Tack Iclinic ❤️

låter mina bilder tala för sig själv. På ungefär en timme vart jag 100ggr fräschare och såg mycket piggare ut efter att kilian på Iclinic gjort mig vackrare och dragit tillbaka klockan och åldrandet några år. Tagit botox i pannan för det hjälpt mot min huvudvärk och även tandgnissling. Den onda cirkeln har brutits och vecken i pannan blir mindre markanta.  

 3 översta bilderna är ”före” bilder. Gjort fillers med revanesse under ögonen mot mörka ringarna och att jag efter att mått skit länge nästan fått hålor under ögonen. 

Pga åldern förlorar ju huden både spänst och fyllnad och kollagenet produceras inte som innan. Återställer det som förlorats. 

  Använde även revanesse i läpparna och kilian var ju mästare på allt detta. Fast jag är spruträdd lade jag över allt i kilians trygga händer. Ska ni gå nånstans så ska ni gå till Iclinic. Jag känner mig mycket fräschare än jag gjort på år ❤️

Tack kilian och Iclinic 

Iclinic 

igår var jag på Östermalm och fixade lite saker jag stört mig på länge. Bla rynkorna i pannan och att fixa mörka ringar under ögonen. Även läpparna fick lite fyllnad.  

 Har förlorat mycket volym senaste åren samt jag är inte purung längre heller och vill hålla åldrandet i shack så det inte blir för illa. Återkommer med bilder när kilian skickat :) 

Kilian är sjukt duktig och vd för Iclinic. Sååå himla nöjd med hans jobb ❤️ tack kilian för fint omhändertagande och proffsigt jobb :) 

Lite sommar inne. 

 Dessa blommor blir över 2 m ute i rabatten och nu när det regnat låg de ju ner. Plockade en bukett och satte på köksbordet.  
Gillar vår nya taklampa , blocketfynd som legat ett tag men nu äntligen hittat sin plats  

 
Bra sjukt sliten nu så för en gångs skull tror jag att kroppen tänkte rätt. Var nog dagens resa och koncentrationen under bilkörningen som gjorde mig så trött 

Natti natti och sov så gott ❤️

Letat fram gamla godingar. 

Ska bort i helgen men just nu håller jag på att hemskt nog växa ur kläderna. Jävla medicinerna som sabbar. Tänk på det förresten ni där ute om ni tänker fälla en kommentar att nån gått upp i vikt eller ändrar nått annat. Jag har mått så dåligt och varit under isen och äter medicin som gör att jag blir större än vanligt. Döm inte alla ni ser på stan eller nånstans heller för ni vet inget om andas liv så låt bli att tro det. Lagade kläder och sydde lite på maskinen ikväll…. Älskade syslöjden i skolan ❤️👌hittade bla en omlotttunika men med så fladdrig fjärilsärm, den är numera omsydd så nu kommer jag faktiskt att använda den.  

 Sydde även i och förstärkte alla knappar i en jacka som jag fick från min vän Sarah för längesen. 

Reformedica Örebro 

idag har jag varit hos kirurgen som opererade mina tuttar för drygt 7-8 år sen. Då det är rekommenderat att alla som har pip implantat ska byta ut dom är jag en av de drabbade. Har de där skitinläggen och mår dåligt vid tanken att industrisilicon ligger där. Tester på möss visar att om det gick ut i deras kropp gav det bla skador på levern. Jag ska med byta ut mina. Endast pga att det är ej godkända inlägg.  

 Jag är ju jättenöjd dock med form, hur de känns samt mitt resultat på alla områden är riktigt bra enligt läkaren och jag håller med. Skulle bara valt annat märke. Då min form inte finns kvar på andra val av implantat har vi valt ett så liknande som går att hitta  på marknaden och av märket mentor…. Bara pengarna som är problemet och den där rättegången jag är med i som stämmer bolaget bakom implantaten har det inte hänt nått med….. :( 

Ja ja , nu har jag iaf kollat upp det och det känns bra  finns det några av mina läsare som är med i samma rättegång och hur har det isf gått för er med ärendet? Är ni i grupp ett eller 2? Jag har tur och är i grupp ett men rättegången går i snigelfart, säkerligen för vi är tusentals drabbade. 

   

En god gärning 

snacka om att jag höll på att gråta och det gjorde ont i hjärtat när vi hittade en stor groda  som fastnat i ett bärnät. 

Magen var helt ihopklämd och benen fasttrasslade :( .   

 Bad ungarna att snabbt hämta en nagelklippare att ta lös den med. Trodde först det var ett torrt löv i nätet men det var faktiskt min lilla uppmärksamme son som såg att det var en groda och att den då precis försökt röra sig. Var ju ännu liv i den som tur var. 

