NEVER ENDING STORY

Då var det den gravidas tur å bli kass. Legat pall hel dagen förutom ett besök hos MVC, där allt va ok. Då jag enbart fått i mig lite nyponsoppa å två skorpor så håller jag tummarna för att lillebror vänta lite med å vilja komma. Antar att kroppen är så finurlig att den tar hand om min infektion först innan den vill föda barn…! :-S 

 

BLÄÄÄ 

Då var det farmors tur å kräkas, bläää! Måtte vi andra klara oss med tanke på vad som komma skall.

Som ni förstår så har han inte tittat fram ännu… 

 

MARDRÖMSNATT

Jisses vilken natt vi har haft. William började att kräkas vid elva tiden igår kväll och fortsatte så med jämna mellanrum hela natten. Sådär roligt. Tur i oturen att inte lillebror också ville komma…! ;-)

Nu har jag fått i han en flaska ersättning, som han verkar få behålla så det känns lugnande. Skönt å se att han ä glad trots nattens tokigheter. 

 

DÅ OCH NU

Försökte att efterlikna ett kort jag tog när jag var gravid med William. Nedan ser ni resultatet. Det till vänster är med William(39+0) och till höger med lillebror (39+5). Skiljer en vecka, men det syns tydligt att jag har större mage denna gången…! :-)

  

BF imorgon, vi får väl se om han dyker upp då. Vad tror ni??

KVÄLLENS PROJEKT

William har en ”min bok” som vi har fyllt i sedan han föddes. Idag var det dags för fot samt handavtryck vid 1-års ålder. Gick väl sisådär, speciellt med tanke på att gossen är tokkittlig under fötterna..! :-)