Jag älskar min kompis musikvideo

Tja, tja bloggen och alla musiclovers!

Linda Varg - Russian Roulette

Linda Varg – Russian Roulette

Med mig på Cinderella har jag bland annat den multibegåvade Linda Warg. Hon är inte bara begåvad utan snygg, rolig och väldigt trevlig också men det lämnar vi till en annan gång. Hon skriver egna låtar med bravur och nu har människan släppt en video som är ascool. Kika gärna på videon och dela den till alla du känner för jag vill att så många som möjligt ska få ta del av den.

/Gretchen

Trött men lycklig

Tja, tja bloggen och alla morgonpigga!

Gretchen på Cinderella

Gretchen på Cinderella

Igår var jag väldigt trött på jobbet och det var lite tyngre än vanligt att spela. Kanske beror det på för lite sömn och för mycket resande men när mitt nattset gick igång och jag fick sjukt bra fäste hos publiken så vände allt. Tack för att ni ger mig energi att vara gudomlig även när jag är lite trött. Hade sjukt kul och ser fram emot att göra om alltihop ikväll igen.

/Gretchen

Bilder från gårdagens spelning

Tja, tja bloggen och alla fotointresserade!

Jag har nu landat på Arlanda och när jag satte på telefonen fick jag dessa bilder från igår.

   
   

Resan gick smärtfritt även om jag är framme senare än tänkt. Det gör dock ingenting då jag inte kan gå på båten förrän 15.30 så jag fick mindre tid i Stockholm. 

Jag sov nästan hela flygresan så nu väntar jag bara på att piggna till men det löser väl sig.

/Gretchen

Gretchen ägde Aftonbladets fest i Wien

Tja, tja bloggen och alla tidningsälskare!

Igår spelade jag på The View i Wien för Aftonbladet på en fantastisk tillställning. Stämningen var på topp och jag fick även agera sidekick till konferencieren även om det kändes som att han mer var min sidekick.

  
Vi fick även besök av de här härliga ungdomarna från Wallmans som var nästan lika bra som jag är. Härliga Fernando, Niklas, Celeste och Clarissa hoppas jag träffa på igen inom en snar framtid.

Nu sitter jag på flygplatsen och är redo att ta mig hem till Stockholm för ikväll spelar jag på Cinderella.

/Gretchen

Strax dax för smink

Tja, tja bloggen och alla sminkberoende!

Jag har sovit länge och väl idag, vilket jag alltid försöker att göra innan jobb för det tar en hel del energi att vara gudomlig. Wigsen är fixade och strax är även utrustningen nerpackad och då väntar höjdpunkten på resan; Sminkningen.

Före och efter make up

Före och efter make up

Oftast tar det ca 30 minuter att sminka mig och resultatet brukar bli fantastiskt men det vet man aldrig i förväg så jag planerar alltid tt det ska ta en timme och sedan får jah massa härlig tid över som jag kan fylla med träning, nagelmålning och annat skoj. Nu är det strax dags att sätta igång. Hoppas att jag hinner visa er resultatet.

/Gretchen

Tack för inatt

Tja, tja bloggen och alla nattsuddare!

Gretchen i Wien

Gretchen i Wien

Igår hade jag vansinnigt trevligt med Fernando Fuentes halva natten. Vi har inte setts på massa år så när vi väl sammanstrålade här i Wien var det mycket som skulle tas igen. Jag kom i säng klockan 2 vilket för mig är ganska tidigt. Idag väntar lite förberedelser inför kvällens spelning och även om jag är i Wien så kommer ju plikten först. Nu ska det sovas några timmar innan det är dags att börja förvandlingen!

/Gretchen

På plats i Wien

Tja, tja bloggen och alla Wiendrickare!

Ett helt vanligt handfat i Wien

Ett helt vanligt handfat i Wien

Nu är jag äntligen på plats i Wien även om resan var lite olycklig. Det började med en halvtimmes försening från Landvetter, vilket gjorde att man fick byta plan med snabba steg och skarp blick i Frankfurt men där blev vi ändå sittande ett tag (jag misstänker att det beror på allt mitt bagage men helt säker kan man aldrig vara) innan vi lyfte.

En helt vanlig säng i Wien

En helt vanlig säng i Wien

Väl framme ovanför Wien så blev vi tvungna att cirkulera ett par varv pga av regn, blixtrar och dunder och efter den skakigaste landning jag någonsin upplevt är jag nu framme på Hotellet, Imperial Riding School Renaissance Hotel (hyfsat lätt att komma ihåg om man blir glad i luvan på sta’n) och det är väldigt trevligt och skönt.

Just nu sitter jag och pimplar bubbel medan personalen packar upp. Jag gillar verkligen Wien!

/Gretchen

I love Balmain x H&M

Tja, tja bloggen och alla som klär på sig!

Balmain x H&M

Jourdan Dunn & Kendall Jenner i Olivier Rousteings kläder för H&M

Jag är överlycklig och extatisk över samarbetet mellan Balmains Creativa chef, Olivier Rousteing och H&M. Jag kan erkänna för er att Balmain är ett av mina favorithus när det kommer till mode. Det är ungdomligt och sticker ut men ändå tidlöst. Det är vågat och frächt. Det är sådana här lägen man önskar att man kände någon högt uppsatt människa på H&M så att man kunde få gå lös på kollektionen innan den kommer i butik men det är väl stört omöjligt, tänker jag. Jag kommer hur som helst att hänga på låset när kollektionen släpps.

 

På väg mot Wien

Tja, tja bloggen och alla globetrotters!

  
Fördelen med att ha fans från hela världen är att man får resa och se mycket i jobbet. För tredje året i rad är jag på plats där Eurovision Song Contest avgörs. Malmö, Köpenhamn och nu Wien. Jag hoppas att något spännande land som Nordkorea eller Japan ska vinna i år för det vore väldigt kul att åka dit nästa år. 

Men en sak i taget för nu blir det Wien så det står härliga till.

/Gretchen

Skaffa inte sommardjur

Tja, tja bloggen och alla djurälskare!

Karlie Kloss vith dog

Karlie Kloss vith dog

Såg den här filmen idag och började faktiskt gråta. Den är suveränt gjord och jag lovar att den är värd sina nästan fem minuter.

Att skaffa husdjur är som att skaffa barn i mina ögon och man ska inte skaffa vare sig barn eller djur om man inte sedan tar hand om dem. Det innebär ett stort ansvar som man inte kan göra sig av med hur som helst.

/Gretchen