Snart blir det videoblogg

Tja, tja bloggen och flera till.

Just Gretchen photographed by Annika Lind

Just Gretchen photographed by Annika Lind

Efter lång frånvaro är det dags att ta upp videobloggandet igen så på torsdag blir det inspelning av en hel bunt med nya fräscha inlägg. Därför vill jag höra vad just Du helst vill att jag pratar om. Jag har massa idéer själv men att ta in idéer och uppslag ifrån alla miljontals läsare ingåtr i en kändisbranschpersons vardag.

Tills dess får vi nöja oss med några gamla favoriter

/Gretchen

5 saker man måste göra när man är på semester

Tja, tja bloggen och alla därhemma.

Att vara på semester kan både vara underbart och samtidigt lite tråkigt. Därför har jag sammanställt en lista på saker man bör göra när man är hemifrån för att få ut så mycket av sin ledighet.

1. Drick drinkar. Börja tidigt och se till att du har en skön buzz hela dagen utan att bli full. Det finns inget värre än att missa något kul på grund av att du däcket i dina egna spyor.

2. Ta mycket bilder och visa alla hemma hur bra du har det. Att åka till värmen utan att skryta om det borde vara belagt med dödsstraff. Man kan aldrig posta för många semesterbilder på sociala medier.

3. Tänk på att du inte är hemma. Gör sådant du aldrig skulle få för dig att göra hemma som att krossa tallrikar eller lämna rummet med skräp på golvet. Njut av att det finns personal som plockar upp efter dig.

Semester-Gretchen?

Semester-Gretchen?

4. Pruta om allt. Jag har vid ett flertal tillfällen försökt pruta på Willie’s hemma men utan något som helst resultat. De har till och med slutat med personal shopper-tjänsten jag tvingade dem till i början så passa på när du är hemifrån. De brukar älska sån’t.

5. Passa på att vara excentrisk för oftast tycker innevånarna att du är konstig som du är så varför inte ta i och lev ut dina drömmar. Vill du vara Pippi Långstump en dag så var det.

/Gretchen

Jag är på spa i Egypten

Tja, tja bloggen och några till!

Ett helt vanligt hav

Ett helt vanligt hav

Efter en grym partyhelg kändes det som att jag behövde vila upp mig och nu är jag här på Makadi SPA i Egypten och slappar. Så skönt att få lite värme, sol och bad och avkoppling innan våren kommer igång på riktigt hemma i Sverige.

Poolen by night

Poolen by night (OBS! inte att förväxlas med Polen)

Det enda som är lite besvärande här är att personalen inte verkar ha träffat kändisar förut. Jag blir konstant flirtad med, utbjuden och plumpt uppraggad. Inte alls som jag tänkte mig mina tre semesterdagar. Dessutom är jag inte van vid att personal tilltalar gästerna. Jättekonstigt och jag är övertygad om att om min mamma hade varit här så hade hon fått allihop pryglade men hon är ju av den gamla skolan. Jag ser mina små leenden samtidigt som jag backar ifrån som välgörenhet.

Gött häng. (Nagellacket är från O.P.I. och heter Big Apple Red)

Gött häng. (Nagellacket är från O.P.I. och heter Big Apple Red)

Hur gör du med personal som inte vet sin plats?

/Gretchen

Vad har Rihanna med Adon att göra?

Tja, tja bloggen och allihop!

Rihanna i Versace #bbhmm

Rihanna i Versace #bbhmm

På måndagar brukar jag inte göra så mycket och så även idag. Det blev lite jobbsamtal, handla mat, laga mat, äta mat (mycket mat just nu) och så kollar jag nätet något så in i hästeväg. Hittar nya bloggar att läsa, gamla att sluta läsa och försöker ta reda på vad man behöver veta. Något av det viktigaste just nu är att Rihanna var sjukt cool och rätt i helgrönt från Versace igår på iHeart Radio Awards. Höga stövlar med plastklack är så hett.  Jag är inte lika förtjust i låten som jag är i hela outfiten men det beror nog på att jag inte gillar hip hop. När den kommer i dansversion blir det nog en favorit.

Men nu till veckans bloggtips som är Adon här på Finest. Jag gillar hur han skriver om precis allt utan censur och dessutom ser han bra ut och det gillar jag nog ännu mer.

Adon

Adon

Jag vill gärna att du tipsar mig om bra bloggar så skriv en kommentar så lovar jag att kolla.

/Gretchen

Grym partyhelg ombord med Sveriges bästa

Tja, tja bloggen och allihop!

Vilken vansinnigt lyckad helg det var på Cinderella. 2 dagar med fantastiskt sköna partymänniskor som fullkomligt älskade mig. Det ger mig alltid hopp om mänskligheten att se att folk fortfarande har bra smak och älskar mig.

