BLOGGPAUS

Hej allihopa! Ni som undrar och bryr sig varför jag inte uppdaterar bloggen så tar jag bloggpaus just nu. Jag vill egentligen inte ta paus från bloggandet men det går tyvärr inte just nu… Det jobb jag har nu tar all min tid och energi att jag inte orkar blogga när jag kommer hem. Det passar lixom inte ihop eftersom det jobbet har inget med mode och göra utan vi gör helt något annat. Nämligen smörgåsar och sallader m.m där får jag varken inspiration och lust att blogga.

Jag ska iallafall försöka så gott jag kan att hitta ett jobb inom klädbranschen för det är där jag tror jag passar mer och min livstil som bloggare men nu till sommaren vill jag jobba mycket på det här jobbet när jag inte har något annat jobb. Sedan måste man ju passa på och spara pengar för jag vill resa utomlands och vila från allt det här.

Om ni vet något jobb som har något med mode att göra, är jag väldigt tacksam om ni kan tipsa mig om det. 🙂 Det är bara att hojta till, min mail är guevacci@hotmail.com.

Nu tar jag iallafall paus ett tag, vet inte riktigt när jag kommer blogga igen men håll utkik! GILLA gärna min facebook sida där ni kommer få mer information om när exakt jag kommer börja blogga igen osv. Tryck HÄR för att komma till min sida 🙂

Ha det gött än så länge!

TOYS

Min andra mini cruiser kom idag (den röda), ska test köra den nu och se om den glider bra. Tyvärr måste sälja den andra för den är för liten och mer som en skateboard för tricks än att cruisa med tycker jag, den nya är ju lite längre och bredare och mer åt cruiser hållet. Så nu hoppas jag att den är som jag hade förväntat mig 🙂 Om någon är sugen på den vita är det bara höra av sig!

BACKPACK

Har spanat in den här ryggsäck från Weekday ett tag nu och funderar verkligen om jag ska ha den eller inte. Jag behöver verkligen en backpack nu till sommar. Jag vill kunna ta med mig med saker överallt så som kamera, surfplattor osv. Vill ha en praktiskt men ändå snyggt som passar vilken stil som helst. Ångest! haha…

Pris 400 sek

MY MAN.

Min man och min idol är inget mindre än Bruno Mars. En blivande legend inom musikbranschen! Hans senaste singel ”When I Was Your Man” är nog en av de bästa låten som han har skrivit själv. Too much love to this man!

CRUISER LOVER

Byter ut min knappt använda Stereo Vinyl mot den här skönhet stället. Får brädan förhoppningsvis på onsdag nästa vecka och hoppas även på att jag sålt min förra.. Det här är iaf en av mina anledningar att längta extra mycket efter sommar! 🙂 SWEET!

FASCINERANDE

Det här med design & inredning är så sjuk fascinerande… om jag hade massa pengar så skulle jag bygga ett hus eller köpa en lägenhet som jag får inreda helt själv. Inreda det simpelt men ändå coolt som på bilderna ovan. Man kan verkligen göra mycket när man har mycket pengar…det gäller också att jobba hårt för de pengarna. Längtar tills jag blir rik haha!

BESATT AV..

Är besatt av serien Vampire Diaries och kan inte få nog av vampyrer. haha så jävla gay men whatever! Kollar jämnt på det varje torsdag då den nya delen kommer ut. Har aldrig varit så besatt av en serie så det är sjuk…finns ju så sjuk många andra bra serier som jag inte ens börjat titta på, jag vågar inte för jag tror jag kommer även bli besatt av de och då har man ju inget liv om man fastnar på alla dessa serier.. lol men det kan bli mysigt ibland när har man så jävla tråkigt då är det fan bra med serier 🙂