Tack för i natt!

Tja, tja bloggen och alla Gretchlings!

Jag har verkligen haft en underbar kväll i Göteborg igår! Det är verkligen asnice att vara på landet. Jag och Annika hade en helt vanlig mysig tjejkväll hemma hos henne och allt var helt underbart när vi väl bestämt oss för smink, hår och kläder. Efter det drog vi ut i Göteborgsnatten och det var hur mysigt som helst.

Gretchen Fashionista

Gretchen Fashionista

Att springa på Björn och Patrik på stan var en extra bonus som jag sent kommer att glömma. Jag älskar verkligen mina snygga, smart och roliga killar. Lägg till massa annat skojigt löst och känt folk så har man en helkväll.

Jag såg verkligen fantastisk ut ikväll och det vill jag dela med mig av till alla er Gretchlings.

/Gretchen

Gretchen + Carolina Falkholt = sant

Tja, tja bloggen och alla fans!

Idag har jag och Annika varit på bokrelease för Carolina Falkoholt och Andreas Hagströms bok ”Silo” som är en dokumentation av ett konstprojekt i Mariestad 2010 där en helt vanlig silo blev täckt av grafitti av grafittikonstnärer från hela världen.

(null)

Tack för att vi fick komma och hoppas att vi ses snart igen.

/Gretchen

Spännande möte

Tja, tja bloggen och alla Gretchlings!

Nyss hemkommen från ett oerhört spännande möte om ett kommande tillskott i min framfart att ta över världen. Mer än så vågar jag inte säga just nu men blir det som det är tänkt. blir det lika gudomligt som jag är.

Gretchen i köket

Gretchen i köket

Nu blir det frukost!

/Gretchen

Nackdelen med att vara gudomlig

Tja, tja bloggen och alla Gretchlings!

Jag har som bekant gått från att vara fantastisk till att bli gudomlig och det är givetvis många fördelar med det men det finns även en stor nackdel. Eftersom jag är gudomlig om nätterna har jag väldigt svårt att ha en behändig dygnsrytm. Det innebär att jag nu klockan 5 på morgonen en helt vanlig torsdag är på väg att gå och lägga mig. Jag har alltså varit uppe heeeeeeela natten. Det är väldigt mysigt och härligt men mindre praktiskt än man kan tro.

Gudomliga Gretchen

Gudomliga Gretchen

Folk man ringer till svarar antingen som om de precis vaknat eller så är de irriterade och lägger på om de ens svarar alls.

Shopping är omöjligt eftersom affärer tydligen har något som kallas ”öppetttider”

Dammsugning och borrning irriterar grannarna.

/Gretchen

Gretchen + Malin Leijonberg = sant

Tja, tja bloggen och alla Gretchlings.

Tyvärr får jag göra mina lesbiska fans ledsna genom att förtydliga att jag och Malin inte är ihop. Men att träffa likasinnade i en allt mer tuff kändisbransch är inte det lättaste. Malin är en av de få som mäter sig med mig i kreativitet och härlighet.

IMG_5468-2.JPG

Befinner mig just nu i taxin som ska ta mig mot Mölndal där denna fantastiska kvinna bor för en helkväll med cava, skvaller och härligt umgänge. Vi har inte sett sedan 2014 så det blir ett kärt och härligt möte. Främst för henne men det är ju självklart.

/Gretchen

Grattis Göteborg

Tja, tja bloggen och alla Gretchlings!

Jag är så glad över att min gamle vän Joe Nilsson öppnar Wonk nummer 3 i Göteborg. Konceptet  med hunkiga killar i bar överkropp i barerna är verkligen här för att stanna och jag klagar inte. Att få sörpla en Mai Tai ur naveln på en ung men flirtig bartender kan liva upp vilken trist vinterkväll som helst, som jag brukar säga till alla som vill höra på och det vill ju alla.

Wonk Göteborg med Anton Hysén och Cherry Wilder

Wonk Göteborg med Anton Hysén och Cherry Wilder

Den 6 februari slår de upp dörrarna på teatergatan 4 och på plats finns min älsklings-DJ, Christoffer Földes. Bara det gör det värt att gå dit.

På plats finns även min älskade Anton Hysén som värd och den undersköna och alltid lika ljuvliga Cherry Wilder. Det blir inte mycket bättre än så och hade jag inte själv haft en publik att möta, hade jag lätt varit där.

/Gretchen

Människan är i grunden ond

Tja, tja bloggen och alla Gretchlings!

Det är bara 70 år sedan Hitler betedde sig riktigt illa i Europa. och Idag är vi på väg mot något liknande med växande nationalistiska vindar runt om i Europa. Man säger att människan är i grunden god och att det är omständigheterna som förstör hen. Jag skulle nog vilja hävda att människan är i grunden ond och att en bra uppfostran och brist på religion och fanatism är vad som får hen på rätt väg. Det underlättar också om ens föräldrar inte är syskon men det är en annan historia.

Mauthausen Concentration Camp

Mauthausen Concentration Camp

Andra djur inom samma ras (ja vi är djur) kan slåss på liv och död, vilket kan sluta illa men det är väldigt få djur som spenderar tid på att komma på finurliga lösningar på att plåga och döda sina kamrater. Det är vi ensamma om och det är det som har fått oss att hamna högst upp i näringskedjan.  Ibland skäms jag lite över att vara människa men det är då jag minns min gudomlighet. Det har blivit min räddning.

/Gretchen

Jag och mina tjejer

Tja, tja bloggen och alla Gretchlings!

Är på väg hem från en riktigt rolig arbetshelg ombord. Bra party och roligt folk hela helgen. I en av pauserna hängde jag med mina fantastiska körtjejer, Åsa Lundman och Sara Carlsson. Det är en fröjd för mig att få arbeta med så begåvade och härliga ungdomar. Nu väntar ledighet i 11 dagar. Det är jag välförtjänt av.

Gretchen med körtjejer

Gretchen med körtjejer

/Gretchen