KÄRT BESÖK

Idag har min barndomsvän Martina med sina grabbar varit å besökt oss i Hällevik. Komiskt, vi har inte setts sen förra sommaren, men det känns nästan ändå som om det var igår när man börja prata. Underbart!

  
Elias, Charlie och William passade såklart på å bada i poolen. Blev trots den regniga natten å förmiddagen lite sol idag också. Lowe sov som vanligt å antagligen bebisen i Martinas mage också. Det är en tredje grabb på g! :-)

   
    
 

NAMNGIVNING FÖR LOWE

Idag har det varit en stor dag i vår familj, vi har haft namngivning för Lowe. Å vilken dag vi valde, underbart väder med gassande sol! :-) Våga knappt skriva det, men kanske lite för bra. Blev väldigt varmt för våra små, men det löste vi med lite poolbad :-)

  
Tusen tack till samtliga närvarande för att ni ville dela denna dag med oss samt för alla fina presenter!

FULLT ÖS

Idag har det varit fullt ös hela dagen. Vi åkte in till stan för marknad i förmiddags. Den årliga Killebom festivalen har dragit igång i stan. Passande nog så har det fina vädret också kommit, underbart! :-)

Fortsatte eftermidagen och kvällen med att fota med kära Serny. Behöver nya bilder till agenturen så vi passade på just idag när solen lyste.

Nu ä vi trötta, alla grabbarna sover. Likaså jag…snart. Tyvärr har bilderna försvunnit så ni får nöja er med text denna gång.

Nattinatti

ÄNTLIGEN

Som vi har längtat att få träffa familjen Appelqvist. Idag blev det ett besök i deras nya hus. Sååå fint!

  
Det tog inte lång stund innan grabbarna grus började å leka.

  
Sova är ju inte skoj så det blev övertid idag för både Carl och William. Haha..de ä för goa!