Jag älskar att träna

Tja, tja bloggen och allihop!

Vaknade av mig själv klockan 10 och gick raka vägen ner till gymmet där det blev 75 minuters styrketräning/kondition. Därefter åt jag en sallad innan dusch och stretch. Inser att jag aldrig vill leva utan träning för det får mig verkligen att må toppen.

Fitness Gretchen

Fitness Gretchen

Nu unnar jag mig en stunds vila i hytten för det är jag värd. Vad gör du denna underbara lördag?

/Gretchen

Gretchen tar över efter Margit Wallström

Tja, tja bloggen och allihop!

Jag brukar inte lägga mig i politiken men nu är det faktiskt dags att sätta stopp för tokigheterna som Margit Wallström, Stefan Löfven och Maggan Andersson dragit igång. Inget ROT-avdrag för renoveringen av sommarslottet, inga DJ-gig i Saudiarabien och ett jäkla tjat om lador gör väl ingen glad?

Gretchen for Änkekejsarinna

Gretchen for Änkekejsarinna

Nä jag har en plan som skulle kunna sätta Sverige på kartan, ordna upp ekonomin och dessutom få SD att sätta i halsen.  Vi ska ta tillbaka Norge såklart! Norge är ett landskap i Sverige som fått klara sig länge nog utan inblandning och allt var ju frid och fröjd med den saken men nu har de ju olja och borde vi då inte invadera Norge och ta tillbaka det som egentligen är vårt? Med olja på nära håll slipper vi bry oss så mycket om mellanöstern eller tomma lador eller vad Margit Wallström gör eller säger över huvud taget. Smart va?

Självklart blir jag änkekejsarinna av Norden och alla blir lyckliga. Så löser man problem, mina vänner och norrmännen? De måste bli jätteglada att äntligen få prata ordentligt, tänker jag.

/Gretchen

Mitt nya liv – dag 2

Tja, tja bloggen och allihop!

Idag är andra dagen av mitt nya liv då jag ska bli både smalare, mer vältränad och snyggare.

Igår åt jag bara bra saker som lunch, middag och ett äpple. Däremellan drag jag litervis med vatten för att det är bra. Jag rörde på mig med lite magövningar, armhävningar och helt vanlig vogueing och det gjorde mig bara gott.

Nya hälsosamma Gretchen

Nya hälsosamma Gretchen

Imorse fick det bli tre kokta ägg, en kopp grönt te med pyttelite honung i och dessutom stretchade jag innan jag gick upp. Jag har ju faktiskt varit både smal och vig en gång i tiden och nu vill jag tillbaka dit. Det är mindre än två veckor kvar till plåtningen men fortsätter jag så här kommer jag att se ut som en piffig 16-åring när jag nått mitt mål.

Jag är även i valet och kvalet om att sluta röka då det inte ger mig annat än halsont, hosta och smakar illa just nu men jag vågar inte lova något ännu. Jag vet att jag borde men vågar man?

/Gretchen

Sluta lipa!

Tja, tja bloggen och allihop!

Är det bara jag som märkt av en ökning i gråtande vid små motgångar? Jag ser det allt oftare och oftare hur vuxna människor börjar gråta så fort något inte går hens väg. Det är lite som att folk inte vill växa upp utan vara kvar i trotsåldern och tror att man kan gråta sig till vad som helst.

Fanart of Gretchen by Jani Venho

Fanart of Gretchen by Jani Venho

Jag menar det finns tillfällen då gråt verkligen är befogat som dödsfall inom familjen, om man blir varslad, när man läser sitt kontoutdrag eller om man har köat på rean till NK’s rea och när man väl hittar sina loubotins så är de i storlek 36. Väl befogade tillfällen att lipa på så mycket man vill men om vi pratar om små motgångar som att man blir sen till bussen, får en vass komplimang eller inte får jobbet som VD som man sökt när man sommarjobbat i två veckor på lagret, då får man faktiskt lida i tysthet.

