Mitt nya liv – dag 2

Tja, tja bloggen och allihop!

Idag är andra dagen av mitt nya liv då jag ska bli både smalare, mer vältränad och snyggare.

Igår åt jag bara bra saker som lunch, middag och ett äpple. Däremellan drag jag litervis med vatten för att det är bra. Jag rörde på mig med lite magövningar, armhävningar och helt vanlig vogueing och det gjorde mig bara gott.

Nya hälsosamma Gretchen

Nya hälsosamma Gretchen

Imorse fick det bli tre kokta ägg, en kopp grönt te med pyttelite honung i och dessutom stretchade jag innan jag gick upp. Jag har ju faktiskt varit både smal och vig en gång i tiden och nu vill jag tillbaka dit. Det är mindre än två veckor kvar till plåtningen men fortsätter jag så här kommer jag att se ut som en piffig 16-åring när jag nått mitt mål.

Jag är även i valet och kvalet om att sluta röka då det inte ger mig annat än halsont, hosta och smakar illa just nu men jag vågar inte lova något ännu. Jag vet att jag borde men vågar man?

/Gretchen

Sluta lipa!

Tja, tja bloggen och allihop!

Är det bara jag som märkt av en ökning i gråtande vid små motgångar? Jag ser det allt oftare och oftare hur vuxna människor börjar gråta så fort något inte går hens väg. Det är lite som att folk inte vill växa upp utan vara kvar i trotsåldern och tror att man kan gråta sig till vad som helst.

Fanart of Gretchen by Jani Venho

Fanart of Gretchen by Jani Venho

Jag menar det finns tillfällen då gråt verkligen är befogat som dödsfall inom familjen, om man blir varslad, när man läser sitt kontoutdrag eller om man har köat på rean till NK’s rea och när man väl hittar sina loubotins så är de i storlek 36. Väl befogade tillfällen att lipa på så mycket man vill men om vi pratar om små motgångar som att man blir sen till bussen, får en vass komplimang eller inte får jobbet som VD som man sökt när man sommarjobbat i två veckor på lagret, då får man faktiskt lida i tysthet.

När grät du senast?

/Gretchen

Gretchen – nyaste medlemmen av One Direction

Tja, tja bloggen och allihop!

De senaste dagarna har kantats av sorg då det blev klart att Zain Malik lämnar One Direction. En hel värld av förvirrade tonårstjejer och ännu mer förvirrade tonårspojkar har varit i upplösning. Nu kan jag äntligen gå ut med att det är jag, Gretchen, som kommer att ersätta Zain som den femte medlemmen i One Direction. Det ska bli grymt kul att ge sig ut på världsturné med Harry och de andra och jag är superpepp.

Gretchen joinar One Direction

Gretchen joinar One Direction

/Gretchen

Det finns inga quick fixes

Tja, tja bloggen och allihop!

Jag erkänner; jag är lat! Jag är kanske det lataste som finns. Missförstå mig rätt nu för när jag jobbar är jag allt annat än lat men är jag ledig gör jag inte många knop och det är väldigt skönt men inte särskilt bra. Jag vet att jag borde träna mer till exempel för träning ger energi men jag kommer mig inte för att ens skriva in mig på ett gym. Så lat är jag.

Gretchen as Jackie O

Gretchen as Jackie O

När jag vill gå ner i vikt så kan jag gå på skakes i två veckor utan problem men det är ju ingen hållbar lösning för så fort man slutar med shakesen går man upp igen och då var ju allt bortkastat.

Nu har jag en plåtning om två veckor och jag vill gå ner ett par kg tills dess utan att behöva gå upp igen. Så inget godis eller läsk från och med nu. Bra mat och powerwalks så ofta det hinns samt lite armhävningar och magövningar får bli receptet.

Kommer jag att lyckas?

/Gretchen

Dags för lunch

Tja, tja bloggen och allihop!

Är på väg mot city där jag ska träffa Annika för en helt vanlig lunch. Äntligen får vi ses efter en hel veckas uppehåll. Mest roligt är det självklart för henne men även jag kan känna glädje. Främst för att se hur glad hon blir.

  

För någon vecka sedan fick jag ett mail där jag blev kallad glädjespridare och först blev jag förnärmad för det låter som gödselspridare men sedan förstod jag att vad hen menade var egentligen gudomlig. Tack alla som förstår min gudomlighet. Ni har verkligen bra smak.

/Gretchen 

Jag vill be om ursäkt

Tja, tja bloggen och allihop!

Jag läste just mitt förra inlägg och det var inte nådigt vad deprimerande det var. Riktigt så illa var det kanske inte ställt med mig men är man född med en dramatisk ådra ska man använda den, som jag brukar säga. Hur som helst mår jag bra mycket bättre nu och njuter av X-men. Jag älskar mutanter men även människor och djur.

Gretchen som mutant?

Gretchen som mutant?

Om jag vore mutant tror jag att min grej hade varit att ändra utseende samt att påverka folks tankar och böja metall och kontrollera vädret samt att kunna springa fort i högklackat.

Vad hade din talang varit om du vore mutant?

/Gretchen

Idag är ingen bra dag

Tja, tja bloggen och allihop!

Nackdelen med att vara gudomlig är att man får några få dagar om året då man inte är det idag är en sådan dag. Ingen svarar när jag ringer, planer hänger i luften och just nu vill jag bara lägga mig ner och dö för att slippa ifrån allting. Jag brukar aldrig dela med mig av mina mörkare dagar för meningen med min existens är att skapa glädje och ljus runt omkring mig, men ibland kan det vara bra att visa lite mänsklighet i all gudomlighet. Samtidigt är jag extremt känslig och ömtålig vilket gör att jag för små saker kan känna mig bortglömd, ratad och utesluten.

Gretchen - Angel of Death

Gretchen – Angel of Death

Bara att skriva om hur jag känner mig får mig på bättre humör så tack för tillfället.

/Gretchen

Jag älskar att få fanmail

Tja, tja bloggen och allihop!

Har vaknat till liv ordentligt och sitter nu och besvarar underbara fanmail på Facebook. Finns det något bättre sätt att starta veckan? Nä, jag tror inte det. Man blir ju glad i hela själen att mina Gretchlings gillar mig nästan mer än jag gillar dem.

Lycka i text

Lycka i text

Magdalena <3 Gretchen

Magdalena <3 Gretchen

 

Nu till dagens fråga; När svarar du på dina fanmail? Svara gärna i kommentarsfältet.

/Gretchen

Alla jobbar men jag är ledig

Tja, tja Bloggen och allihop!

"It's all fake" Outfit for Gretchen by Åke Bjurström

”It’s all fake” Outfit for Gretchen by Åke Bjurström

Äntligen måndag morgon, är det inte många som tycker eftersom en hel arbetsvecka väntar. För mig är det precis tvärtom eftersom mina arbetsveckor är på helgen. När du är på väg till jobbet så ligger jag i soffan och mumsar i mig frulle eller någon tjusig yngling. Tänk om fler kunde komma på den briljanta idén att jobba helger istället för veckodagar men tydligen är det bara för oss i kändisbranschen att ha det så bra.

/Gretchen

Jag älskar min lillebraur

Tja, tja bloggen och allihop!

Sara Carlsson med Gretchen

Sara Carlsson med Gretchen

Vilken förpillrans trevlig helg det blev med massa sköna människor, gött häng och grym musik. Det är alltid kul när min lillebraur, Sara Carlsson är med för galnare människa får man leta efter och så är det inte säkert att man hittar någon ändå. Visst är vi snygga tillsammans?

Lillebraur och storebraur

Lillebraur och storebraur

/Gretchen