Min dygnsrytm är f**ked up

Tja, tja Bloggen och alla Gretchlings!

Igår hade jag Daniel och Ben på besök. Jag fixade käk och de tog med sig drickat och det var en supertrevlig kväll för alla inblandade. Vi började vid fem så runt midnatt var vi alla trötta och nöjda. Jag var i säng innan klockan ett en lördag kväll vilket resulterade i att jag vaknade nyss. Helt galet. Jag som sovit till minst tolv varje dag. Nåväl, nu får jag ju ut mer av dagen.

Ben och Daniel Henson

Ben och Daniel Henson

/Gretchen

Idag dansar jag till Duo-RAW

Tja, tja bloggen och alla Gretchlings!

Jag älskar verkligen att vara känd och med det kommer både privilegier och ansvar. Ansvaret kan man strunta i, tycker jag men att ta för sig av allt som erbjuds är en självklarhet.

Jag har massa härliga vänner i kändisbranschen och två av dessa kommer i från Malmö (som ligger i Danmark). Jag pratar om de undersköna Duo-RAW. Deras senaste singel får mig att dansa och det tänker jag göra hela kvällen lång. Efter som att jag är singel så tänker jag att jag kan bli deras nästa. vad tror  du om det?

Duo-RAW

Duo-RAW

/Gretchen

Hur du lyckas med din städning

Tja, tja bloggen och alla Gretchlings!

Vaknade i morse med panik i halsgropen. Idag ska jag nämligen få besök från två världsdelar; Mölndal och Atlanta och här ser ut som fasen. Vad gör man liksom? Här kommer lite bra tips för dig i samma sits.

#GretchenTipsar

#GretchenTipsar

Ringa alla dina assistenter och kalla till panikmöte. När de väl är på plats låter du dem sköta disken, tvätt av golv och någon kanske till och med får dammsuga lite härligt.

Städa naken i högklackat så blir det roligare.

Ta ett par glas vin så ser det inte så illa ut.

Säg att du blivit sjuk och somna om.

Rör till det ännu mer och säg att du är mitt i att skapa ett konstverk och är halvvägs till ett kreativt genombrott.

Varsågod, älskade Gretchlings. Här har ni en helt bunt med matnyttiga tips att använda när paniken slår till. Det lättaste är ju givetvis att alltid hålla efter sitt hem men vem har tid med sån’t när det finns så mycket skoj på youtube att se?

/Gretchen

Tack för i natt!

Tja, tja bloggen och alla Gretchlings!

Jag har verkligen haft en underbar kväll i Göteborg igår! Det är verkligen asnice att vara på landet. Jag och Annika hade en helt vanlig mysig tjejkväll hemma hos henne och allt var helt underbart när vi väl bestämt oss för smink, hår och kläder. Efter det drog vi ut i Göteborgsnatten och det var hur mysigt som helst.

Gretchen Fashionista

Gretchen Fashionista

Att springa på Björn och Patrik på stan var en extra bonus som jag sent kommer att glömma. Jag älskar verkligen mina snygga, smart och roliga killar. Lägg till massa annat skojigt löst och känt folk så har man en helkväll.

Jag såg verkligen fantastisk ut ikväll och det vill jag dela med mig av till alla er Gretchlings.

/Gretchen

Gretchen + Carolina Falkholt = sant

Tja, tja bloggen och alla fans!

Idag har jag och Annika varit på bokrelease för Carolina Falkoholt och Andreas Hagströms bok ”Silo” som är en dokumentation av ett konstprojekt i Mariestad 2010 där en helt vanlig silo blev täckt av grafitti av grafittikonstnärer från hela världen.

(null)

Tack för att vi fick komma och hoppas att vi ses snart igen.

/Gretchen

Spännande möte

Tja, tja bloggen och alla Gretchlings!

Nyss hemkommen från ett oerhört spännande möte om ett kommande tillskott i min framfart att ta över världen. Mer än så vågar jag inte säga just nu men blir det som det är tänkt. blir det lika gudomligt som jag är.

Gretchen i köket

Gretchen i köket

Nu blir det frukost!

/Gretchen

Nackdelen med att vara gudomlig

Tja, tja bloggen och alla Gretchlings!

Jag har som bekant gått från att vara fantastisk till att bli gudomlig och det är givetvis många fördelar med det men det finns även en stor nackdel. Eftersom jag är gudomlig om nätterna har jag väldigt svårt att ha en behändig dygnsrytm. Det innebär att jag nu klockan 5 på morgonen en helt vanlig torsdag är på väg att gå och lägga mig. Jag har alltså varit uppe heeeeeeela natten. Det är väldigt mysigt och härligt men mindre praktiskt än man kan tro.

Gudomliga Gretchen

Gudomliga Gretchen

Folk man ringer till svarar antingen som om de precis vaknat eller så är de irriterade och lägger på om de ens svarar alls.

Shopping är omöjligt eftersom affärer tydligen har något som kallas ”öppetttider”

Dammsugning och borrning irriterar grannarna.

/Gretchen