gillar träning och redan vet en hel del och är igång kan ha nytta av detta så programmen är personlig anpassade efter varje individs egna mål.

  Just nu så kollar vi runt lite om någon eller några skulle vara intresserade av att få detta gratis.
  Vi kollar runt lite kring personer som har bra sociala medie närvaro och står för bra saker.

  Därför skulle vi gärna vilja ge bort ett 3 månaders paket gratis till dig om du vill och även en rabattkod som du kan dela med dig till dina följare om det finns folk som känner att dem vill komma igång och ta hand om sin hälsa på ett bra sätt.
  Då hoppas vi att detta kan vara en bra start för dem.

  Så vi skulle vilja ge dig ett gratis paket och även en rabattkod på 30% som du kan ge till dina följare.
  Skulle detta vara något av intresse?
  Kontakta mig gärna om du har några frågor.

  Ha en fortsatt bra dag.
  /Tomas

  1. fridaasp säger:

   Jag mailar dig!

 5. Hej Frida!

  Jag jobbar på Blogg.se och skulle vilja komma i kontakt med dig :). Kan du maila mig?

  Ha en trevlig dag!

  /Matilda, blogg.se

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.