BRA DAG

Vissa dagar är bättre än andra. Idag har varit en sådan dag. Lägenheten är såld å vi har gjort en grym vinst. Vädret har varit kanon. William har haft det super på dagis, trots en trist lämning med gråt. Lowe har skrattat mer eller mindre hela dagen. Vi avslutade den med ett varsitt skönt träningspass. 

En riktigt bra dag med andra ord..! :-)

  
Nu…god natt!

TACKSAM

Vaknade imorse å kände mig duktigt trött å inte alls på humör. Vissa dagar är ju sådana. Men ett leende från grabbarna så var man igång. Trots det så tvekade jag på att ta mig ut i spåret på en löptur (hade tänkt att jag skulle passa på idag när barnen sover). Men jag tackar min karaktär för att jag gjorde det, likaså farmor som tittade till barnen medans jag va ute och framförallt den underbara naturen som tog mig runt.

Hur mår jag nu…sååå mycket bättre! Slår aldrig fel, lika skönt varje gång! :-)

  

SORGLIGT FARVÄL

Idag fick vi säga farväl till flygeln. Gick tyvärr inte att har den kvar iom flytten. Det är med en hel del sorg i hjärtat som vi säger hej då. 

  
Ska väl även tillägga att det inte blivit mycket spelande sen William kom till världen. 

Kommer en tid längre fram där jag kan ta upp spelandet igen, så det är inte den sista flygeln jag kommer att äga..det ä jag säker på..! :-)