BLÄÄÄ 

Då var det farmors tur å kräkas, bläää! Måtte vi andra klara oss med tanke på vad som komma skall.

Som ni förstår så har han inte tittat fram ännu… 

 

MARDRÖMSNATT

Jisses vilken natt vi har haft. William började att kräkas vid elva tiden igår kväll och fortsatte så med jämna mellanrum hela natten. Sådär roligt. Tur i oturen att inte lillebror också ville komma…! ;-)

Nu har jag fått i han en flaska ersättning, som han verkar få behålla så det känns lugnande. Skönt å se att han ä glad trots nattens tokigheter. 

 

DÅ OCH NU

Försökte att efterlikna ett kort jag tog när jag var gravid med William. Nedan ser ni resultatet. Det till vänster är med William(39+0) och till höger med lillebror (39+5). Skiljer en vecka, men det syns tydligt att jag har större mage denna gången…! :-)

  

BF imorgon, vi får väl se om han dyker upp då. Vad tror ni??

KVÄLLENS PROJEKT

William har en ”min bok” som vi har fyllt i sedan han föddes. Idag var det dags för fot samt handavtryck vid 1-års ålder. Gick väl sisådär, speciellt med tanke på att gossen är tokkittlig under fötterna..! :-) 

 

BARNVAKT

Nu har farmor kommit upp och William finner sig direkt. Kul å se att han (trots det långa avståndet) känner igen henne och gärna vill leka.

Vi är lyckligt lottade som har föräldrar och svärföräldrar som ställer upp i ur och skur. 

Nu är lillebror mer än välkommen…! ;-) 

 

BORTSKÄMD

Jag läste precis i gravidappen att nu när det är sista veckan innan BF så ska jag passa på å skämma bort mig själv. Å det precis vad jag har gjort idag, hos fina Patricia. Mina naglar är nu fixade och vårfina! :-)

  

Vill du också bli fin? Boka tid hos den bästa, Patricia. Nämner du dessutom mitt namn får du 20% rabatt.

Klicka på länken

http://www.bokadirekt.se/places/patricia-beautycare-5614

SLUT SOM ARTIST

Att skola in på dagis, samtidigt som man är höggravid är inge bra kombo. Jeeeesus vad trött jag har varit idag! Men, men..jag kämpar på. Imorn också och sen tar vi helg. Ska bli skönt!

Så här kul har William haft på dagis idag, underbart å se att han trivs..! :-)