HOTELLFRUKOST

Igår begav sig två trötta själar in till stan för att sova på hotell. Å jeeesus, ännu tröttare idag. Antagligen för att vi fått sova en hel natt som gör att kroppen vill sova mer. Jaja..skönt oavsett. Nu äter vi hotellfrukost och strax tänkte vi bege oss till stan för lite shopping innan det är dags för Motown show!

Gissa vems tallrik som är vems;

  

YOU CAN CHANGE THE WORLD

Känner du till Plan International?

Det är en global barnrättsorganisation med verksamhet i 72 länder runt om i världen. Plan International är politiskt och religiöst oberoende och allt arbete utgår från FN:s barnkonvention. Plan arbetar på gräsrotsnivå tillsammans med barn för att stödja deras rätt till utbildning, hälsa och skydd från våld och övergrepp, inklusive under katastrofer.
Nu släpper artisten Jan Johansen en låt tillsammans med vår vän Johan Larsson till förmån för Plan med syftet att öka kännedomen kring organisationens arbete för och med barn och samla in medel för att stödja barnen. Låten är skriven av Jan tillsammans med författaren Camilla Läckberg och heter You can change the world. Budskapet är att vi alla kan vara med och förändra världen och vill just du bidra kan du swisha till Plan på 123 9001827 eller bli fadder. För att ta reda på mer besök plansverige.org och var med i kampen för barns rättigheter.

Du hittar låten här;

 iTunes

https://itunes.apple.com/se/album/you-can-change-world-single/id1057486928?l=en
Spotify

https://open.spotify.com/track/4bryJplLZe6QcePPyhhnQp
  

SÖMN PÅ BURK..?

Ibland önskar jag (å jag tror säkert fler småbarnsföräldrar håller med) att det fanns sömn på recept. Ett piller å en natts sömn är avklarat. Hade ju varit såååå skönt! Speciellt med tanke på nattens extremt dåliga sömn. En förkyld Lowe, onda knän å en make som snarkar. Jodå så att..

Menmen, blev däremot extra glad när jag såg detta mail;

  

  
Snart bär det av till Dubai å lite semester. THJOHO!

SNABB HELG

Denna helgen har gått såå snabbt. Var tar tiden vägen..? Lillbrorsan, morbror Adam och hans tjej Emma har varit på besök i stan. Självklart har vi träffat dem, både i fredags och idag. Slog mig precis att jag inte tagit en enda bild, förutom denna;

  
Mormor tog den på tåget idag, på väg till stan. Åka tåg är ju såååå roligt, ännu roligare med morfars keps på också..! :-)