Gretchen – nyaste medlemmen av One Direction

Tja, tja bloggen och allihop!

De senaste dagarna har kantats av sorg då det blev klart att Zain Malik lämnar One Direction. En hel värld av förvirrade tonårstjejer och ännu mer förvirrade tonårspojkar har varit i upplösning. Nu kan jag äntligen gå ut med att det är jag, Gretchen, som kommer att ersätta Zain som den femte medlemmen i One Direction. Det ska bli grymt kul att ge sig ut på världsturné med Harry och de andra och jag är superpepp.

Gretchen joinar One Direction

Gretchen joinar One Direction

/Gretchen

Det finns inga quick fixes

Tja, tja bloggen och allihop!

Jag erkänner; jag är lat! Jag är kanske det lataste som finns. Missförstå mig rätt nu för när jag jobbar är jag allt annat än lat men är jag ledig gör jag inte många knop och det är väldigt skönt men inte särskilt bra. Jag vet att jag borde träna mer till exempel för träning ger energi men jag kommer mig inte för att ens skriva in mig på ett gym. Så lat är jag.

Gretchen as Jackie O

Gretchen as Jackie O

När jag vill gå ner i vikt så kan jag gå på skakes i två veckor utan problem men det är ju ingen hållbar lösning för så fort man slutar med shakesen går man upp igen och då var ju allt bortkastat.

Nu har jag en plåtning om två veckor och jag vill gå ner ett par kg tills dess utan att behöva gå upp igen. Så inget godis eller läsk från och med nu. Bra mat och powerwalks så ofta det hinns samt lite armhävningar och magövningar får bli receptet.

Kommer jag att lyckas?

/Gretchen

Dags för lunch

Tja, tja bloggen och allihop!

Är på väg mot city där jag ska träffa Annika för en helt vanlig lunch. Äntligen får vi ses efter en hel veckas uppehåll. Mest roligt är det självklart för henne men även jag kan känna glädje. Främst för att se hur glad hon blir.

  

För någon vecka sedan fick jag ett mail där jag blev kallad glädjespridare och först blev jag förnärmad för det låter som gödselspridare men sedan förstod jag att vad hen menade var egentligen gudomlig. Tack alla som förstår min gudomlighet. Ni har verkligen bra smak.

/Gretchen 

Jag vill be om ursäkt

Tja, tja bloggen och allihop!

Jag läste just mitt förra inlägg och det var inte nådigt vad deprimerande det var. Riktigt så illa var det kanske inte ställt med mig men är man född med en dramatisk ådra ska man använda den, som jag brukar säga. Hur som helst mår jag bra mycket bättre nu och njuter av X-men. Jag älskar mutanter men även människor och djur.

Gretchen som mutant?

Gretchen som mutant?

Om jag vore mutant tror jag att min grej hade varit att ändra utseende samt att påverka folks tankar och böja metall och kontrollera vädret samt att kunna springa fort i högklackat.

Vad hade din talang varit om du vore mutant?

/Gretchen

Idag är ingen bra dag

Tja, tja bloggen och allihop!

Nackdelen med att vara gudomlig är att man får några få dagar om året då man inte är det idag är en sådan dag. Ingen svarar när jag ringer, planer hänger i luften och just nu vill jag bara lägga mig ner och dö för att slippa ifrån allting. Jag brukar aldrig dela med mig av mina mörkare dagar för meningen med min existens är att skapa glädje och ljus runt omkring mig, men ibland kan det vara bra att visa lite mänsklighet i all gudomlighet. Samtidigt är jag extremt känslig och ömtålig vilket gör att jag för små saker kan känna mig bortglömd, ratad och utesluten.

Gretchen - Angel of Death

Gretchen – Angel of Death

Bara att skriva om hur jag känner mig får mig på bättre humör så tack för tillfället.

/Gretchen

Jag älskar att få fanmail

Tja, tja bloggen och allihop!

Har vaknat till liv ordentligt och sitter nu och besvarar underbara fanmail på Facebook. Finns det något bättre sätt att starta veckan? Nä, jag tror inte det. Man blir ju glad i hela själen att mina Gretchlings gillar mig nästan mer än jag gillar dem.

Lycka i text

Lycka i text

Magdalena <3 Gretchen

Magdalena <3 Gretchen

 

Nu till dagens fråga; När svarar du på dina fanmail? Svara gärna i kommentarsfältet.

