A cup of love 

för vissa är nog kaffe kärlek på morgonen och kanske resten av dagen med. En uppiggande kompis när man känner sig energilös eller så. Jag har ju börjat de senaste åren med det, kan inte säga det är pga smaken utan enbart pga effekten av koffeinet. 

Tog denna bilden på jobbet i en kopp. Ibland tror jag att små symboler talar lite till mig ;)  

 

Kanske måste man se lite med kärleksfulla ögon för att även upptäcka lite love på botten i en kaffekopp? 

Undrar om jag hade suttit med den koppen hos en spåtant vad hon sagt till mig då? 

God morgon på er. Kämpat i 45 minuter nu på morgonen för att få upp en av gossarna. Packade hans gympapåse och fixade mellis åt honom och lillebrorsan iaf. Blev lite konstig omställning för dom nu när vi gick över till sommartid. Jag njuter dock av ljuset som återvänt och har börjat vant mig och återigen acceptera att plåga mig upp tidigt på morgonen. 

Nu kör vi en ny härlig vecka. Funderar lite på vad som kan tänkas hända för roligt denna vecka. Påsk men även andra saker. Kanske borde fixa påskris idag? 

Kan det suga lite mindre tack ! 

Alltså…… Såhär ligger det till. Ser alla jävla bilder som singlar lägger upp, glada hejarop om hur fucking wonderful det är och dittan och dattan om att du då ingen sårar samt själv inte kan bli sårad! ? Jävla bullshit alltså. Att bli sårad handlar inte om att vara singel eller ej utan om känslor! Tycker jag iaf. Även om jag inte är i en relation med nån men känner starkt för den så är det klart jag kan bli sårad. Är kanske känslolösa typer utan samvete som skriver annat isf. 

Tänkte lämna några exempel på såna bilder och texter , både såna jag hatar men även de jag gillar samt varför. : 

 

Detta stämmer ju. Bara för jag är i en status ”singel ” på fb eller whatever så kanske jag inte vill ha vem som helst eller nån alls och speciellt inte den där killen som verkligen NOT fattar mina kommentarer som på ett fint sätt visar att jag inte är intresserad tillbaka på samma vis. 

 

 Jag vill INTE ha hela min stora säng ensam ju

Oroa mig gör jag om saker varesig jag är singel eller inte. Antar det bara är om lite olika ting

Effort? Det gör man ju ändå men mot  olika människor i sin närhet. 

Alla hjärtans dag borde det vara varje dag fast utan en benämning. Bara det att kärleken ska hyllas ändå just bara för den existerar mellan 2 individer. Inte pga nån dag för handlare. 

Frihet att välja har man även i en SUND relation med ömsesidig respekt! 

Jag ser oftast till att nån vet vart jag finns om nått händer , både mig själv eller de i min närhet men framförallt om nått händer min familj eller barn så att det har med singelskap att göra? Kanske inte för en ensamstående singelmorsa men en ung barnlös typ som inte vill att folk har koll så förstår jag innebörden av den friheten. 

Jag vet vem jag är redan nu och det har jag lärt mig i möten med andra människor vara sig jag var singel eller i en relation. Självinsikt bör man väl ha ändå väl? Visst kan du ändra dig och anpassa dig till nån i en relation och har du helt förlorat dig själv är det skönt att hitta tillbaka till den vardagen och tankarna . 

Umgås med vänner? De ska man väl inte glömma pga en relation ? Visst får man mindre tid för dom men man håller kontakten. Samt att i min ålder har typ de flesta jag känner familj och barn så vi hörs när vi hörs och det är ok för alla inblandade. Vi ställer upp och vet när den andra behöver en. Inte säkert de har tid bara för en annan är singel då. Folk har ju sina egna liv. Min visst, man kan ju även lära känna nya vänner. Nästa kärlek kanske är nån i deras klientel ;) 

Ensamhet gör ont i vilket fall som helst. Jag har levt i relation där jag kände mig ensammast i världen. Ensam är inte stark men stämmer på ett vis att som singel förväntar du dig inget eller önskar av nån  för du vet om din ensamhet. Ibland är den ju även självvald. 

