Jag vill med ha en bebis ! 

Fikagäster igår och jag kunde ju inte låta bli att även köpa en egen bulle till syrrans dotter ???? 

Tror hon gillade det riktigt mycket sötnosen 🙂 ska ta en veva med dammsugaren för tror det är pärlsocker i hela köket. 

Det här med barn, vissa tycker att jag väl är ”klar” och får nöja mig med 2 barn. Jag tänker… Varför nöja sig med 2 om man kan få uppleva allt minst en gång till 🙂 

Att få barn är ingen självklarhet heller så jag känner väl att jag har tiden mot mig där samt jag har ju inte ens nån Karl jag dejtar :/ . Min önskan om en större familj som jag kan dela med nån jag älskar kommer inte försvinna heller… I tio år har jag längtat och drömt… 

Jag passar på att träffa lilla Elsa när det går iaf och glädjs åt att min syster fått uppleva detta mirakel flertalet ggr. ❤️

X-ray today 

Dagen är här nu, röntgen av ländrygg, höft och bäcken. Hoppas det visar att allt är bra så jag kan röra på mig och stretcha som vanligt när den tiden är inne när jag är frisk igen. 

Känner att jag förlorat massa muskelmassa nu när jag varit sjuk och skadad ett längre tag…. Inte bra eftersom muskler hjälper till att bränna fett och jag hade bestämt mig för att få bort min flubbermage. Hinner nog det ändå innan sommaren 🙂 . Ska till kiropraktorn kl 15 , börjar bli en dyr historia med mina skador :O . Man behöver verkligen en fet plånbok när man blir sjuk 🙁 , som om man inte hade nog ändå att klara av i livets påfrestningar. 

Ge otvingad kärlek när du känner för det istället. 

God kväll allihop ❤️. Alla hjärtans dag idag….. Vet inte vad jag ska tycka… Jag tycker mest det är en dag för handlarna att tjäna pengar på. Under många år ansträngde jag mig denna dag och vände nästan in och ut på mig för att få dagen perfekt för den jag älskade, jag var helt crazy på alla hjärtans dag. Kunde planera i månad och veckor just för denna dagen. Den skulle vara perfekt ! . Dock var det aldrig uppskattat och när man aldrig fick nått igen så tröttnade man efter några år. Att min partner i detta förhållande sa att årets övriga dagar var lika viktigt var ju fint sagt … Men det var just det… Bara ord. Fick inga kramar, fina ord eller uppskattning övriga årets dagar så lite så ”hoppades ” jag att alla hjärtans dag skulle vara en dag han åtminstone visade mig lite kärlek. Hade levt på det resten av året.  Stannade alldeles för många år i den relationen och till er andra som aldrig känner er sedda , uppskattade eller får den kärlek ni förtjänar..även en vanlig vardag, Sorry men ni är nog med fel partner i sådana fall! Älska istället er själv så pass mycket att du lämnar relationen och har möjlighet att träffa nån som uppskattar dig varje dag istället ❤️ 


Nu efter att varit ensam så länge så betyder inte denna dagen så mycket, hade jag en älskling skulle jag uppskatta honom även en vanlig sketen fredag ❤️. En kärleksrelation behöver ständigt arbetas på inte bara allt krut en dag om året. 

Skickar alla fall lite Love till er som behöver och ni som likt mig ingen partner har 🙂 ta hand om er ❤️

Törnrosasömn… 

Hej på er ❤️ törnrosa sov länge och känns som jag sovit konstant sen jag lade mig i lördags. Eller känns är fel ord eftersom jag verkligen sovit i ett par dagar…:( varit helt flummig och i söndags var jag bara uppe för att dricka lite samt hämta sonen. Tappade tidsuppfattningen.  Små korta uppdrag kan jag klara och sen har jag slocknat igen. Värker i hela kroppen från topp till tå samt har feber , halsont och är förkyld. Piper i bröstet när jag andas och knastrar även när jag andas in… Sjukt obehagligt. 

Blev att kolla min inspelning av QX galan idag för att försöka vara vaken några timmar och även laga mat när Leon kommer hem. Blir tidiga kvällar i säng. Nu när jag är så dålig behöver jag i varje fall ingen sömnmedicin för kroppen är så slut så jag nästan somnar ståendes. 

Snorpapper, nässpray och värktabletter samt varmt att dricka när jag väl är uppe. Hoppas ni hållt er friska ❤️? 

Iväg på kalas 

Idag fyller mosters lilla prinsessa (1 av 5 st) hela 1 år ❤️ grattis Elsa ❤️

Har fixat ett paket med nått hon kan slita på länge och som är av bra material (trä)

Pst…. Kan berätta för er att det är en vagga som är jättefin. Skulle sytt sängkläder i pytteformat var tanken men får ev göra det senare. Ordentlig present iaf. Gillar hållbara leksaker som kan ärvas! 

Sen så är jag ju polare med syrrans hund Dogge som är en blandras men liknar mest rottweiler , tänkte bli ännu mer populär idag så har fixat små munsbitar av blodpudding som han ska få kalasa på 🙂 

Nu måste jag dra , trevlig lördag på er godingar ❤️

Mycket känslor…❤️ 

I torsdags var jag ännu en gång hos kiropraktorn , väl på vägen hem kände jag mig så ensam så tänkte åka in vid min vän Sarah men där fanns viss risk för magsjuka som jag inte ville ha. Har vart tillräckligt sjuk senaste tiden och känner även nått skit i halsen och förkylning på g.  Köpte med lite bullar istället och hoppades att syrran som bor närmst mig skulle vara hemma. 