/Gretchen

Alla jobbar men jag är ledig

Tja, tja Bloggen och allihop!

"It's all fake" Outfit for Gretchen by Åke Bjurström

”It’s all fake” Outfit for Gretchen by Åke Bjurström

Äntligen måndag morgon, är det inte många som tycker eftersom en hel arbetsvecka väntar. För mig är det precis tvärtom eftersom mina arbetsveckor är på helgen. När du är på väg till jobbet så ligger jag i soffan och mumsar i mig frulle eller någon tjusig yngling. Tänk om fler kunde komma på den briljanta idén att jobba helger istället för veckodagar men tydligen är det bara för oss i kändisbranschen att ha det så bra.

/Gretchen

Jag älskar min lillebraur

Tja, tja bloggen och allihop!

Sara Carlsson med Gretchen

Sara Carlsson med Gretchen

Vilken förpillrans trevlig helg det blev med massa sköna människor, gött häng och grym musik. Det är alltid kul när min lillebraur, Sara Carlsson är med för galnare människa får man leta efter och så är det inte säkert att man hittar någon ändå. Visst är vi snygga tillsammans?

Lillebraur och storebraur

Lillebraur och storebraur

/Gretchen

2 enkla knep för hur du får tur.

Tja, tja bloggen och allihop!

Det här inlägget kommer att handla om tur. Tur är något vi tror kommer till oss när vi minst anar det och det kan stämma i några få fall men oftast får man fixa det själv. Hur fixar man du  tur, tänker du? Har Gretchen något utomgalaktiskt tips som innefattar en kråkfjäder, två bananer och en sång från 30-talet? Nej , självklart inte. Man kan inte fuska ihop tur men man kan ändå påverka hur mycket tur man får i livet. I nästa stycke avslöjar jag hur, så varför du fortfarande läser det här stycket förstår jag verkligen inte. Här blir liksom inte mycket mer av vikt sagt.

Manly Gretchen for Fashion

Manly Gretchen for Fashion

 

Hur man får tur

Tur får man genom att jobba hårt och vara trevlig.  Svårare än så är det inte. Jobbar man hårt så skickar man ut signaler i universum att ”Hej, jag jobbar hårt vad som än händer” och då ökar chanserna för att man ska få bra jobb, hälsa, familj eller vad man nu vill ha. Min egen viktigaste läxa har varit att fortsätta arbeta hårt även när man möts av massa motgångar. Du bereder man vägen för att turen skall komma till en.

Genom att vara trevlig och hjälpsam så ofta man bara orkar och kan resulterar att andra vill göra detsamma mot dig och delar med sig av kontakter du inte visste att de hade, hjälper dig med varhelst de kan och har du tur kanske de delar med sig av sin partner (förutsatt att det är något du vill, annars kan det var otur).

Lättast är att börja med en gång genom att göra något du skjutit upp länge; ring den där lite småjobbiga vännen, damsug eller kakla om i badrummet. Bemöt människor omkring dig med ett leende och vips så står turen och knackar på din dörr. Se till att vara hemma och öppna när det sker bara annars kan du lika gärna lägga dig i tv-soffan igen.

/Gretchen

Tryck inte ner andra om du inte är från saturnus.

Tja, tja bloggen och allihop!

Jag förstår inte varför det finns folk som envisas med att trycka ner andra hela tiden. Det är ju bara pinsamt för det skiner så tydligt igenom att det är deras egen osäkerhet som gör att de tar till detta vidriga beteende. Mobbning i all form borde utrotas eller skickas till saturnus där det hör hemma. Där blir nämligen innevånarna glada om de trycks ner. Det är som komplimanger för dem.

Gretchen som Saturnian

Gretchen som Saturnian

Min teori är att någon saturnian åkte fel och hamnade på jorden på den tiden människan var neandertalare och började trycka ner andra i ren glädje. Detta missförstods och där föddes mobbningen. Tänk om Krmpf eller Grst (helt vanliga saturniska namn) hade vetat om konsekvenserna av sitt beteende. Då hade hen kanske anammat en annan aproach och vi hade sluppit tråkigheter som Hitler, Korsfästelsen och Dolce & Gabbana’s homohat och det hade varit bra. Tänk vad en stackars varelse från en annan planet kan ställa till med. Kan ju vara något att ta med sig genom livet att inte häva ur sig dumheter hur som helst utan att försöka att tänka först. #GretchenTipsar

/Gretchen