Mysigt med besök (trodde jag)! 

Kom från jobbet nyss och blev så himla glad över att det stod en bil på min gård när jag kom åkande. Blev ju bubblande glad innan jag mindes att mamma och min styvfar skulle komma med hennes  bil och ställa den där hos mig ikväll. Pratade ju igår med henne och vi bestämde det men hade glömt det idag.  

 

Jag som vart glad över besök :( snacka om grym besvikelse när jag kom på anledningen varför den stod där och vad glömsk jag är. Glömskan beror lite på min stress just nu samt jag helt enkelt har för mycket i huvet att sortera just nu, tänkare som man är. Ville väl även så gärna att nån varit hemma när jag kom…… 

Saknar verkligen att höra nåns/några stämmor när jag kliver in genom dörren. Nu när jag varken har barnvecka samt inte haft sambo på snart 5 år så blir det en saknad i min tillvaro. 

Morsan var så snäll och jag ska låna hennes bil när min ska in och fixas. Avgassystemet låter inte bra. Min mor  är ju opererad och ska ändå inte köra bil så jag ska ta väl hand om hennes pärla . 2 silverfiskar på gården nu då. Kan ju låtsas att den ena är min ”osynliga” sambos (han som inte finns än) som står parkerad ute på gården. Myser lite vid tanken att det hade varit mysigt och haft en till bil på parkeringen samt nån att kommit hem till. Skulle längta hem hela tiden dock men jobbpassen skulle gå fortare. Min reaktion innan hjärnan kopplade när jag först såg bilen bekräftar ju mina drömmar och längtan iaf. Haha 

Ännu ett ”fix” att bocka av 

tror jag snöat inne lite på detta med trappor. Nu är båda trappprojekten efter mycket om och men och ett mått irritation äntligen klart iaf! Ska köra samma grå nyans på källargolvet framöver så det blir enhetligt även i källaren.  Har en lång lista på mina projekt eller saker jag vill fixa. Så grymt skönt när listan blir mindre ;) hela källaren och även trappen var mörkbrun innan , älskar det ljusa nya. I mitt hus är även källaren viktig att ha snygg. Är där mera flera ggr om dagen ibland så då vill jag trivas och ha ordning och snyggt runt mig. Samma gråa nyans som på trappstegen i trappan till övervåningen. Är bara en liten grå brytning på vit golvfärg men i kombinationen med resten vitt ska man tänka till för väljer du mörkare färgen i ett val blir kontrasten högre. Lägg färgprovet intill en vit lapp så ser du skillnaden även på en lätt lätt brytning av färgen. Denna färg har kod S 1500-N 

 

Bastubad ❤️

Bara måste ha egen bastu hemma när det går att fixa. . Älskar värme och att bada bastu och i vårt mestadels kalla land är det en investering i livskvalitet. Skulle ha bastukvällar minst en gång varje vecka.  Gärna med vänner men helst om man hade nån partner att göra det med. 

 

Jag  har skrubbat och gnott hela kroppen med peeling, lagt ansiktsmask och haft  i hårinpackning. Fattas bara en god natts sömn efter intag av nån till flaska vatten. Tack lillasyster för en mysig kväll med fint sällskap. 

Dagens dejt / mini spa

Varit i storfors idag och firat min väninna. Godaste tårtan blev min frukost uppblandat med kaffe för att få en återställare efter gårdagens sena kaffebruk som kändes som det kom intravenöst.  

  

Sarah har alltid varit lite av en husmor och idag blev det lite hemmaspa ❤️ jag har ju sjukt torra och nariga händer  pga mitt jobb. Inte gött om en ska smeka på nån ;) tack att du kommer med toppideer Sarah. 

Kaffesump, salt, honung och olivolja gjorde händerna himmelsk mjuka

Dags att fixa fler hål

Glädjen när man ser att man krympt så innersta hålet i skärpet är för stort :) 

Måste allt säga att jag nog har mitt nya jobba att tacka för det då man rör sig så mycket som man gör under arbetspassen. En fördel iaf :)  

 

Nu fixa tänderna samt dressa på mig och åka på frukostdejten ❤️ 

You have to take the stairs. 

