Tack Peter Jöback för en magisk kväll

Annika Lind & Gretchen

Annika Lind & Gretchen (foto: Gretchen)

Igår tog jag med mig Annika på galapremiär av Peter Jöbacks ”Jag kommer hem igen till jul” på The Theatre i Göteborg och vilken fest det var. Självklart var vi lite sena och höll nästan på att missa förrätten men allt för en bra entré. Världens trevligaste bordssällskap med Jenny Silver, Patrik Lernberger, Mattias Stafsing, Jan Jingryd och Bert Karlsson bakom ryggen. Min nya storfavorit var dock min bordsgranne Eva Sandholm (se bild nedan). Maten var helt fantastiskt och mässan har verkligen lyckats med att skapa världens bästa lokal för show med tyg, ljus och en fantastiskt fin scen.

Gretchen med Eva Sandholm

Gretchen med Eva Sandholm (foto: Janne Jingryd)

Peter Jöback är en av världens bästa sångare (efter mig då så klart) och även om han frågade snällt om vi inte skulle kunna sjunga ihop i framtiden så var jag tvungen att tacka nej då jag mer är en hip hop-tjej.

Han sjunger fantastiskt och binder ihop låtarna proffsigt med personliga anekdoter och uppbackad av kör, musiker och Cookies n beans är det här en julshow som slår det mesta. Hade jag fått önska något så hade det varit en eller två up-tempolåtar till bra för att få igång folk lite mer, men vem är jag att döma?

Red Carpet Moment (Photo: Annika Lind)

Red Carpet Moment (foto: Annika Lind)

Har du möjlighet så gå och se ”Jag kommer hem igen till Jul” på The Theatre.

/Gretchen

 

Ikväll blir det galapremiär

Jag älskar verkligen att jobba i kändisbranschen, då man blir bjuden på så mycket skoj. Ikväll blir det galapremiär med Peter Jöback på The Theatre i Göteborg och det ska bli hur trevligt som helst. Mat och julshow med Peter (eller Peppe, som jag kallar honom väntar. Vad jag ska ha på mig? Ja den som lever får se..

Peter Jöback

Peter Jöback

/Gretchen

Gretchen gör hårtransplantation

Jag har inte synts på ett tag och det beror på att jag legat på operationsbordet. Jag har alltid varit helt rakad under mina peruker, vilket har varit väldigt bekvämt och enkelt men när jag fick erbjudandet att göra en näst intill gratis hårtransplantation, kunde jag inte annat än att tacka ja.

  
Jag är verkligen supernöjd med mitt blonda hårsvall och ångrar det inte en sekund. Det klär mig verkligen hur bra som helst. 

/Gretchen

Kolla vad jag fått

Sist jag var ombord blev jag bjuden på skaldjursplatå och champagne av min fan club. Det är sådant som gör livet värt att leva. Inte nog med att jag blev bjuden på mat, dryck och trevligt sällskap, jag fick en present också. Ett champagneglas med mig logga ingraverad på. Jag älskar det!

Hittills har jag använt den varenda frukost jag ätit sedan jag kom hem och jag älskar det. Min Gretchen Collection med prylar med mitt namn på växer sig bara större och större. Jag har tavlor, nyckelring, slev, halsband och mycket mer med mitt namn på och det har gjort min våning så mycket mer hemtrevlig än vad det någonsin varit innan. Att fylla sitt hem med saker med sitt namn på, är ett av mina främsta inredningstips till vem som helst.

Gretchens Glas

Gretchens Glas

PÅ tal om frukost, så är det dagens viktigaste måltid och därför börjar jag alltid med ett glas skumpa för om det nu är det viktigaste målet så ska det också vara den trevligaste och mest exklusiva måltiden på dagen. Vad dricker (äter) du till frukost?

/Gretchen

11 spelningar kvar på Cinderella

Älskade läsare!

Efter tre härliga år ombord på Viking Cinderella är det dags att gå vidare. Dels för att Viking Line byter koncept för partyhelgerna och dels för att det är dags för mig att gå vidare. Det innebär att jag har 11 spelningar kvar fram till den 27 december som blir min sista. Det har vart en lång och rolig resa (eller rättare sagt så har det varit hundratals resor fram och tillbaka till Mariehamn) men det aska samtidigt bli skönt att tvingas ut i verkligheten och fortsätta jobbet i kändisbranschen fast med nya utmaningar och på nya platser. Missa nu inte att komma och dansa de sista gångerna enligt nedanstående spelschema.

