Pinsamt att gråta…

Till alla er som påpekar att det är pinsamt eller konstigt att jag gråter i tv efter så kort tid, då har jag ett svar till er.

Innan vi kom till hotellet så bodde killarna för sig och tjejerna för sig. Vi hade inga telefoner och vi var tvungna att lära känna varandra på ett helt annat plan än hemma i Sverige för att vi skulle gå igenom en lång resa tillsammans.
Då började man bygga upp känslor och förtroende för att kunna skapa en uppfattning för varandra.

Vi levde i en bubbla där vi inte tänkte på något annat förutom det som hände exakt då. Man fokuserade bara på att leva i nuet för att man var tvungen till det. Man tänkte inte på att det fanns kameror för att man så upptagen med allt annat som hände runtomkring.

På den korta tiden vi fick spendera tillsammans hann man bygga upp en stark relation som man inte kan göra hemma i Sverige pågrund av att här lever man i ett samhälle fullt av distraktion och stress. Så det var 110% fokusering på varandra inne i huset.

Sen är det olika från person till person vissa är väldigt kalla utav sig medan andra är väldigt känslosamma.
Jag hade väldigt svårt av att hålla inne alla mina känslor då jag inte är van vid att göra det.
När alkohol kommer in i bilden så uttryckte man sig ännu mer än vad man gör när man är nykter.

Ska jag vara helt ärlig så skäms jag inte alls utav att jag grät i tv men det känns lite speciellt att få se det själv.
Sen så får man inte heller glömma att detta spelades in för ett år sen och efter den resan i PH så förändrades jag väldigt mycket som person.

IMG_6486IMG_6485

Lämna en kommentar

Sluta jämför dig med andra

En sak jag har lärt mig i livet är att man ska sluta jämföra sig med andra.
Man ska inte inbilla sig att alla andra är så mycket bättre än en själv. Men samtidigt ha självförtroende med ödmjukhet. Var aldrig arrogant. Finna balansen så att det inte blir för egoistiskt. Orsaken till att många sneglar och är avundsjuka på dig är oftast på grund av att de är går bättre för dig än de själva. Det gäller att ha tålamod och en bra inställning.

Drömmar och mål är livsviktiga. Se därför alltid till att jaga din dröm tills du lyckats förverkliga den. De personerna som inte ger upp, det är de som lyckas.

Vänta inte för länge på något. Att skjuta upp planer och idéer är det värsta man kan göra. Det gäller att skapa möjligheter istället för att vänta på dom. Var lyhörd, kreativ och aktiv.

Misstag gör alla. Men något man inte ska göra det är att älta dom. Lägg det bakom dig och lär dig något av dem. Försök alltid blicka framåt.

Mindre snack mer verkstad är något jag strävar efter. Jag är hellre tyst än snackar skit om saker som inte betyder eller säger så mycket.
Nu innebär det inte att jag är tyst när jag umgås med andra utan jag säger inte saker utan anledning.
IMG_6298

Lämna en kommentar

Paradise Hotel Del 1

WOOOAOOW Då vart allt äntligen igång! Det känns så konstigt att se sig själv och att höra sin egen röst haha, men det är väl bara till och börja vänja sig. Jag tycker helt klart att det vart action direkt i avsnitten man kommer in i djupt in och vill bara kolla mer. En twist vi fick med mammorna var så klockren det hade man verkligen inte förväntat sig, KUL!
Jag är väldigt nöjd med den mamman jag fick och vi får se hur det kommer gå 😉

Länkar våra reaktioner första gången vi såg avsnitten haha!
https://www.viafree.se/program/reality/paradise-hotel–1/sasong-7/812217

Kvällens avsnitt kommer bjuda på väldigt mycket känslor och tjafs, glöm inte kolla 22:00 Tv3/Viafree.

Ikväll vid 18:00 kommer jag och Andrea besöka P5 (Sveriges radio) så glöm inte att lyssna då!

Är jättenyfiken på vad ni tyckte och tänkte dela gärna med er antingen i kommentarsfältet nedanför eller på facebook/instagram! 🙂IMG_6145

16651405_10206295709390314_1817422888_o

Lämna en kommentar

Vecka 4

Förra veckan vart en väldigt händelserik vecka.

I fredags var jag på pressträff där vi blev intervjuad av olika tidningsbolag och vi fick träffas hela gänget igen.
Vi fick se dom två första avsnitten tillsammans man vart lite nervös över få höra sig själv prata och hur man blev klippt osv men jag känner mig sjukt nöjd och exalterad, kommer bli grymt det här och det är nu bara en vecka kvar tills det sänds! Wäääääy hoppas ni är taggade!

