TACK FINEST!

Igår var det gala och trots 3 veckor till BF så begav vi oss dit. Trevligt och få komma ut lite samt träffa alla bloggkollegor. Tack Finest för en trevlig kväll!

Dock känns det både i fötter, ben, och huvud att vår gosse vaknade 06 imorse…:-/ 

 

HIPP HIPP HURRA

Idag för ett år sedan föddes en liten gosse och världen stannade upp. 

  

Så liten, så fin och så underbar! 

Nu ett år senare, så är du lika envis och lika underbar, men framförallt lika glad! Stort grattis världens goaste unge på ett års dagen! Mamma och pappa älskar dig mest av allt! 

  

FÖDELSEDAGSKALAS!

Imorgon fyller vår lilla goding ett år!

Vi smygstartar lite och hela släkten var och firade den lilla solstrålen. Det blev god mat och mycket lek för de minsta, inklusive leta påskägg som verkade vara en hit!

Efter ett tips hittade vi även en tårta som passade helt perfekt! Tack för tipset Tommy & Johanna och ett gigantiskt TACK till Anette Jansson som gjorde den! Babblarna är en favorit här hemma, märks kanske? Supergod med chokladmousse och skogsbär. Kan verkligen rekommendera Anette om ni bor i norrort, hon nås på 0739-433803.

Efter 30 minuter hela havet stormar i sin lilla säng, sover nu en uppspelt men lycklig kille!

Tack för alla fina presenter! 

               

DAGENS JOBB

Ååå vilken underbar eftermiddag jag och William haft. Vi har som sagt spelat in och fotat för Lensway och deras senaste solglasögon. William skötte sig galant, sååå duktig! :-)

Lite bilder från dagen;