Miss Pride tackar för sig

Det blev tre intensiva dagar för självaste Gretchen och allt kulminerade i gårdagens fest på OperaTerassen där jag, Miss Pride Gretchen höll hov för hela Pride. Sällan har så många vackra människor dansat till så grym musik som igår. Jag stod givetvis för musiken. 

  

Nu väntar tågresa hem för en helt vanlig vecka i lugn och ro.

/Gretchen

Gretchen är Miss Pride 2015

 

Farao, Gretchen och Leo B

Farao, Gretchen och Leo B

Idag blev jag krönt till Miss Pride vilket är stort för alla inblandade. Igår framförde jag ett bejublat joddlarnummer inför ett fullsatt Pride Park och när publiken sagt sitt, tog jag hem jordskredssegern. Jag tycker inte att man kan tävla i konst för i mina ögon är mitt jobb konst. Alla som sysslar med liknande verksamhet, har sitt eget sätt och syn på vad det är vi gör så det är svårt att jämföra men samtidigt är det ändå vansinnigt kul att vinna.

Gretchen på WigStockholm

Gretchen på WigStockholm

Från och med nu vill jag bli kallad Miss Pride Gretchen för det gör sig verkligen riktigt bra och i och med detta vill jag också tillkännage min kandidatur till Årets drag på QX-galan. Tack alla som röstade. Ni har fantastiskt bra smak.

Miss Pride 2015 - Gretchen

Miss Pride 2015 – Gretchen

/Gretchen

Gårdagen var magisk

Jag hade såååå kul när jag uppträdde i Pride Park igår och det verkade som att mitt lilla joddlarnummer gick hem ordentligt. Kul att folk har bra smak.

   

På natten spelade jag på Operaterassen när Willam och Detox uppträdde och det var sååå kul. Vilken glädje, vilken fest. Ikväll gör vi om allt då jag har bästa Leo Berglund som Warm up innan jag kliver på runt 1. Hoppas att vi ses där.

/Gretchen

Kändistätt på Ambassadeur

Igår startade jag min Pridevecka med att spela lite på schlagerfesten på Ambassadeur i regi av CLEAN Group och jag var allt annat än ensam där. Massa vackra människor vart man än vände sig och för en gångs skull var jag inte ensam om att representera kändisbranschen.  

  Här är jag mellan TV4-killarna Henrik Alsterdal och Anders Pihlblad som båda två är stora Gretchenfans. 
 
Linda Bengtzing var snabb med kameran när hon fick se mig i vimlet. Här med desertkungen Roy Fares och QX editor in chef Ronny Larsson. 

/Gretchen

Jag är nästa Ernst

Efter en lite dramatisk händelse på tåget då en helt vanlig tjej från ingenstans fick ett rejält epilepsianfall för första gången i sitt liv och ambulansen fick hämta henne så kan jag meddela att jag mår bra.

Så här ska man bo

Så här ska man bo

Jag befinner mig på underbara Hotell Miss Clara mitt i hjärtat av Sveavägen. det ska bli några timmars sömn innan sminket ska pressas fast och jag bege mig mot Ambassadeur och kvällens spelning med bland andra Alcazar, Danny Saucedo, Linda Bengtzing, Kristin Amparo, Therese Grankvist & Molly Pettersson Hammar. Halva kändisbranschen på plats med andra ord och hade vi bara haft några modeprofiler hade detta varit årets viktigaste kväll.

Jag har redan hunnit lösa fix och trix med det jag glömde hemma inför morgondagens uppträdande i Pride park under WigStockholm och inreda hotellrummet i klassisk Ernststil. Visst blev det gudomligt?

/Gretchen

Slut på semestern

Som du säkert märkt har jag inte bloggat på ett tag. Det beror på att jag ville njuta av min sista ledighet i hemlighet. Det har varit skönt.

  
Det sämsta ever med semester är att man får sjuk jobbångest när man ska börja igen. Jag brukar annars kasta mig in i allt med lätthet och hull och hår men nu vill jag bara fortsätta att vara ledig. Då ska vi komma ihåg att jag har världens roligaste jobb i kändisbranschen.

Nu sitter jag på tåget mot Stockholm Pride där jag ska spela på tre fester och bjuda på mitt sjukaste nummer någonsin. Är du redo att göra mig sällskap?

/Gretchen

Båstad var gudomligt

Äntligen är jag tillbaka. Sist vi sågs var jag på väg till Peppes Bodega i Båstad med Annika. Oj vilken trevlig kväll vi hade. Hela eventet var ordnat av Redbull och jag tackar min nye vän i världen, Axel för inbjudan.

  
Vi var ett skönt gäng som åkte buss från Göteborg och mitt starkaste minne av nerresan var mina gudomliga guidningar. Jag är verkligen helt underbar med munnen runt en mik. 

  
Vi drog först till Norrvikens Trädgårdar där vi mötte upp ett gäng från Malmö och käkade lite. Grymt trevligt. Sedan bar det av till Peppes där vi dansade, drack och skapade vänner för livet. 

/Gretchen

Gretchen klar för Stockholm Pride

Då var spelschemat klart för årets Stockholm Pride. Jag kommer att spela på 3 olika fester samt bjuda på ett helt gudomligt shownummer i Pride park. Det äralltid kul att kunna stötta de som gayar sig.

30 juli, DJ, Ambassadeur

31 juli, show, Östermalms Idrottsplats

31 juli, DJ, Operaterassen 

1 augusti, DJ, Operaterassen