SORGLIGT FARVÄL

Idag fick vi säga farväl till flygeln. Gick tyvärr inte att har den kvar iom flytten. Det är med en hel del sorg i hjärtat som vi säger hej då. 

  
Ska väl även tillägga att det inte blivit mycket spelande sen William kom till världen. 

Kommer en tid längre fram där jag kan ta upp spelandet igen, så det är inte den sista flygeln jag kommer att äga..det ä jag säker på..! :-)

FLYTTKAOS

Om två veckor ska vi vara ute från denna lya så idag har vi börjat att packa så smått. Tar sin lilla stund och packa med två ungar som samtidigt ska underhållas..! 😉

Vi passar även på å rensa lite. Alltid behövligt.

  

HÄRLIG LÖRDAG

Imorse när vi vaknade eller rättare sagt William vaknade (05.30!) så var det inge vidare roligt väder ute. Men det blev bättre på e.m å då passade vi på å åka till Ladan i Kungsängen med familjen Edenvinge. Inge mycket djur där direkt, men det va en mysig utflykt ändå. 

Ännu mysigare blev det hemma hos Edenvinge lite senare. Såå roligt å se Hilma å William leka med varandra. Blev många kramar under dagen..! :-) Tack Sara å Koffe för en härlig e.m å kväll, alltid lika trevligt å ses!

  

SOMMARFIN

Vad skulle jag göra utan fina Patricia på Patricia Beautycare! 

Blev ett besök idag för fix av naglar och jag passade även på att fixa mina fötter. Det va på tiden, nu kan jag äntligen visa mina fötter utan att behöva skämmas! Tog en riktig fräsch färg som passar perfekt nu på sommarn, eller hur?!

  
Vill du också bli sommarfin? Boka ett paket med manikyr och pedikyr, med eller utan fotvård så får du 15% rabatt.;

http://www.bokadirekt.se/places/patricia-beautycare-5614
Hälsa från mig!