Lets get waisted ! 

Nu har jag med hängt på den här trenden med waisttraining. Hoppas det funkar, använt min korsett 2 dagar och det håller ju verkligen in fläsket och man känner sig smalare även när gördeln åker av :)  

   
Bullmagen blir förhoppningsvis mindre och den är skön för ryggen och gör att man får bättre hållning. Jag sover i min 😉 tog den längre varianten och tycker skenorna skär in och kan göra ont om jag har den dagtid,  men liggandes går det lätt att ha den hela natten. Kanske inte så sexigt men jag sover ju ändå själv så ingen som ser ändå 😉 

Förstår även detta med att man äter mindre, trodde jag skulle spy igår efter middagen för den stannade typ i brösthöjd ;)! Men man får ta det om den funkar i övrigt. Ska bo i den i några nätter nu så Jag verkligen vänjer in mig 

Lets get waisted ! 

PS. Haha för övrigt har jag ett partysug så hade lätt kunnat gått ut och blivit lite lätt waisted även på ett annat sätt. Varit så skötsam alltför länge så några cider skulle vara avslappnande. Ds. 

Köpte min korsett från tinywaist.se

Ta inte din vanliga stl utan mät dig och beställ efter dina mått! Viktigt tips . Jag fick ta L på min 

Vill ha tillbaka min forna kropp!

+15 kg plus på vågen :( Vill och ska dock tillbaka till min trivselvikt och får jobba med både kost, tankar och allt kring det. Tycker mina extrakilo är en börda både psykiskt och fysiskt och det triggar mina forna ätstörningar när kroppen inte funkar som innan eller ens funkar som den borde/ska !   

 Döm inte alla som lägger på vikt…. I mitt fall är det pga min medicinering och jag är väl medveten om vad den gör med min kropp. Lätt tro att man äter massa vilket inte är fallet. Alla har vi en viss vikt och form på kroppen vi är tillfreds i och jag är absolut inte där nu :/ 
Jag och min terapeut har lagt upp ett mål till april 2016 varav jag då ska vara tillbaka i både vikt (men det blir en kamp) samt jag har även som mål att klara av att jobba halvtid då. 

Bara att kämpa på med tankar , känslor och vanor samt försöka ha ett lättare sinne och inte vara så hård mot mig själv… Ett steg i taget 

Sen sist….. 

Hej på er . 

Ber om ursäkt att jag inte skrivit men inte mycket har hänt i mitt liv, har även legat sjuk sen i fredags. Känns som  det börjar bli bättre nu dock. Kan verkligen säga att jag vilat mig frisk för har inte haft nån energi alls Och bott i sängen och soffan.  

Känner mig ofta som en dålig mamma för jag inte har ork att hålla med i barnens tempo och göra det de önskar, men idag har vi iaf bakat pepparkakor  

 var ju lagomt kul när jag ska läsa läxorna med dom sen. Här i vår lilla familj har jag alltid en regel att det blir varken lek eller aktivitet föränns de viktiga läxorna är gjorda. Barna tycker nog att jag är värsta tjatmorsan och det stämmer väl också annars skulle de aldrig göra läxorna. Är nog tjatmorsan i övriga fall också men ibland tror jag det går in i ena örat och ut i andra så jag nöter in mina ord i deras benmärg och hoppas de ploppar upp när de behövs. Skriker oftast aldrig utan tar det i samtalston för skrik hjälper inte att få barn att göra nått och enda som händer är att de gör samma och skriker tillbaka. 

Jag är nog en ganska sträng mamma men jag tycker det är viktigt med regler. Ungarna följer dom dock inte alltid och kan ibland känna att allt mitt slit är lönlöst när saker går snett eller det blir bråk eller fel ord används i deras vardag. Nånstans vet de ändå vad som gäller tror jag . Problemet när barnen bara bor 50 % hos mig är ju att jag vet eller är ganska säker att de kanske lever på ett annat vis övrig tid. Dock vill jag tro att fast föräldrar är separerade så vet barnen även om skillnaderna i uppfostringssätt i de olika hemmen. Hoppas och ber till Gud att det blir bra vuxna av dom iaf, att de kommer leva med bra värderingar och synsätt både på livet och vad gäller sina medmänniskor. Ser ni här va glad han var vid läxläsningen min minsta :  

 Nu ska jag sova , ligger dock och funderar över mitt extrarum på nedre plan. Tänkte nästan hyra ut rummet …. Bra med en extrainkomst samt har inget emot lite liv i huset de ggr inte barnen är här. Tror även jag är rätt tolerant när jag lever ihop med andra också och ska samsas under samma tak. Eg skulle jag ju hellre dock ha en sambo än inneboende , då skulle rummet vara bra i framtiden om man har turen att uppleva en till graviditet innan man är för gammal….. 

Skapa mys hemma. 