Var lite så jag valde ensamheten. Var trött på att bli sviken eller sårad samt det är svårt att träffa nån . Allt ska klaffa och båda ska känna samma och vara på samma ställe i livet. Har du sen barn så är det flera att ta hänsyn till. Inte lätt.  

  

Alla är värda kärlek. Men kärlek kommer även i olika former. Så man måste vara öppen för den. Våga ta emot. Samt denna är sååå bra: 

 

 Om nån säger man jagar kärleken? Varför tror ni er ha rätt ens tro det är så? Att vara öppen för kärlek är en annan sak…. Och sitter man instängd och tror att kärlek knackar på dörren tror man fel. Ibland får man ge sig ut och Leta lite ❤️ 

Jag är en romantiker , tror på livslång kärlek, själsfränder eller kärlek vid första ögonkastet , för det har jag upplevt. Dock var det bara kärlek från mitt håll den gången ;) haha men lite därför kanske jag är dömd att vara singel för alltid? Tror man på sånt kanske det blir fel? 

Jag har höga krav. Inget jag kräver är eg konstigt och det är sånt jag själv redan har i mig själv eller skulle ge i en relation. Jag vet dock mitt värde så ger inte mig själv till vem som helst  och den jag väl får känslor för är speciell,  Just för det händer inte ofta att det sker………nu när jag blivit äldre är jag även mer medveten om det också så har jag kännt så för nån och träffat på nått bra håller jag det ömt och vårdar det. 

Ibland om man dock gör det så kanske det skiter sig ändå och man måste släppa och gå vidare. Kanske nådde Man inte fram känslomässigt till den andra personen eller det inte var besvarat och då måste man släppa. Inte för Man slutade att känna nått eller bry sig utan för att den andra aldrig kände eller någonsin gav samma tillbaka. Kärlek är svårt. Så är det bara. Åldern ger en erfarenhet men samtidigt blir det svårare också. 

Fortsätter att drömma iaf :) det kan man alltid. Å jag vet jag kan älska för det har jag gjort innan och flera ggr , hoppas bara nästa love blir min största och den kärlek jag har för alltid kvar i mitt liv. 

Afterwork i supersportbilsgaraget ❤️

när jag var i Stockholm i veckan passade jag på att signa upp mig på listan till AW på autolifegaraget ❤️ tyvärr har jag alltid jobbar eller varit förhindrad alla andra ggr. Har varit på garaget innan men inte på afterwork.  

Spännande blandning av massa intressanta människor som är där. Jag har alltid gillat fina bilar men sen jag började umgås med vänner inom just bilsport  fann jag ännu större glädje i just detta med bilar. Jag lade ju dock mina cash på boende istället men drömmen skulle ju vara att kunna äga en riktigt fin bil i framtiden. :) drömma ska man göra och saker kan komma till en bara man kämpar och strävar mot det. 

Autolifegaraget är för övrigt norra Europas finaste och exklusivaste supersportbilsgaraget och där finns bara riktiga dyrgripar. De finaste och exklusivaste märkena på bilar. 

 

 Den här bilen har jag kört innan❤️ en lotus. Mysig och ovanlig vit pärla som jag gillade skarpt .   

 

 Fick se en ny bil. Radikal RXC, den har en 3,7 liters v:6 motor på 380hk och går från 0-100 på mindre än 3 sek. Väger endast 935 kg och är en av de snabbaste bilarna som någonsin byggts för att köras på allmän väg.  

