EN DAG PÅ STAN

Idag har jag å Lowe varit på stan med Sara å Hilma. Först körsång, sen lunch med fina Cecilia och avslutningsvis en shoppingrunda på Newbie.

   
 

Fullspäckad dag med andra ord.

Nu ligger vi båda i soffan, helt utslagna!

  

FULLT ÖS

Det är mycket på agendan just nu. Inte nog med att vi har två små barn som tar mycket tid, så har vi vår lägenhet ute till försäljning med allt var det innebär. Nu när Lowe kommit så känns vår trea för liten.

Mycket å stå i som sagt, men bara massa roligheter.

Va å besökte BVC idag med Lowe som fick tummen upp av läkarn. Han växer som bara den, vilket känns skönt! :-) 

 

HIPP HIPP HURRA

Idag fyller världens bästa mamma, mormor och farmor år. Vi passade på att njuta av det dina vårvädret och firade med en lunch utomhus.

Stort grattis världens bästa, du är guld värd!

  

EUROVISION KVÄLL

Vi är hemma hos familjen Edenvinge på Eurovision kväll. Sara som är en hejare på detta ämne har verkligen styrt upp kvällen exemplariskt! God mat och dryck, Eurovision quiz och just i detta nu sitter vi med flaggorna i högsta hugg! :-)

  

NJUTER

På fredagar har jag som sagt båda barnen hemma å det är intensivt, minst sagt. När jag som idag då lyckas timea in så att både sover samtidigt, vilket sker i detta just nu så kan jag inget annat än å njuta av lugnet. Å jag gör det på soffan, under en filt, med en kopp kaffe..! ;-)

  

TÅRARNA RINNER

Igår och idag är sådana dagar där det mesta bara känns jobbigt. Tårarna rinner å kroppen känns helt slut. Antar att det är hormonerna å sömnbristen som gör sig påmind. Minns det var likadant när William föddes.

Jag låter tårarna komma, torkar dom å tröstar mig med denna lilla goding.