Har försökt fått till lite mysstämning hemma…. Nya stoppade sköna stolar vid matbordet i vardagsrummet. Belysning ovanför öppna spisen, fattas bara lite eld där också. Soffan är stora Goa fårskinn och filtar och kuddar i massor i …  

 
Igår hade vi glöggkväll och käkade både lussebullar och pepparkakor och stre  lite skit :)  

 min vän Sussie hade åkt från Sthlm ända hit. Idag blekte hon tänder här i Filipstad och även jag såg till att fixa till ett vitare leende. Var 4 år sen sist och eg var mina tänder nästan det vitaste som gick men nu är de skinande vita :) känns så fräscht att när man ler så syns det verkligen. Jag unnar mig gärna saker som förbättrar mitt yttre till det bättre.  Sussie når ni på www.BrillantSmileakuten.se om ni vill boka tid 

 
Tack Sussie och Isac för mysigt sällskap några dagar ❤️ hoppas ni får en trevlig helg allesammans 

Vinterns första snö

Vinterns första snö kom inatt och håller på att snöa än i skrivande stund. jättepepp på att gå upp imorse när det såg ut såhär från mitt sovrumsfönster :  

 för min del så får det gärna vara snötäckt på jul men annars kvittar det. Visst blir det ljusare ute men har man stor gård som ska skottas så välkomnar man varken snö eller kyla 😉 

”Han”  som leker runt och är fejkprofilerna? 

3 år av sorg. Ja det är precis vad jag haft, blanda upp det med panikångest, uppgivenhet, hopplöshet, svek, brutna och svikna löften, att psykiskt bli kontrollerad av nån du var kär i och älskade, nån du trodde höll ord men som alltid svek dig , att alltid få höra att man var eller gjorde fel, lovord som sen drogs in lika fort…. Nån som aldrig fanns där för dig och drog ner dig i djupaste sorg och försvann alla ggr det vart jobbigt. Att höra och se kärleksförklaringar till andra brudar hit och dit och sen på nått vänster får snubben det till att du varit otrogen fast du inte gjort annat än vänta på honom, vänt in och ut på dig själv, stått och väntat på att han skulle komma fast han uteblev och alltid hade nån dum förklaring till det eller så hade jag gjort nått fel….. nu sitter jag här och undrar hur jag ens kunde stanna så länge jag gjorde och låta det fortgå när jag gång på gång fick svart på vitt att han svek mig och inte var ärlig eller uppriktig. 
Så här är det nu : 

Tror denna snubbe cirkulerar än i mitt liv men på ett annat sätt….. Alla killar på nätet som skriver till mig och har halvklädda profilbilder som de tror tilltalar mig…. Tror det är min gamla ”flirt” ( blev ju aldrig vi fast jag trodde det så får kalla honom flirt) sen år tillbaka som gjort massa profiler och kontaktar mig för att se om jag nappar. Frågar jag om en bild med dagens tidning på för att se om det är en fejkprofil så försvinner de likt honom spårlöst. Haha alltså borde han ju även fatta att jag inte träffar / träffat andra under den tiden vi hade kontakt. Sjukt kusligt iaf är det och jag blir nästan paranoid av det….. Kanske därför jag är för att träffa nån irl istället för på nätet för där kan folk gömma sig bakom nån annans identitet. Ibland känns det som jag kommer vara singel för evigt. Att släppa gamla saker som man vart lovad men som uteblev…. Länge hoppades jag att han skulle dyka upp, dumhuvud jag var som trodde det. Alltid var det nått fel jag gjort eller annan ursäkt. Lätt att för vissa personer att vara perfekt när man aldrig inser eller tar ansvar för vad man själv gjort eller lovat och barnslig skyller ifrån sig och är felfri. Jag är inte perfekt på nått vis men har jag nån vid min sida är Jag trogen honom in i döden. Jag var otrogen en gång för längesen och det var det värsta jag gjort och skulle aldrig göra om det! det var dock i en destruktiv relation där det var psykiskt nedtryckande ord nästan dagligen och ingen fysisk närhet alls…. Dumt av mig men lärde mig nått av det och skulle aldrig göra om det. Nu för tiden skulle jag lämna relationen så jag har ryggen fri och kan ha ett fritt samvete innan jag träffar nån ny.  

 
Vem kan man eg lita på när man är ute på nätet? Vet ju själv att jag finns och är ärlig men hur vet man att den man skriver med finns? Jag tror som förr att den mannen man kommer Leva med troligtvis finns vid kassan vid Ica eller är nån man träffar irl ute nånstans…. 
Time Will tell. Alla ni andra kärlekstörstande själar på nätet hoppas ni har bättre tur än mig , nån av mina läsare som har nån solskenshistoria att berätta som ger oss andra lite hopp i höstmörkret? 
Puss på er . 

Kommer jag attrahera andra sorts män nu? 

Go kväll på er :) 

Idag har jag varit på besök hos ortopeden. Ska vidare på magnetröntgen, äntligen…. Dröjde bara 4 år innan jag fick igenom den….. Känner mig rätt gammal men läkarn tyckte jag var för ung för att försöka operera eller ens gå in i axeln då de inte vet vad som är felet. Ont har jag ju än iaf. Jag är glad att det åtminstone går framåt på den biten nu.  