  Har väldigt mycke grodor och allmänt mycket djur hemma hos oss. Fick lös grodan tillslut. Skippade att pussa den för att se om det blev en prins. Det händer bara i sagor och jag har redan kysst både grodor och ”grodor” och har ändå ingen prins vid min sida så det får kvitta. Den lille filuren grävde ner sig i rabatten där jag släppte ner den. Han var sen borta iaf så antar att han klarade sig ❤️

Tycker det är viktigt vi lär våra barn att värna om både natur och djuren som lever. I vår familj är vi iaf djurvänner. 

Padda kanske vissa vill säga men blev groda i detta inlägg ;)! Ä

Fixa nytt matsalsbord. 

Jag har sett jättemånga som gjort så fina bord av gamla spegeldörrar. Tyckte förra bordet vi hade var så gammalt och trist så gjorde ett återbruk av vad som gömde sig i garaget. Hade att gammalt köksbord som jag tog underdelen på och dörrar hade jag ett par extra.  

   
Såhär fint blev det , grymt nöjd är jag. Ska ta och beställa en glasskiva att lägga på bordet hos glasmästaren så det blir jämnt och funkar att ha tallrikar på vid bjudningar. 

Ska erkänna att när jag fixade så stod en stor skål chips bredvid mig…… Grannarna var så snälla och lånade ut skruv också. Brukar ha allt i den vägen men just passade längd på skruv fanns inte. Tabbade mig först med mina egna (för långa) skruv och fick måla om ovansidan på bordet för det blev hål på där. Vilken tabbe…. Var rätt trött så klarade inte att tänka riktigt klart. Å tack mina 2 söner för bärhjälp och grannen för att hjälpa mig ta bort gångjärnen på dörren som jag inte orkade pga min klenhet i styrka. Tur man fått lärt sig att inte vara så stolt utan be om hjälp och att det är helt ok att inte klara av allt här i världen ensam. 
Satte fast konstruktionen med vineljärn från undersidan så det blev riktigt stabilt. 

/vem vill komma på middag och inviga nya bordet ;)? 

Ny vecka, nya utmaningar. 

God morgon. Ny vecka och nya utmaningar. 👊 
Ligger och drar mig i sängen än och försöker få igång och sträcka ut gammelkroppen. Känner verkligen att man inte är 20 längre. Både i kropp och ämnesomsättning. Lagt på mig 10 kg pga medicinerna jag fått av läkaren, bara att acceptera att det just nu är så och försöka hantera det. Som gammal anorektiker som Jag tampades med i många år (främst i tonåren) så är extrakilona en pina. Hoppas komma tillbaka till min någorlunda liknande kroppshydda jag hade förr. 

Insett dock att hetsen kring att vara smal och snygg bara driver mig ännu mera ner i ett svart hål. Kommer få tampas med tankar och känslor runt maten resten av livet ….. 

DOCK!!!!….. Just detta med mat, kaloriräkning, vägning mm…. Nu har jag fått verkligen lära mig att på alla sätt och vis verkligen lyssna på min kropp och följa dess signaler. Hälsa och detta runt mat handlar faktiskt om näring också! Du kan i princip äta vad som helst förutsatt att det näringsmässigt blir bra. Å kroppen säger till när den är hungrig, det ska inte en klocka styra för vi alla är olika. Man lever liksom bara en gång så helt idiotiskt att späka sig själv och aldrig tillåta sig eller kunna njuta av mat. Vet att de som likt mig genomgått detta känner ju likt mig ångest inför detta med mat. Man måste ju äta för att leva. Har fått jobbat hårt med mig själv och mina tankar kring mat. Nu för tiden lyssnar jag till vad kroppen säger men det tog ca 20 år att komma till den insikten……  

 Såhär ser min frulle ut idag. Blåbärssmoothie med extraprotein i. Goda tomater som jag och även Isac äter istället för godis under veckorna. Frukostkexen innehåller dock mycket socker men orkar inte bry mig för de är fruktansvärt goda så njutningen kommer före här.  

  
 Jag kämpar iaf på varje dag och lär mig varje dag att jag eg hamnat här för kroppen sagt ifrån i många år utan att jag lyssnat. Då handlar det inte bara om ifråga om kost och träning utan att jag velat vara så jävla duktig och till lags med allt och alla. Det funkar inte riktigt så lätt och vart jag lycklig av att vända in och ut på mig själv? Svar :nej! 

Nyckeln ligger ju i att lyssna på sig själv. Ställa frågan att vill jag verkligen det här? Blir jag glad och lycklig över detta eller gör jag saker för andras gillande och deras skull och kör över mig själv på köpet? 

Livet på högvarv och superpresterande funkar inte i längden för det suger musten ur en. Vägen tillbaka blir dubbelt så lång och ännu kämpigare. 

Var rädda om er❤️ våga säga nej och fråga alltid er själva varför no hör vissa saker, är det för att ni blir glada och mår bra av det eller sänker det er i långa loppet? 

Kram på er ❤️