När grät du senast?

/Gretchen

Gretchen – nyaste medlemmen av One Direction

Tja, tja bloggen och allihop!

De senaste dagarna har kantats av sorg då det blev klart att Zain Malik lämnar One Direction. En hel värld av förvirrade tonårstjejer och ännu mer förvirrade tonårspojkar har varit i upplösning. Nu kan jag äntligen gå ut med att det är jag, Gretchen, som kommer att ersätta Zain som den femte medlemmen i One Direction. Det ska bli grymt kul att ge sig ut på världsturné med Harry och de andra och jag är superpepp.

Gretchen joinar One Direction

Gretchen joinar One Direction

/Gretchen

Det finns inga quick fixes

Tja, tja bloggen och allihop!

Jag erkänner; jag är lat! Jag är kanske det lataste som finns. Missförstå mig rätt nu för när jag jobbar är jag allt annat än lat men är jag ledig gör jag inte många knop och det är väldigt skönt men inte särskilt bra. Jag vet att jag borde träna mer till exempel för träning ger energi men jag kommer mig inte för att ens skriva in mig på ett gym. Så lat är jag.

Gretchen as Jackie O

Gretchen as Jackie O

När jag vill gå ner i vikt så kan jag gå på skakes i två veckor utan problem men det är ju ingen hållbar lösning för så fort man slutar med shakesen går man upp igen och då var ju allt bortkastat.

Nu har jag en plåtning om två veckor och jag vill gå ner ett par kg tills dess utan att behöva gå upp igen. Så inget godis eller läsk från och med nu. Bra mat och powerwalks så ofta det hinns samt lite armhävningar och magövningar får bli receptet.

Kommer jag att lyckas?

/Gretchen

Dags för lunch

Tja, tja bloggen och allihop!

Är på väg mot city där jag ska träffa Annika för en helt vanlig lunch. Äntligen får vi ses efter en hel veckas uppehåll. Mest roligt är det självklart för henne men även jag kan känna glädje. Främst för att se hur glad hon blir.

  

För någon vecka sedan fick jag ett mail där jag blev kallad glädjespridare och först blev jag förnärmad för det låter som gödselspridare men sedan förstod jag att vad hen menade var egentligen gudomlig. Tack alla som förstår min gudomlighet. Ni har verkligen bra smak.

/Gretchen 

Jag vill be om ursäkt

Tja, tja bloggen och allihop!

Jag läste just mitt förra inlägg och det var inte nådigt vad deprimerande det var. Riktigt så illa var det kanske inte ställt med mig men är man född med en dramatisk ådra ska man använda den, som jag brukar säga. Hur som helst mår jag bra mycket bättre nu och njuter av X-men. Jag älskar mutanter men även människor och djur.

Gretchen som mutant?

Gretchen som mutant?

Om jag vore mutant tror jag att min grej hade varit att ändra utseende samt att påverka folks tankar och böja metall och kontrollera vädret samt att kunna springa fort i högklackat.

Vad hade din talang varit om du vore mutant?

/Gretchen

Idag är ingen bra dag

Tja, tja bloggen och allihop!

Nackdelen med att vara gudomlig är att man får några få dagar om året då man inte är det idag är en sådan dag. Ingen svarar när jag ringer, planer hänger i luften och just nu vill jag bara lägga mig ner och dö för att slippa ifrån allting. Jag brukar aldrig dela med mig av mina mörkare dagar för meningen med min existens är att skapa glädje och ljus runt omkring mig, men ibland kan det vara bra att visa lite mänsklighet i all gudomlighet. Samtidigt är jag extremt känslig och ömtålig vilket gör att jag för små saker kan känna mig bortglömd, ratad och utesluten.

Gretchen - Angel of Death

Gretchen – Angel of Death

Bara att skriva om hur jag känner mig får mig på bättre humör så tack för tillfället.

/Gretchen