I lördags så åkte jag in till Örebro för & tatuera mig. Har ett samarbete med en studio där vilket är sjukt bra för jag vill ha såååå mycket fler, dock bara där jag kan täcka alla så aldrig på ansiktet, halsen osv.
På kvällen bestämde jag mig för att stanna kvar i Örebro för att fira mig där istället för jag fyllde år på söndag natt 29/01.
Det blev väldigt lyckat hade jättekul, saknar att bo i Örebro och alla vänner men jag åker ditt ganska ofta ändå.

Lite bilder från förra veckan.IMG_5964

Lämna en kommentar

Paradise Hotel

Som ni förmodligen har sett eller hört så kommer jag att medverka i denna säsong av Paradise Hotel som kommer att börja sändas den 6:e februari.
Här på min blogg kommer ni kunna följa min resa. Jag kommer skriva mycket om vad jag tycker & tänker om avsnitten.
Ha i åtanke att detta spelades in för snart ett år sen & efter min medverkan i programmet så har jag vuxit mer som person & fått träffa människor som har kommit mig nära.

Jag är väldigt taggad på den här säsongen men också lite nervös över hur jag kommer bli framställd som.

Men f*ck it allt får tas med en nypa salt… och lite tequila. 

Lämna en kommentar

Comeback

Efter 5 års uppehåll är jag tillbaks igen med bloggandet. För er som inte vet så drev jag en stor blogg tidigare i mina dagar där jag skrev av mig om exakt allt. Det kunde vara allt från vad jag tyckte & tänkte om olika saker till större debatter. Det finns både fördelar & nackdelar med sånt såklart vilket jag inte tänkte eller brydde mig om just då. Nu tänkte jag börja om med en ny fräsch start, så får vi se var det leder. Har ni frågor eller förslag på vad man kan hitta på så är de bara att kommentera eller kontakta mig på mina sociala medier.

 

Vem är jag?

Jag är en grabb på hela 24 år som kommer ifrån Ystad. Jag skulle beskriva mig själv som jordnära man kan verkligen prata med mig om allt & få bra svar tillbaka, tänker oftast före jag agerar (kanske inte alltid på fyllan). Är väldigt ödmjuk & respektfull av mig är inte taskig mot någon oavsett vilken position jag har i livet. Brukar använda citatet ”behandla andra så som du själv vill bli bemött” har ni säkert hört innan dock få som går efter det.
Skulle påstå att jag är en duktig människokännare har lätt för & se falskhet/lögner & läsa av folk & det finns anledningar till det men det får ni veta senare på bloggen.

Läser böcker ibland om psykologi även säljböcker för att kunna förstå mig på hur andra fungerar mer o mer & då ser man sina egna brister & vad man kan förbättra. Många kan döma mig direkt när dom ser mig (inte bytt ord med mig). Det kan jag tycka känns tråkigt men det problemet har dock dom flesta idag så det är väl helt enkelt bara & don’t give a f*ck.

Jag kan vara både lugn & avslappnad, ibland helt hysterisk. Många skulle nog beskriva mig som mystisk också vilket är förståligt finns också anledningar till det som ni kommer få veta senare.
När jag träffar nya människor ibland så brukar jag analysera individen vilket innebär att jag kan backa 10 steg för att känna av personen för att sedan blomma ut. Vi alla fungerar olika där.

Nog om mina egenskaper nu tycker jag. Idag bor jag i Sundbyberg, Stockholm där jag har bott nu cirka 2 månader & jag stormtrivs, jättemysigt här! Är uppväxt på landet & mindre städer, trodde aldrig av någon anledning att storstadlivet var något för mig men där hade jag minsann fel.
Älskar när det händer grejer hela tiden skönt att kunna hitta på saker oavsett om det är en måndag eller lördag. Något jag vill införskaffa mig är en liten hundvalp haha dock ingen bra ide just nu.

Finns så mycket mer jag vill skriva men det kommer med tiden.
Hoppas ni har fått en klarare bild av mig nu & forsätter läsa min blogg så ses vi snart igen.

Glöm ej följa mig på instagram/snapchat där är jag aktiv dagligen. @haidarjuma

1E67C7B8-1A33-4D83-BAA8-42A2AFD4DD04

 

 

Lämna en kommentar