EN DAG PÅ SKANSEN

Ååå vilken underbar dag vi har haft idag. Vi mötte upp familjen Edenvinge tidigt i förmiddags och begav oss till Skansen. Det blev såklart en hel del kik på alla djuren och höjdpunkten var nog när de små fick klappa getterna;

  
Fick en så fin bild på Hilma som såklart kramade om sin bästis idag när de tittade på grisarna;

  
Tack för idag vänner! ❤️ 

 

DAGENS TIPS

Nu måste jag få skryta lite. Jag är så stolt över mig själv och framförallt min man att vi, trots små barn och stökiga nätter, tar oss tiden till att träna. Det är såååå värt varenda minut. Märker både på mig och P att vi är mycket piggare nu och orkar mer. Allt blir så mycket enklare liksom.

Å så till dagens tips som jag varvar med löpning och Yoga, appen Seven;

  
Medans Lowe satt i babysittern och tittade på å lekte (och bajsade) så hann jag köra tre rundor, dvs 21 min. Perfekt kombo, eller hur..?! 😉 De minuter kommer jag ha igen hela dagen och natten för den delen, det är jag säker på! :-)

  

FULL RULLE

Idag har det varit full rulle från det att vi vaknade till nu. Massa roligheter såklart. Började förmiddagen med ett besök hos Per och Jenny i Karlskrona. För ca 3 veckor sedan kom lilla Majken till världen så jag och Lowe passade på att åka dit å bebismysa.

  
Sååå söt, lilla Majken!

Fortsatte sedan eftermiddagen hemma hos brorsan där det blev en hel del bad och bus såklart..! 😉

  

SURPRISE OCH KUSINMYS

Idag överraskade jag å Lowe finaste Maggie i Sölvesborg (därav har det varit tyst på bloggen, då vi åkte hit i torsdags med mormor å morfar).

Det blev såklart bad med Carl och massa mys. Såååå roligt å ses!

   

Eftermiddagen å kvällen bjöd på ännu mer mys då kusinerna kom på besök i Hällevik. 

   
 
Underbart väder, så de blev grillat å såklart glass till efterrätt! :-)

 

ETT EVENT I MIN SMAK!

Idag blev det lite kvalitetstid med William! In till stan på eftermiddagen för att möta upp lite andra träningsintresserade. För det är väl det man gjort på sistone, när alla andra klagat på vädret. Återkommer om det!

Jo, Alex the Almighty på världens Finaste bloggportal hostade ett klockrent meet med triathlontävlande och Jabra. En danska tjej som tävlar inom para-triathlon berättade sin story, imponerande! Fick även chansen att prova deras PULSE lurar som var över alla förväntningar. Har själv kört med en billig in-ear och sladd sedan Forever och velat hitta några andra bra.. och plötsligt så är det fixat!

Löjligt enkla att komma igång med, synka med luren på nolltid. Tog en minut att fatta menystrukturen i appen, men programmerade in intervallen vi körde på lika lång tid. Klockrent!

  
Den enda som blev lite rastlös när pappa började cykla var William som ville vara med.. och vem är jag att säga nej. Halva tiden på cyklen blev bicepscurl med 15kg liten grabb.

  Inte ett vanligt event, men jäkla vad roligt!

VI LEVER

Sorry för dålig uppdatering, men de senaste dagarna har sprungit iväg. Det har varit full fokus på budgivning på hus, som tyvärr inte gick vägen. Men vi hänger inte läpp för det. Kommer fler chanser.

Fick däremot ett positivt besked idag, att mina gossar ska vara modell för Libero (castingen vi va på förra veckan). Thjoho, ska bli riktigt skoj!