image

Uppskattat att morfar kom på besök ❤️

Det är sällan detta tyvärr sker. Men trots jag är vuxen behöver jag ändå min pappa och barnen sin morfar ❤️

Lånade en trappstege som han levererade idag sen gick vi igenom en konstruktion på fönstergaller jag ska sätta upp. Pappa får svetsa ihop dom. Han är duktigt på sånt. Sen bollade vi idéer om ett tak jag ska sätta upp i Isacs rum för att bli helt klar med renoveringen där.

Saknar ofta pappa men tyvärr svårt få tiden räcka till. Sen har han mycket att göra han med. Men idag var guld värt iaf ❤️

image

Minikockar

när lillskrutt får för sig att koka varm choklad gjord av äkta kakao på spisen och på eget bevåg ställer sig och ska ”fixa” detta. ❤️ Sötnöten

vanligtvis är han vår lilla självutnämnda diktator hemma. Men han är världens mest godhjärtade och vill verkligen skämma bort andra och mig ibland. Så go så. Man glömmer hans envishet då. Tyvärr vet jag envisheten är från mina gener då jag själv aldrig ger mig. Mamma upp i dagen.

blev riktigt gott. 1 tesked kakao och 2 tsk socker per kopp mjölk. Tom morfar som kom på besök bad om mera ;)

När saker spars som minnen

Ja, jag är en samlare, ekorre….. Sparar ibland tom en biobiljett om den var från när jag skulle varit där med en speciell person. I min lilla drömvärld skulle jag spara den eg värdelösa pappersbiten till vårt familjealbum där jag sen skulle fylla på med bilder och massa mera minnen…… Nu blev det ju mest massa sånt som bara måste kastas. Minnet vill jag inte ha kvar då relationen sen länge är över och insett att minnen i hjärtat är de viktigaste. Den där pappersbiten kan väcka mera ångest än glädje eftersom jag misslyckades med det jag ville skapa.

Nu rensar jag annat. Min längtan efter flera barn jag haft sen långt tillbaka är så sjukt jobbig och eftersom jag även gått på utredning på gyn och fertiliteten inte precis blir bättre med åren så orkar jag inte se allabebiskläder, saker och gulligull jag sparat i hopp om ett barn till. Det tär mera på mig.

Satte mig ihop med mina söner så fick de välja om det faktiskt var nått de ville spara. Det var det ju och vi pratade om saker sen de var små. Ska göra mig av med allt utom de få speciellt utvalda sakerna jag ändå har en kärlek till och kommer lägga undan i en speciell bebislåda till grabbarna själv blir pappor.

Tror det är så att så länge jag har de där barn sakerna och plågas av längtan samt tänker på min dalande fertilitet så kommer jag aldrig mera bli sambo och leva och ha en vardag med nån och framför allt aldrig bli mamma igen. Rensar jag dock ut allt kommer jag nog snart ha en man eftersom jag då måste börja på noll igen och skaffa allt nytt. Säkert är det så vridet. Om intr annat är det mera plats här istället. Jobbigt är det iaf. Även om jag njuter av alla minnen och minns tom dofter när jag blundar. Ska spara det i mitt inre istället. Viss materia är viktig och har för mig affektionsvärde men minnen i mitt inre kan iaf aldrig försvinna. Samt jag har mina 2 gossar iaf och de är mitt allt iaf ❤️

image

Gud vad helgen går fort

Blev en dag uppe hos både mamma och sen hos pappa uppe i Lesjöfors. Hade eg andra planer för helgen men insett att är inte alla personer som man ska planera nått ihop med för i slutändan blir det inte nått av planerna ändå. Är tragiskt nog många som sätter sånt i system. Skitsamma. Jag har haft en supertrevlig helg hittills ändå och har ju söndagen på mig också att skapa mera minnen. Funderade på Karlstad imorrn. Isac ska spela hockey ute vid Färjestad mot de som är året äldre. Känner jag inte alltid hinner med nån match och får dåligt samvete. Ifs går ju jobb före så vi överlever här. Men tänkte försöka ta mig iväg imorrn. Vi får se hur det blir. Natti natti på er.

image

Mitt hår som fackla?

Jäklar va rädd jag vart igår. Höll på och kunde blivit en levande fackla. Nu i juletider händer mycket bränder och olyckor pga ljus.

Igår hade jag tryckt upp min röv på köksbänken och var så trött så tänkte inte på de brinnande ljusen bakom mig. Hade min helt nya fina tröja och utsläppt hår. Könner det börjar bli varmt om ryggen och lukta bränt.

 

Inser det är mitt hår som elden bränner i och bara slänger mig därifrån och sliter av mig tröjan. Idiot som jag var tänkte jag mera på att rädda nya tröjan än mig själv. Inser tröjan är intakt men att delar av mitt hår eldats upp :( fy vad det stank alltså!!!!

Bara en uppmaning till er alla att vara extra uppmärksamma och rädda om er själva och era nära och kära. Nu syns det inte på håret att det brann samt äckeldoften tvättade jag ju bort men jag kunde slutat som en levande fackla.

Take care ❤️

image

Julshopping och lunch i Karlstad

Började min helgledighet med en storrensning och tur till tippen. Gav barnens urväxta cyklar och kläder till välgörenhet sen drog jag mot Karlstad och inköp av sista julklapparna i Karlstad. Knökat med folk och det stressade mig både det och den hemska trafiken. Var skönt när jag äntligen fick slå mig ner och tog en go lunch i sällskap med Daniel som mötte mig inne på mitt i city. Vart många skratt och en härlig pratstund :)

image

Har ni snö ?

Såhär ser det ut hemma i värmländska buschen och på landsbygden hemma hos mig. Hatar kylan men måste erkänna snön fick mig att le häromdagen och det är vackert. Vi borde vara glada över alla våra årstider för alla har inte den lyckan att fått uppleva det. Jäkla tråkigt att Jag måste elda så hela tiden. Får investera i bergvärme framöver :) nån som har tips på bra installatörer i Värmland eller omnejd ?

image

Äntligen fått min sömn

sov inte nått häromnatten så var sjukt gött att fått sova typ 10 h djup sömn. Igår började dagen så jäkla bra men en smskonversation  fick verkligen en månads psykisk uppbyggnad raserad på en sekund. Måste varit för jag lade bort mobilen, grät ur mig frustrationen och smärtan och vägrade må piss igen som jag sov bra och valde även låta denna dag bli en bra dag. Livet blir vad man gör det till eller även vilka människor jag tillåter komma en in på livet uppenbart ;)

Inget funkar

Såg nu mitt senaste inlägg fattades 80 procent av texten. Försökt få in flertalet inlägg efter det men alla kortas av felaktigt tyvärr. Återkommer när det funkar igen och ser ni nått konstigt inlägg är det för jag försöker göra om och göra rätt :)