Godess Gretchen at Cinderella

Godess Gretchen at Cinderella

November

27, 28

December

4, 5, 11, 12, 18, 19, 25, 26 & 27

/Gretchen

På väg mot jobb

Då var det dags igen. Ännu en tågresa mot Stockholm och båten för en partyhelg. Förra helgen var det Halloween ombord och då gick det vilt till, vill jag lova. Har lite bilder som självaste Johanna Holmgren tagit ifrån två dagars festande bland vampyrer, monster och annat löst folk.

Heter det rampljus eller vampljus?

Heter det rampljus eller vampljus?

Redo för jakt på blod

Redo för jakt på blod

En enkel Halloween-outfit

En enkel Halloween-outfit

Gretchen, Nova & Johanna

Gretchen, Nova & Johanna

DJ Gretchen

DJ Gretchen

/Gretchen

SD gör olaga intrång

Jag fick precis en liten flyer från SD i brevlådan trots att det står ”Ingen reklam” med tydliga bokstäver på dörren. Sådant gör mig faktiskt irriterad. Att oinbjuden ta sig in i min lägenhet måste väl ändå rubriceras olaga intrång och där för borde det vara straffbart, tycker jag. Jag funderar därför på att anmäla SD för hemfridsbrott och se till att de hamnar i fängelse för så hålls de borta från gator och torg. Det vore bäst för alla, tror jag.

SD propaganda

SD propaganda

Jag ser mitt hem som min borg och det spelar ingen roll om det är Jehovas Vittnen, SD, eller telefonförsäljare som invaderar min privata sfär. De och deras propaganda är inte välkomna hos mig.

Tyvärr tror jag att tusentals kommer att skriva upp sig på listan för folkomröstning av flyktingmottagandet, mest på grund av rädsla. Det är tragiskt men samtidigt ett tydligt misslyckande från krafter som är för att hjälpa andra. Jag hoppas att fler gör som jag och river SD’s lapp och skickar den till pappersåtervinningen där den hör hemma eller så går vi samman och stämmer SD för just Olaga intrång. Vad säger ni?

/Gretchen

 

 

Det var bättre förr

Sitter på tåget från Nyköping till Stockholm efter en vild och hård natt i Nyköping med Ella, Fredrik och Johan. Känner mig mer död än levande vilket passar väldigt bra så här i Halloween-tider. Vilket gäng, vilken fest och vilka minnen. Jag orkar verkligen inte skriva mer men kolla bilderna i stället vetja. Visst var vi fina?

   
    
 /Gretchen

Tack Amsterdam och Trouw

Jag har verkligen världens bästa liv. Igår blev jag inbjuden till en ”once-in-a-million-party”. Gamla hederliga Trouw i Amsterdam hade en sista kväll för alla coola människor fån hela världen och det var galet. I vanlig ordning på dessa tillställningar så var man tvungen att lämna telefonen i dörren men vad gör det när man kan frossa i ett hav av lättklädda modeller, go-go-dansare, performance artister och cirkuskonstnärer.

Trouw Ansterdam

Trouw Ansterdam

Sällan har jag varit på så bra fest som igår. Allt var gratis, alla var VIP och livet var härligt. Det enda minuset jag kan tänka mig var att det spelades lite för mycket trance för min smak. Jag är och kommer alltid att vara ett tribal house-fan på klubb men det är ju personlig smak. Jättekul för Else-Marie som var med. Jättemånga kom fram och gratulerade henne till vinsten i kast med dvärg i Riga för några veckor sedan.

Synd att ett så grymt ställe gått i graven men så är det. Efter igår kommer jag alltid att minnas Trouw som en av de bästa festerna ever.

/Gretchen

Polisen vill ha mer pengar

Såg igår på någon form av nyhetsprogram att polisens fack kommer att kräva mer pengar i nästa års löneförhandling och visst är dessa lagens väktare värda varenda korvöre de kan få men samtidigt undrar jag lite varför de  ska få mer pengar. Jag menar hade vi levt i ett land utan brottslighet och fullkomlig trygghet så hade polisen levererat men just nu är det ju inte så. vi har allt ifrån organiserad brottslighet till oorganiserad brottslighet och vissa klär sig så illa att det är brottsligt men det är ju mest riktat till underdivisionen; Fashionpolisen.

Police work in progress

Police work in progress

Jag själ och många med mig tjänar pengar på leverans. Levereras det inte så minskar gaget. Borde det inte vara samma för polisen? Jag menar att hade dessa vardagshjältar undanröjt allt våld, ja då ska de betalas efter det.

Nu vet jag att alla beslut inom polisen kan beslutas inte av polisen själva. Det finns en yrkeskategori som kallas ”politiker” och vad dessa gör egentligen är det väldigt få som har någon som helst koll på. Det enda man riktigt vet är att de har en klubblokal i centrala Stockholm som heter Rosenbad och att de sätter sina egna löner. Utöver det är det oklart vad de levererar.

/Gretchen