 Bytte förresten till vinterpjuck på bilen idag, lyxigt nog fick jag hjälp med det också så det tackar vi tusen ggr om för. Tror inte jag klarat det varken pga axeln sen efter operationen ska jag ju inte lyfta tungt, räckte typ med att kånka in däcken bak i bilen…. Vill ju att tuttarna ska läka korrekt så gör allt enligt reglerna så långt det går. För min del hade jag tänkt visa för och efterbilder här men blir väl ramaskrik då …. Så gör inte det, inte än iaf. Är nån intresserad för de själv funderar på operation kan de ju dra ett mail så kan jag visa där och berätta mer om storlek mm. 

Köpte förresten dessa sport-bhar idag på rusta… Billiga och var rätt bra stöd i dom också. Får ju inte ha bygel på 3 månader efter operationen så dessa får duga så länge.  

 
Vill ni veta nått mer? 

Jag är sjukt sugen på ett redigt party och att dricka ….. Har inte festat till på evigheter men vill det nu. Har ju dock varit sjuk och deppig sen början av året så av förklarliga skäl har det inte blivit party för jag har inte varit på humör. 

Tusen tack för alla likes med min nya hårfärg också. Var ju skeptisk till en början och har ju alltid varit blond men med åren blir mitt hår mörkare samt att slingor sliter mitt annars bra hår och det blir lite för dyrt för min plånbok att hålla efter utväxt så färgade i en mörk askblond nyans. Trivs bra än så länge och kanske attraherar jag andra sorts män nu också.  seriösa som är trogna och själva är ute efter nått långsiktigt efterlyses. Gärna flyttbara på det 😉 

Drömma kan man ju….. Det ska jag förresten göra nu också. Natti natti på er. 

Ombyte förnöjer

var riktigt trött på min utväxt nu, gråa hår har jag också så fick ett infall att göra en förändring. Förhoppningsvis förändrar det kanske mitt humör nu också. Kände så enorm trötthet idag när barnen tjafsade och vägrade lyssna på mig. Blev grymt trött och hela veckan har varit highlife så jag är slutkörd. 

Direkt barnen åkte saknade jag dom ju dock men satte i min ensamhet igång att färga både bryn och håret. Först fick jag panik för färgen såg svart ut, resultatet blev även mörkare än jag förväntat mig så får känna efter lite kommande dagar vad jag faktiskt tycker om det…… Ovan vid mörkt hår men samtidigt är det både dyrt samt sliter på håret med slingor och blonderingar.  

 Nu kommer det dock inte bli en så skarp ”bajsrand” som det blir när det blonda växer ut. Mitt hår växer rätt snabbt också så nu behöver jag inte hålla efter det på samma vis. Blev ju mörkare och mörkare åren efter jag fick barnen….. Håret mörknar mer och mer samtidigt som de gråa ljusar upp. Min mor har en gråvit ton på sitt hår som folk trot hon färgat in. Tydligen är det ju inne med grått nu så morsan är mer trendig än mig. 

Viktigast är ändå att trivas med sig själv…. Har inte kännt jag gjort det på länge, är väl oftast hård mot mig själv med det mesta och jag jobbar för att ändra det och acceptera att även mitt inre och yttre förändras med åren. 

Sänder alla mina tankar ❤️

fruktansvärt det som hänt i Frankrike. Terror finns dock i övriga delar av världen så mina tankar går till både Frankrike och även andra länder som drabbats ❤️ 

Sånt här får aldrig hända och jag tycker som det står här :  

 
Varför ta med sig massa oskyldiga? Vad vill de få ut av detta ? Vågar man vistas i folksamlingar och på välkända platser? 

Inge skrockfull här inte. 

Idag är det ju fredag den trettonde. Dagen har varit rätt bra ändå jämför med andra dagar. Jag har gått under en stege till och med och inget har skett för det.  

 Nått dåligt var väl att Isac var sjuk imorse och har varit hemma. Han piggnade på sig när lillebror kom hem för då orkade de tjafsas iaf. Ligger här och tänker på mitt icke existerande kärleksliv. Känns så avlägset…. Som en utopi som aldrig kommer ske. Känns skiyjobbigt om jag ska vara ärlig…. 

Måste dock försöka tänka bort den delen för det är som det är. Jag var på kbt/kpt häromdagen…. Vi gjorde en handlingsplan och har satt slutdatum i april till att börja med. Vet själv sen innan att delmål är viktiga och att man har ett mål att fokusera på. Just nu jobbar vi med sömnen och även min panik över min viktökning. Det är tänkt att i april ska jag åtminstone klara av att jobba halvtid. Blir en utmaning men jag kämpar på framåt. Var ju iaf och hälsade på inne på arbetsplatsen häromdagen. 

Blöder mindre ur magen nu vilket är en otrolig lättnad, brösten gör heller inte lika ont längre även om min rörelseförmåga inte är i samma utsträckning som innan. Får inte träna eller sträcka ut för mycket under de närmsta månaderna så de får läka ifred mina nya boobs. 

Nu ska jag sova, blir kalas här imorrn för Isac som fyllt 11. Inser att åren bara försvinner iväg …. Måste ta itu med mitt liv på riktigt ju innan jag själv sitter på hemmet ;).