Legendarisk helg på Cinderella

Tja, tja bloggen och alla kryssare!

Episk helg ombord Viking Cinderella

Episk helg ombord Viking Cinderella

Om man någonsin ska kryssa med mig på Cinderella så är det nu i helgen man ska göra det. Jag har en line-up som är helt gudomlig. Med mig på scenen har jag mina braurs, Sara Carlsson och Åsa Lundman. När jag inte spelar så tar de vansinnigt begåvade Easy Kit över med Lotta Nilsson i spetsen och min älskling Mårten Ronsten bakom trumsettet.. På lördag kommer ingen mindre än Alexandra Jardvall ombord för en konsertkväll och i discot härjar DJ Björn med svängig klubbmusik. Jag är så taggad och lycklig. Dessutom blir det premiär för DJ Kangasojas remix av Måns Zelmerlöfs Heroes.

Gretchen

Perukprovning

Tja, tja bloggen och alla peruksugna!

Idag har jag min perukmakare på besök. Det ska provas ut och designas en helt ny handknuten peruk. Jag älskar att ha saker som bara är gjorda för mig. Det känns exklusivt, stylish och härligt på samma gång.

Gretchen in high hair

Gretchen in high hair

Det ska bli en blond historia med mer höjd än bredd, tänker jag för jag behöver något stort och uppsatt för mina föreläsningar och konferencierjobb. När Jag DJ:ar vill jag helst ha långt hår för det fladdrar så skönt i fläkten.

Vad föredrar du? Utsläppt eller uppsatt?

/Gretchen

Gretchen i stor kampanjplåtning

Tja, tja Bloggen och alla fotografer!

Nyss hemkommen från morgonens plåtning som gick strålande. Många tror att jag bara är DJ men det är superfel. Jag är allt möjligt i kändisbranschen skulle man kunna säga. Som idag t ex då jag var modell med bravur. Alla bara älskade mig och det gjorde de verkligen rätt i.

Gretchen i stor kampanj

Gretchen i stor kampanj

 

Det jag plåtades för, är en stor kampanj där mitt ansikte kommer att synas över halva västkusten. Riktigt när den kommer upp vet jag inte men man kommer inte att kunna missa härliga mig även om man mot all förmodan skulle vilja.

/Gretchen

Helvetes jävla fan!

Tja, tja Bloggen och alla som svär!

Svordomar

Svordomar

Ny forskning visar att svordomar är bra och nyttigt. Ni vet hur det känns när man sparkar i en tå i en stol, sängben eller en moster som står i vägen. Det gör så in i helvete ont att man ser stjärnor och skriker rätt ut. Tydligen är det bra. När vi svär i sådana lägen kommer svordomarna automatiskt och man uttrycker ärligt vad man känner, något som inte är så vanligt bland oss sönderciviliserade människor annars. Däremot är det kanske mindre passande att använda svordomar när de inte behövs men det är upp till var och en tänker jag. Så fagra vänner, gå ut i världen och svär er lyckliga.

/Gretchen

Du kan göra skillnad

Tja, tja Bloggen och alla vattenälskare!

Varje år köper vi svenskar över 200 miljoner liter flaskvatten, trots att vi har obegränsat med rent vatten i våra kranar. I världens fattigaste länder dör 1 000 barn varje dag för att de saknar tillgång till rent vatten. Avstå från ditt flaskvatten och välj istället att lägga pengarna på att rädda barns liv. 100 kronor renar mer än 10 000 liter vatten. Jag har tagit Vattenlöftet och utmanar er att göra samma sak! Ta löftet du med:unicef.se/vattenlöftet

#vattenlöftet

#vattenlöftet

/Gretchen

Gretchen – klar för fashionweek

Tja, tja bloggen och alla fashionistas!

Wedding dress made from hair by Åke Bjurström & Maria Oldenstedt

Wedding dress made from hair by Åke Bjurström & Maria Oldenstedt

På torsdag är det dags igen. Jag återvänder till Kungälv för att än en gång leda Kungälv Fashionweek. (#KFW) Det blir som vanligt i lokalerna på Västra Gatan hos Goopy by Spot samt The Body Shop och det kommer att bli helt magiskt. Jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig ännu men det kommer att bli något helt fantastiskt för det brukar det alltid bli. Dessutom ska det bli kul att träffa alla modebloggare och fashionistas.

/Gretchen

Peg Parnevik – en stjärna är född

Tja, tja bloggen och alla TV-tittare!

Parneviks

Parneviks

Som ni borde veta vid det här läget hat jag under några år följt Svenska Hollywoodfruar på TV men redan förra säsongen började jag tröttna. Det är samma sak som upprepas och nyhetens behag är för länge sedan över. Vad händer då? Jo Parneviks dyker upp i rutan och även om det är Jesper, Mia och deras gäster som står i fokus så är det Peg Parnevik som är vår nya TV-stjärna. Med en personlighet som går rakt genom rutan, skön attityd och ett självförtroende som nästan bara kan liknas vid mitt eget, är hon en förebild för att tjejer i hela världen.

Har du inte sett programmet ännu, bör du göra det och håll då ett extra öga på Peg för hon är framtiden inom svensk TV.

/Gretchen