Kroppen och själen har satt stopp 

Hemskt detta att min kropp och även sinnet valt att ge upp, stänga av, oftast helt och hållet….. Att förklara för nån som inte själv upplevt hur det är går inte.

Det värsta är kommentarerna som 
”-ryck upp dig!” 

”-tänk på allt fint du har”

”- du har ju 2 fina barn”

”- solen skiner ju idag så var glad”

Carp diem och massa andra citat som jag själv förr använt känns bara som bullshit nu. Jag vet att jag har 2 barn, de är det bästa jag har och ibland är det endast pga de jag lever.

  • Kommentarerna ovan är som ett slag i magen för oss som fysiskt och psykiskt kraschat. Känns som hånskratt även om folk säger det för snällhetens skull utan att tänka sig för. Vill bara skrika ut min galla ibland och vända på klacken och gå mil därifrån när jag hör dom, ändå står jag där tom och till synes oberörd även om det nånstans i mitt inre just då storbölar krokodiltårar inombords under stenytan. 

Jag vill inte ha nån som tycker synd om mig, jag vill bara ha förståelse och ett bemötande jag kan hantera mitt i allt.  

Sen att få höra att många tycker man ser fräsch ut skapar panik. Jag är i mitt livs värsta form både psykiskt och fysiskt. 

 
Idag fick mamma vara min hjärna och språkrör när jag fixade möten både hos personalchefen i kommunen ang jobb mm, banken pga en helt annan ekonomi som sjukskriven. Bott hos mor sen igår för ville inte vara själv. Idag har jag iaf varit hemma och röjt undan och blåst liv i mina bortglömda krukväxter. 
Jag försöker så gott jag kan att hantera allt just nu…. Imorrn ska jag vidare inom vården och hatar verkligen att sitta där och berätta om mitt mående, mina tankar, känslan av värdelöshet utan att bryta ihop… Finner liksom inga lösningar på saker förutom att medicinen underlättar för mig….. Men hatar att inte känna… Ifs…. En bra sak…. De jag älskar känner jag ännu mera för nu, verkligen behöver dom, även om oförmågan att uttrycka mig finns så har jag massa kärlek i mig iaf. Tackar Gud för älskvärda personer och att just jag har flera av dom i mitt liv. Nått att vara tacksam för. ❤️

Det ska börjas i tid….

denne kille har aldrig fastnat för nån sport i sitt snart 9 åriga liv…. Isac är sportkillen men Leon har inte hittat nått han fastnat för…… FÖRUTOM gymmet!! Har ju haft med honom förr då jag besökte gymmet flitigt så han har ju koll på flera övningar.  

 
Kanske blir tävling i bodybuilding för honom senare? Iaf måste han börja äta isf, orolig för han har varit svår med mat sen han var bebis. Ska kolla upp det med läkaren. Jag fick mina övningar gjorda idag iaf. Haft jobbigt med smärtor flera dagar men försöker göra det läkaren och sjukgymnast ordinerat. 

Slappar 

bytte soffan mot hängmattor. Det var värt pengarna för att få ut dom i friska luften och bättre de ligger där iaf . Nog för att de har sommarlov och ska ha semester de med men jag tycker ändå de ska hitta på nått meningsfullt . Gött att se de mysa och må bra iaf…. Efterlyser dock värme och sol….  

    
 

Hos mammi 

Idag är jag Hos mamma och bara ”är” 

  
Ska snart åka hemåt och hämta upp Isac. Börjar må bättre då och då iaf men har långt kvar innan jag är frisk igen. Sån här terapi är bra iaf ❤️ 

Och att umgås med de som man har närmst hjärtat….. Sen ska man bara göra saker som skapar glädje och som man gör av lust har jag insett. Lyssna till ens inre och vad hjärtat säger att man ska göra !  

 

På g mot Åmål 

Roadtrip till Åmål och titta på träskeppet ostindienfararen Göteborg som ligger i åmåls hamn. Nån mer som ska dit ? Isac har ett brinnande intresse för detta samt blir trevlig familjeutflykt eftersom även min storasysters familj är i följetåg i en annan bil 

   

Bondlantis

går runt här på mig gård och försöker ta det lugnt och inte få panik över alla måsten och allt annat som stressar mig. Svårt men har kommit till en del i livet då jag uppenbart måste ändra många delar i mitt liv. Vet redan vad jag vill och söker och strävar efter i livet men måste uppenbart ändra strategi för att nå dit.  

  

Kram 

Kasst internet 

får be om ursäkt för märkt att bilder inte publiceras i inläggen. Funkar inte med internet och de kan uppenbart inte laddas upp :( 

Fortsätter skriva och återkommer med bilder när jag har bra uppkoppling 

Finbesök från Sthlm. 

Fått besök av min vän Marie och hennes söner valentine och oliver som annars bor i huvudstaden.  Huset fullt i småkillar och 2 morsor. Vi är som en riktig stor familj, precis som jag vill ha det ❤️  de kom igår och stannar några dagar innan jag kör dom till tåget i Kristinehamn. 

    
Känner mig omhändertagen och känner glädje över sällskapet och att ha Marie att prata och umgås med. 

Förresten har jag idag fått en tid till min vidareforsling inom vården så 29:e fick jag en tid. Hoppas man får hjälp nu. Skulle få prata med överläkaren iaf och snälla ni,  bara ett tips, ta hand om varandra och er själva. LYSSNA på kroppens signaler och LYD dom! Skriver det i all välmening för vill inte att nån ska behöva bli urbränd. Man har för höga krav på sig själv om allt från karriär, kärlek och utseende och man ska högprestera på alla områden. Tävla bara med dig själv och inte hela världen och kreti och pleti för vem tackar dig eller ger dig medalj för det? Det sker liksom aldrig. Du känner dig nöjd kanske men i längden är det ohållbart. Gör saker för lusten och glädjens skull istället ❤️

Vad man kan göra av en gammal trapp och ett bord som skulle till tippen 

såhär sorgligt såg bordet ut från början, hade tänkt slänga det när Isac och jag ( mest arbete gjorde han)  jag stod mest med pekpinnar och instruerade samt övervakade. Minns ni sänggaveln i nya rosa flickrummet/ gästrummet? Samma gamla trapp fick tjänstgöra som sänggavel där ju.  

 
Förvandlad med grannens trapp, bordet hade jag fått av en vän , vit fönsterfärg för utebruk samt skosnören och bordet blev till nått mycket bättre. ❤️nu kan vi bjuda hem fler på grillat.   

  

 
Tog upp grannarna idag för att visa och tacka för de gav oss brädorna. Man blir kreativ när plånboken är tunn 😉 ! / nöjd och stolt över min son som är så duktig