Tack Björn  och Peter på autolife för en jättetrevlig kväll :) och tack min ”fru” Heidi för sällskap ❤️ grymt vacker kvinna. Hon hade klänning och jag kom i chinos och converse så jag fick vara ” mannen” i vår relation den kvällen. Lite kul för träffade på folk från kvällen innan som hade sett mig i festblåsa med highheels kvällen innan på Finest awards och de kände inte igen mig ;) tur man är en kameleont och kan ha alla olika stilar iaf , både uppklätt superkvinnligt men casual en annan vardag. Och att bli accepterad i båda stilarna ;) 

fortsätta kämpa och vara strong / sommartid 

Har försökt hållt mig hälsosam senare tiden och känner att magen sakta men säkert smälter bort i takt med att snön utanför fönstret även den smälter bort. 

Köpt lite nya kosttillskott så hoppas på bättre eller snabbare resultat. Svårt hinna träna nu när jag jobbar. Men i jobbet står och går jag ju hela dagarna så det märks det med. Känner mig mindre och fastare i kroppen. 

 

Stark är jag, haha var tvungen köpa den där hoodien från MMsports nu när den väl var billigare. Sen är den ju rosa också ;)!  

Kör ju lite ben, mage och axlar varje dag. Väldigt lite men ändå är det underhåll. Axeln är smärtsam än och just nu trilskas jag med försäkringsbolaget om detta. De vill lägga ner ärendet men jag går ju än och garanterat resten av livstid på sjukgymnastik för att träna för att hålla smärtan i chack. De vill få det till att skadan och smärtan inte är pga bilolyckan. Fått beställt in journaler, sjukskrivningsdagar och intyg från alla Sveriges instanser känns det som. 

 

Längtar verkligen tills jag kan vara ute och ta joggingturer i skogen här. Vaknade kl 13 idag. Fattade sen att det är ju idag som vi går över till sommartid , sovit iaf drygt 12 h , jag hade filmkväll med en kompis igår . Vet ju om mitt sömnbehov, blir sjuk och krasslig om jag inte får det tillfredställt. Nu laddar jag för att äntligen få hit mina 2 energiknippen , Gud som jag längtat efter dom. 

Glöm inte ställa fram era klockor en timme nu

Finest awards höjdpunkter

vilken sagolik kväll. Vimmel med hundratals kändisar och träffa vänner och bekanta samt även lära känna nya trevliga folk :) 

 

Jag och min kompis Johan på ”gröna” mattan efter som just grönt var årets tema. Grymt nöjd me dmin klänning som tog fram det bästa på min kropp och får tacka mina nya arbetskamrater för var en av dom som sa jag skulle välja just den klänningen. Fick många komplimanger , den Jag själv tänkt ha på mig såg jag på 2 andra kvinnor ha. men denna blåsa jag tog var jag ensam om! 

 

Inga ord behövs :) 

 

  

 Emma ❤️ älskat henne sen jag redan i tidiga tonår började  följa henne. En av mina stora idoler och förebilder. Kul se henne. Hon var även prisutdelare. 

 

 Geordie shore, Aaron och gaz. 

 

 Grattis vackra Emma Thorsell till finaste och ärofullaste priser, trogen tjänst på Finest ❤️ det var du såååå värdig. Glad för din skull. 

Även stort grattis till alla andra pristagare och stort tack till finest och Alex Erwik för en underbar kväll ❤️älskade din entré. 

 

 Nu är det inte bara jag som stått i underkläder på café operas scen ;) 

Längtar redan till nästa gala.  

Snökaos

redan igår när jag åkte hem från Stockholm så hann jag bara in över Värmlandsgränsen så var väglaget annorlunda. 

Snömodd och höll på flertalet ggr att kastas av vägen för det var blankis under snön. Körde snigelfart så hann ju parera men var ändå otäckt. 

Imorse hann jag bara 300 meter på vägen innan en bil framför mig kört fast. Var grannen jag inte träffat eller hälsar på detta året jag bott ute i skogen.  

  

Såhär såg det ut vid min entré imorse. Usch och blä för mera snö. 