 

”There is no

 elevator to success

You have to 

Take the

Stairs”

 Så är det i alla delar av livet. Vissa får dock bananskal att halka på eller gifter sig till framgång men de flesta får jobba sig dit ;) 

Just dessa ord har jag sett skrivna i en trapp och då Jag äntligen blivit klar med att renovera min trapp till övervåningen så funderade jag på att skriva dom i trappan. Vad tycker ni? Kanske har ni ett bättre tips ? Kanske väljer er ide istället ;)!  

Första bilden är från mäklarens bilder i visningspärmen. Dystert som bara den  med det mörka men jag är grymt nöjd över vad jag åstadkommit .  Jobbar ju tyvärr så intensivt på nya jobbet så tyvärr finns inte samma tid eller energi att fixa och renovera i samma tempo som innan hemma. Blir en sak i taget iaf. 

Trappräcket ska få ett till laget vit färg men annars är det klart med trappen :) 

Pimplade massa kaffe på jobbet tidigare ikväll för att orka måla trappen. Ville så gärna bli klar. Hade lovat mig själv att bli klar , Och har jag lovat mig själv nått så ser jag till att det blir så! Kom hem 21.30 och drog igång.   Jag tycker ju inte kaffe är så gott men tack vare kaffe blev ju trappen klar. Dock vet jag inte hur jag ska sova nu :( …… Illa. Tog 2 magnesiumtabletter och det kanske hjälper. Jag sover i vanliga fall lite bättre och djupare på dom. Vanliga mineraler istället för sömntabletter också vilket är att förespråka. 

Tankar en söndagkväll 

Undrar om du tittar på månen du med och tänker samma saker som mig, Saknar det även jag saknar,  Har samma drömmar och undrar vart den andra personen befinner sig. Den andra halvan som man saknar intill sig…. folk får tycka vad de vill om att jag blottar mitt inre här men detta är MIN blogg, mitt liv och mina tankar och känslor och jag verkligen hatar just nu att alltid känna mig så själsligt ensam! Hemska jobbiga känsla.  

 Genomlider den och lärt mig hantera men vem tusan vill leva med/ i ensamheten ? Ingen människa som är kärleksfullt lagd och vet hur mycket kärlek den har att ge till den som vinner deras hjärta. De vet vilken slöseri med kärlek ensamheten är. 

I hope your day was as nice as your butt ;) 

haha fick ett sms som verkligen fick mig att le idag, denna: 

Den är ju ifs rätt ok min ”butt” och jag vet att denna person gillar den bättre nu när den är några kilo plus. Insett att många män faktiskt tänder mera på den eller kommenterar när den är större. Ligger kanske nått i det och att vi kvinnor ska ha höfter, former och en fin rumpa. Vilken tur dock att alla gillar olika och alla former är ok men att även min uppenbart går hem hos nån den med. Tränar den ju rätt hårt. 

Har problem hitta byxor som passar över lår och rumpa för de som gör det de fladdrar i magen då jag är för ”liten” över det stället i proportion med baken? Felkonstruerade kläder måste det vara ;)!  

 

Förresten trodde jag att en halv hjärtinfarkt skulle ta livet av mig innan. Ljuger inte när jag säger att hjärtat hoppade till och slog så oregelbundet, hårt och sakta om vartannat då jag blev så jäkla rädd på vägen hem. Gjorde ont på riktigt. 

Åkte från jobbet rätt sent då jag duschade där. Var kaniner, harar, massa fåglar mm framför bilen mest hela tiden. Bor ju i skogen så är ju deras hem. De där fåglarna vill väldigt gärna på mörka kvällar ligga och flyga framför bilen i ljuset av strålkastarna. Vet inte om de gör det för att det hastiga ljuset förvirrar dom? Iaf är det otäckt. 

Men det var inte det som var det värsta utan en älgkalv som hoppade upp framför bilen! Nu körde jag i högst 60 samt hann bromsa men att bli påmind om olyckan för 4 år sen och att det faktiskt är en sekunds verk att dö när de skuttar fram gav min grym ångest. Samtidigt som jag med hjärtsnörp hyperventilerade av fasa bakom ratten så tänkte jag hur tacksam jag är över livet. 

Ligger nu nedbäddad och hoppas få några timmars djupsömn. Imorrn är det mera jobb. Ser fram emot eftermiddagen med sönerna. Får se vad vi hittar på för kul ❤️ saknar dom och är ensamt här utan dom.