Kändisspaning i Stockholm

Tja, tja bloggen och alla kändisspanare!

Gretchen med två helt vanliga fa

Gretchen med två helt vanliga fans

Det är en fröjd att röra sig på Stockholms gator och torg för en sådan härlig person som jag och även om jag idag varit helt osminkad för att vara lite inkognito så är det massa människor som känner igen mig och kommer fram och vill ta bild i hop med mig. Det är ju bara så härligt och en av fördelarna med att arbeta i kändisbranschen. Till alla som känt igen mig men inte vågat komma fram, vill jag meddela att nästa gång är det bara att komma fram. Jag Är minst lika trevlig i verkligheten som jag är på bild.

/Gretchen

Time out

Tja, tja bloggen och alla framgångstroll!

Som du säkert märkt, har jag inte varit så aktiv på bloggen de senaste 2 veckorna. Det beror inte på att jag blivit tråkig utan bara på att jag haft så mycket att göra, att när jag väl haft ngn timme över så vill jag bara umgås med mig själv.

Skinny Gretchen

Skinny Gretchen

Nuförtiden har vi så väldigt många påhittade ”måsten”. Vi måste kolla Facebook, vi måste träna 7 ggr i veckan och vi måste vara sociala med våra vänner, bekanta och fans varje vaken timme. Jag kan ibland tycka det är lätt överdrivet och är det egentligen något som ger oss något i längden?

Jag har egna måsten som jag prioriterar framför allt:

Jag måste älska mig själv.
Jag måste må bra.
Jag måste ha kul.

Genom att följa dessa ”måsten” är det lättare att prioritera vad som är viktigt när man får lite fullt upp.

/Gretchen

Jag gillar inte skog och mark

Tja, tja bloggen och alla storstadsmänniskor!

Befinner mig på Landvetter flygplats och blev helt betagen av denna vackra utsikt. Det här är det närmsta naturen jag vill komma. Människan har inte byggt städer i tusentals år för att vi ska befinna oss på landet.

 
Det är lite lagom när man ser sådan här så kallad skog på långt avstånd men ännu finare hade det varit om träden var klippta till svanar eller något annat tjusigt. 

Är du för eller emot naturen?

/Gretchen 

Framgång sover aldrig

Tja, tja Bloggen och alla latmaskar!

 Igår spelade jag på en privatfest på Lilla Götafors i Mölndal och i vanlig ordning var jag oerhört begåvad. Det var väldigt trevligt även om bartendern, som måste blivit lite kär i mig, envisades med att komma med drinkar hela tiden. Det är nu hans fel att jag är lite trött när jag är på väg mot Landvetter för att flyga till Stockholm och Cinderella.

Ta hand om er denna röda dag och kom ihåg att framgång aldrig sover.

/Gretchen

Dagens Fanmail

Tja, tja Bloggen och alla fans!

Det här fick jag idag.

  
Hej Gretchen tänkte bara säga att sedan jag upptäckte dig i början av året så måste jag bara säga att du är otroligt duktigt och bra Dj och att jag numera har bytt Stockholms dansställen mot att åka med CInderella när du spelar.

G = Glimrande

R = Rolig

E =  Energigivande

T =  Tindrande

C =  Chic

H = Härlig

E = Empatisk

N = Naturlig

Ska åka med CInderella imorgon för att se dig spela igen
Ha en fin valborg
//Juhlia

Jag är ett geni!

Tja, tja bloggen och allihop!

Tripp, Trapp och Åsa Lundman

Tripp, Trapp och Åsa Lundman

Är nu på väg hem från Stockholm efter en härlig helg som började bra och slutade fantastiskt. Gårdagen spelning går till historien som en av mina absolut bästa ever. Vilket tryck det var på golvet och vad snygga och härliga alla var. Jag var bara tvungen att gå ut en sväng efter jag var färdig och då blev jag stoppad var femte meter och överöst med beröm och folk ville ta bilder och kramas. Det här är verkligen ett liv som passar mig perfekt.

/Gretchen

Legendarisk helg på Cinderella

Tja, tja bloggen och alla kryssare!

Episk helg ombord Viking Cinderella

Episk helg ombord Viking Cinderella

Om man någonsin ska kryssa med mig på Cinderella så är det nu i helgen man ska göra det. Jag har en line-up som är helt gudomlig. Med mig på scenen har jag mina braurs, Sara Carlsson och Åsa Lundman. När jag inte spelar så tar de vansinnigt begåvade Easy Kit över med Lotta Nilsson i spetsen och min älskling Mårten Ronsten bakom trumsettet.. På lördag kommer ingen mindre än Alexandra Jardvall ombord för en konsertkväll och i discot härjar DJ Björn med svängig klubbmusik. Jag är så taggad och lycklig. Dessutom blir det premiär för DJ Kangasojas remix av Måns Zelmerlöfs Heroes.

Gretchen