Comeback

Efter 5 års uppehåll är jag tillbaks igen med bloggandet. För er som inte vet så drev jag en stor blogg tidigare i mina dagar där jag skrev av mig om exakt allt. Det kunde vara allt från vad jag tyckte & tänkte om olika saker till större debatter. Det finns både fördelar & nackdelar med sånt såklart vilket jag inte tänkte eller brydde mig om just då. Nu tänkte jag börja om med en ny fräsch start, så får vi se var det leder. Har ni frågor eller förslag på vad man kan hitta på så är de bara att kommentera eller kontakta mig på mina sociala medier.

 

Vem är jag?

Jag är en grabb på hela 24 år som kommer ifrån Ystad. Jag skulle beskriva mig själv som jordnära man kan verkligen prata med mig om allt & få bra svar tillbaka, tänker oftast före jag agerar (kanske inte alltid på fyllan). Är väldigt ödmjuk & respektfull av mig är inte taskig mot någon oavsett vilken position jag har i livet. Brukar använda citatet ”behandla andra så som du själv vill bli bemött” har ni säkert hört innan dock få som går efter det.
Skulle påstå att jag är en duktig människokännare har lätt för & se falskhet/lögner & läsa av folk & det finns anledningar till det men det får ni veta senare på bloggen.

Läser böcker ibland om psykologi även säljböcker för att kunna förstå mig på hur andra fungerar mer o mer & då ser man sina egna brister & vad man kan förbättra. Många kan döma mig direkt när dom ser mig (inte bytt ord med mig). Det kan jag tycka känns tråkigt men det problemet har dock dom flesta idag så det är väl helt enkelt bara & don’t give a f*ck.

Jag kan vara både lugn & avslappnad, ibland helt hysterisk. Många skulle nog beskriva mig som mystisk också vilket är förståligt finns också anledningar till det som ni kommer få veta senare.
När jag träffar nya människor ibland så brukar jag analysera individen vilket innebär att jag kan backa 10 steg för att känna av personen för att sedan blomma ut. Vi alla fungerar olika där.

Nog om mina egenskaper nu tycker jag. Idag bor jag i Sundbyberg, Stockholm där jag har bott nu cirka 2 månader & jag stormtrivs, jättemysigt här! Är uppväxt på landet & mindre städer, trodde aldrig av någon anledning att storstadlivet var något för mig men där hade jag minsann fel.
Älskar när det händer grejer hela tiden skönt att kunna hitta på saker oavsett om det är en måndag eller lördag. Något jag vill införskaffa mig är en liten hundvalp haha dock ingen bra ide just nu.

Finns så mycket mer jag vill skriva men det kommer med tiden.
Hoppas ni har fått en klarare bild av mig nu & forsätter läsa min blogg så ses vi snart igen.

Glöm ej följa mig på instagram/snapchat där är jag aktiv dagligen. @haidarjuma

1E67C7B8-1A33-4D83-BAA8-42A2AFD4DD04

 

 

Lämna en kommentar