 

 Jag och grannen hade tur ett en man med en riktigt bra bil drog upp honom ur diket. Jag hade då redan hunnit ringt 2 ställen för att be om hjälp med plogbil mm, snacka om att väg 777 var bortglömd idag. Och vi skulle till jobbet. Tur jag var ute i tid för vart då inte alldeles för sen.  

Vi tog oss fram genom att köra i hjulspåren efter varann. 

Återkommer med bilder från Finest awards sen :)  

Morgonen efter 

måste säga jag var riktigt skötsam igår, vilket jag ifs alltid är. Jag stor mest i gymgrossistens monter och testade bcaa mm  

Man kan ju se det som varannan vatten ;) dessa var nya produkter för kvinnor och i riktigt goda smaker men utan socker eller nått. Bcaan jag kört på innan bleknade fort jämfört med dessa. 

Tackar allafall mig själv för självbevarelsedriften att inte dricka för mycket samt dricka vatten. I rätt sällskap går ju det toppen och man har skitkul ändå. Bytte faktiskt bort mina drinkbiljetter mot min kompis goodiebagbiljett ;) kvällens bästa drag för var riktigt bra saker i dom. Jag kan visa sen.  

Tvingar i mig nått ätbart och njöt av sovmorgonen. Var ändp i säng vid 1 inatt så blev inte så sent som jag först trodde :) 

 

 Man är inte riktigt lika glammig idag men ska snart ta en lång varm dusch och fixa till mig igen :) 

Dock blir det ingen festblåsa idag utan casual grejer.   

The mauler

kolla vad jag stötte ihop med igår :)  

 

Lite kul att jag hade stenkoll på vem han är men det hade inte min manliga vän. Leon har ju ett tag pratat on att han ska börja på mma och bli fighter. Jag kanske inte riktigt stöttar hans dröm men jag kommer bli poppis när han ser denna bilden :) 

Tack Camilla

Finest awards igår , jäklar vilken kväll :) jättekul var det. Camilla hjälpte mig med håret. En fin fläta jag inte klarat att gjort själv. Tusen tack för det Camilla. Kolla in hennes sida här : http://cjmakeupartist.se/ den är under uppbyggnad just nu dock men ni kan ändå se lite. 

  

Lyckades rätt bra med makeupen själv. För er som inte vet så hade jag ett stort intresse av skönhetsvård och makeup förr och sminkade mig alltid. Mitt första jobb var faktiskt för Madame chic där jag hade homepartyn och gjorde mänskligheten lite vackrare och mjukare och renare ;) 

Nått sånt iaf. Gick en utbildning inom smink där jag en heldag var i Göteborg och lärde mig färger och tekniker. I fråga om min egna makeup så handlar det om att lära sig vilka färger man trivs i och som framhäver just sina egna bästa drag. Samt kan ändra ett helt utseende om du är riktigt duktig. 

Tack Johan för sällskap och tack Camilla för du plågade dig hit och hjälpte mig ❤️

längtar

Stress och stress. Min dag vart lite upp och ner imorse när mina planer blev omrucklade. Har styrt upp det rätt så bra som det nu gick. 

Bla vart tjejen som skulle fixa mig inför galan sjuk men hon kommer iaf och fixar håret . Hade ju inte tagit med mig saker så jag själv kunde fixa det. Hade jag haft Maries nr, hon som fixade mitt hår i bbhuset hade jag ringt henne. En av tjejerna som var på besök i tjejgruppen sista veckorna var ju även frisör. Ringde även min vän Sussie om allt hade kollapsat hade jag fått kört några extra timmar för att hon skulle kunnat hjälpt mig. Tror och håller tummarna för att det fixar sig nu ändå. 

Kläderna hänger där och väntar på mig. 

 

 Jag själv är inte redo på långa vägar och har inte ens ätit än men satte på ett leende ändå för det känns lite bättre då iaf ;) ❤️