FULLT ÖS

Ååå jisses, nu går det i 110. Lägenheten är såld, vi var precis å skrev kontrakt. Nu ska vi bara hitta någonstans å bo oxå…! :-)

Förresten…Moster Lisa med man var inom igår med present till Lowe. Titta va fint till gossarna;

  
Tack snälla!

EN DAG PÅ STAN

Idag har jag å Lowe varit på stan med Sara å Hilma. Först körsång, sen lunch med fina Cecilia och avslutningsvis en shoppingrunda på Newbie.

   
 

Fullspäckad dag med andra ord.

Nu ligger vi båda i soffan, helt utslagna!

  

FULLT ÖS

Det är mycket på agendan just nu. Inte nog med att vi har två små barn som tar mycket tid, så har vi vår lägenhet ute till försäljning med allt var det innebär. Nu när Lowe kommit så känns vår trea för liten.

Mycket å stå i som sagt, men bara massa roligheter.

Va å besökte BVC idag med Lowe som fick tummen upp av läkarn. Han växer som bara den, vilket känns skönt! :-) 

 

HIPP HIPP HURRA

Idag fyller världens bästa mamma, mormor och farmor år. Vi passade på att njuta av det dina vårvädret och firade med en lunch utomhus.

Stort grattis världens bästa, du är guld värd!

  

EUROVISION KVÄLL

Vi är hemma hos familjen Edenvinge på Eurovision kväll. Sara som är en hejare på detta ämne har verkligen styrt upp kvällen exemplariskt! God mat och dryck, Eurovision quiz och just i detta nu sitter vi med flaggorna i högsta hugg! :-)

  

NJUTER

På fredagar har jag som sagt båda barnen hemma å det är intensivt, minst sagt. När jag som idag då lyckas timea in så att både sover samtidigt, vilket sker i detta just nu så kan jag inget annat än å njuta av lugnet. Å jag gör det på soffan, under en filt, med en kopp kaffe..! ;-)