Gretchen på Cinderella

Gretchen på Cinderella

Sedan fick jag veta att jag är det bästa vi har ifrån Göteborg. Det gör mig glad att veta att man åtminstone är bäst i Sveriges andra största stad.

Bäst i Göteborg

Bäst i Göteborg

Ovan nämnda video hittar du här:

/Gretchen

7 tips på hur du får ett bättre sexliv

Tja, tja bloggen och allihop!

Mitt mål i livet går ut på att hjälpa alla er andra så gott jag kan och nu har vi äntligen kommit fram till ett ämne som jag inte bara behärskar till fullo men som även intresserar de flesta, nämligen sex. 7 enkla punkter som hjälper dig till glädje och framgång i sänghalmen.

1. Skaffa en partner. Är du helt själv och sexar kan det lätt bli lite enahanda i längden.

2. Öva mycket och ofta. Övning ger färdighet och färdighet ger toppresultat. Kom ihåg att allt i livet är en tävling och först i mål vinner. Det finns ett klassiskt uttryck som lyder: ”Gretchen kommer aldrig sist”. Det har jag levt mitt liv efter.

3. Se till att få det som du gillar det. Glöm inte att var och en ansvarar för sin egen orgasm och om din partner mest är i vägen för din njutning måste du säga detta till hen.

Linus Ingelsbo loves Gretchen

Linus Ingelsbo loves Gretchen

4. Säkerhet är A och O när det kommer till sex, därför föredrar jag att ha både hjälm och skor med stålhätta på under akten. Man vill liksom inte skada sig.

5. Ha sex med någon av samma kön så slipper du obehaget av att bli gravid eller annat tjafs. Dessutom vet din partner vad du gillar då hen är van vid liknande utrustning. Man sätter inte en mopedist bakom spakarna i ett plan och samma sak appliceras självklart på höskullen.

6. Är du känd så undvik att filma om du inte vill att hela världen ska se förstås. I 11 fall av 10 har dessa filmer läckt ut i media när relationen tagit slut. Detta har ofta varit en nystart i folks karriärer men låt det åtminstone vara ett eget val.

7. Ha kul och släpp lite hämningar. Drömmer du om att gå omkring i blöja och bli uppassad som  en liten knodd så håll det för dig själv men om du vill ha lite annat spännande så prata med din partner innan du börjar inreda en dungeon i poolrummet. Det kan nämligen avskräcka vem som helst.

Jag hoppas att dessa enkla tips ska hjälpa dig att få ett bättre och mera lustfyllt sexliv. har du något du vill tillägga, gör du det i kommentarsfältet och var inte rädd att dela inlägget då alla kan behöva lära sig mer om sex.

/Gretchen

Jag får aids på att ställa fram klockan

Tja, tja bloggen och allihop!

Dagens trendspaning är här. Det nya uttrycket bland ungdomar, när något går åt skogen, är att de får aids. 

  

Exempel:

Min lärare gav mig IG. Jag får fan Aids. 

Nu till detta med att ställa fram klockan. Min klocka står redan framme. Jag får fan Aids på att ställa fram klockan.

/Gretchen

Jag älskar att träna

Tja, tja bloggen och allihop!

Vaknade av mig själv klockan 10 och gick raka vägen ner till gymmet där det blev 75 minuters styrketräning/kondition. Därefter åt jag en sallad innan dusch och stretch. Inser att jag aldrig vill leva utan träning för det får mig verkligen att må toppen.

Fitness Gretchen

Fitness Gretchen

Nu unnar jag mig en stunds vila i hytten för det är jag värd. Vad gör du denna underbara lördag?

/Gretchen

Gretchen tar över efter Margit Wallström

Tja, tja bloggen och allihop!

Jag brukar inte lägga mig i politiken men nu är det faktiskt dags att sätta stopp för tokigheterna som Margit Wallström, Stefan Löfven och Maggan Andersson dragit igång. Inget ROT-avdrag för renoveringen av sommarslottet, inga DJ-gig i Saudiarabien och ett jäkla tjat om lador gör väl ingen glad?

Gretchen for Änkekejsarinna

Gretchen for Änkekejsarinna

Nä jag har en plan som skulle kunna sätta Sverige på kartan, ordna upp ekonomin och dessutom få SD att sätta i halsen.  Vi ska ta tillbaka Norge såklart! Norge är ett landskap i Sverige som fått klara sig länge nog utan inblandning och allt var ju frid och fröjd med den saken men nu har de ju olja och borde vi då inte invadera Norge och ta tillbaka det som egentligen är vårt? Med olja på nära håll slipper vi bry oss så mycket om mellanöstern eller tomma lador eller vad Margit Wallström gör eller säger över huvud taget. Smart va?

Självklart blir jag änkekejsarinna av Norden och alla blir lyckliga. Så löser man problem, mina vänner och norrmännen? De måste bli jätteglada att äntligen få prata ordentligt, tänker jag.

/Gretchen