VECKA 24

Slog mig nyss att vi har en liten krabat till som ska komma. Lätt att glömma bort när vi har William, även om jag känner han sparka lite då och då. Blev extra påmind idag när jag provade en klänning jag beställt, som satt som en smäck! Går in i vecka 24 imorgon, jeeesus vad tiden går fort!

IMG_3671.JPG

ÄNTLIGEN

William brukar inte vara svår å somna, men nu i e.m var det ngt som inte var ok. Längesen han somnade i bärselen, men nu fick det bli det då vagnen inte dög. Vågar inte flytta han nu, så han får allt sova lite på mammas bröst för en gång skull, myys. Hoppas bara inte lillebror, som just nu sparkar, väcker honom!

IMG_3622-0.JPG

90% av tiden mår jag fantastiskt..

Som vän av ordning så gillar jag strukturen mina dagar har.
Jag går upp och gör mig i ordning för att iväg och jobba, medan Frida är hemma och föräldraledig. Varannan dag är det min tur att ta hand om William på morgonen när han vaknar. Byta blöja och mata grabben. Leka så mycket det hinns med innan man behöver komma iväg. Jobbet rullar på väldigt bra, jag upplever vi har väldigt nöjda kunder och mitt jobb som Support Manager känns väldigt givande.

När jag kommer hem brukar jag smyga in för att överraska grabben när han ligger och leker med sina leksaker eller sitter med mamma i soffan. Ansiktet skiner upp och han börjar krypa i full fart för att komma fram till mig, gör sälen och lyfter upp armarna så jag ta upp honom. Vi leker lite medan Frida gör kvällsmat sen sitter han med och leker vid köksbordet. Sen blir det mer lekande av och är det onsdag eller söndag så är det baddag. Blöjbyte och en av höjdpunkterna att borst tänderna innan det blir matning och läggdags vid sju, halvåtta.

Så är mina dagar som oftast.
Småsaker kan tyckas, men oerhört viktiga och värdefulla.
Som sagt, 90% av tiden mår jag fantastiskt.

Men..
De resterande tio kan jag inte riktigt sätta ord på.
De smyger sig på när man minst anar det. Man tror man är beredd men det går inte riktigt att förbereda sig. Det kan vara när som helst på dygnet; på jobbet eller hemma. Det har varit så sen den där kvällen i mars. Att titta på bilder, skriva om det eller bara höra en viss låt triggar något i mig som gör mig väldigt, väldigt rörd.

Man tror man vänjer sig, men nej. Inte än så länge.
Jag skulle vilja säga fantastiskt, men det är så mycket mer än så.
IMG_6538

Det bästa som finns behöver inte alltid vara så stort.
Bara rent fantastiskt. Underbara, underbara unge.. =)

Tack Frida för det bästa jag har.

/ P