Det hela slutade med att jag stod på syrrans uppfart ihop med 3 mammor med småbarn. Vi tog en promenad ihop och jag var ju glad över att jag fick vara med i deras umgänge fast jag inte har bebis. Ibland blir det lite flockdjur och som små klubbar av morsor och de som inte har småbarn kommer inte så lätt in i ett sånt umgänge. 

Insåg där på promenaden samtidigt hur sjukt mycket jag längtar efter att bilda större familj och dela en graviditet och bebis ihop med nån man älskar. De här mammornas bebisar är även i den ålders som jag skulle haft en bebis i (6 mån) om jag inte valt att avbryta graviditeten. Gjorde ont i mitt inre när jag såg de så vackra bebisarna och jag själv önskade just då att jag med gjort ett annorlunda val 🙁 . Själaont så in i Norden hade jag !  Hoppas inte Gud straffar mig för mitt val då…. Hoppas jag innan det är för sent får uppleva igen det dessa Goa mammor glädjs åt nu ❤️

Tack brudar för gemenskap och go fika och att jag var välkommen in i era hem❤️ 

Tillbaka till skolbänken. 

Idag är jag på väg till Centralsjukhuset i Karlstad och ska på logopedernas föreläsning om dyslexi. För att lättare kunna hjälpa sitt barn med läsning och inlärning i väntan på utredning. Ser fram emot att få tips och öka min förståelse för de med läs och skrivsvårigheter ! 

Har förberett mig med deras material samt penna och block om jag få bra tips utöver mitt material jag redan fått. Hoppas bara min hjärna och kropp orkar med ett par timmars information, känner att detta är viktigt för mig att hänga med på. När jag gick i skolan fick man inte så mycket hjälp i skolan och dyslexi var nytt när jag började högstadiet, få visste nått om hjälpmedel mm. Vet att vissa personer som hade det svårt hade bandspelare att spela in lektionernas info på. Det var nog det enda och att man ibland fick gå i mindre grupper till en tant som var hjälplärare. Jag har aldrig haft problem att läsa även om jag tyckte det var sjukt tråkigt att lära mig det, dock var jag mycket störd av alla ljud i klassrummet och fick ibland för att arbeta bättre vara med hjälpläraren, gillade Sonja som hon hette och där var det lugn och ro. Just lugn och ro är nog första steget till att kunna lära sig och orka lyssna och ta in, nått jag tyvärr tror det är dåligt med i vår skolas stora elevgrupper. 

Avancerade saker. 

Såhär är det… Jag funkar inte som förr och har nog accepterat det faktum att jag heller aldrig någonsin kommer göra det igen heller! Att sitta i telefonköer och lyckas hålla kvar det i huvet som jag ska ta upp när de svarar är svårt som tusan, att ha med myndigheter mm att göra och skriva saker till dom har jag inte energi eller hjärnceller till känns det oftast som. Förr när jag precis blev sjukskriven för snart 2 år sen så fick morsan under en lång tid vara den som kom ihåg saker. Idag klarar jag det mesta själv igen även om det tar en evighet längre för mig än för nån som inte varit i mina skor. Och jag är rätt slut när jag väl är klar. Jag har alltid varit smart och fixat allt själv innan så att komma så långt att inse att det är som det är nu och acceptera det har tagit tid. 

Jag är ingen människa som klarar stress och press och att för mycket läggs på mina axlar… Funkar ett tag men sen havererar det bara. Att kunna lära sig att välja bort och sålla i de mesta områden i livet och välja det nödvändigaste och sånt som jag får ut nått av tillbaka har jag jobbat på i åratal. 

Nått jag är glad för idag är att jag fixat med försäkringspapper och skrivit ner alla instanser jag sökt och fått vård på med adresser och allt och nu kan skicka tillbaka till försäkringsbolaget . Ett litet framsteg och nått i rätt riktning åtminstone och det får jag känna lite lycka för. 

Jag vet att det finns hur många människor till, ja alldeles för många i samma sits som mig som jobbar med sin utbrändhet och psykiska sjukdomar för att kunna ha ett sånt bra liv som möjligt. Önskar de alla att de får må bättre. Alla vill vi ju få känna lycka och trygghet, kärlek mm, vad nu det är som skänker detta i ditt liv är ju dock olika från person till person, hos nån kanske det är personerna i deras närhet, en annan sin hobby eller fritidsintressen …. Man måste helt enkelt hitta det som ger själaro just för dig. Jag har insett att min egentid är sjukt viktig, samtidigt som jag vet hur högt jag skulle värdesätta att ha en relation där jag kan dela allt med nån jag verkligen känner mycket för. Mina barn och min tid med dom är det dyrbaraste i mitt liv. Min träning är mitt andningshål och där jag ventilerar både tankar och känslor samt laddar upp batterierna. Träningen har ju senaste tiden stått still men gladeligen har jag inte gått upp i vikt iaf. Just nu är hälsan viktigare än siffrorna på vågen, då jag även vet att jag lätt bygger muskler och jag kommer aldrig vara nån liten späd brud med litet midjemått utan jag är bredaxlad och musklig med höfter och rumpa och kommer vara det hela livet också, den som vill älska mig får ta mig som jag är. Nån gång kanske min kropp och mina förutsättningar blir ett ideal, får vara mitt eget ideal så länge 😉 ! Mitt bästa jag helt enkelt utifrån mina förutsättningar ! 

Alla är vi vackra på vårt eget sätt och tur vi alla är olika för hur tråkigt skulle det inte vara annars? Alla stöpta i samma form ? 🙁 så sjukt tråkigt. Det är ju våra olikheter som gör att man blir unik 🙂 alla är vi unika både i kropp och själ och är värda att älskas exakt som vi är. ❤️ glöm aldrig det vad än nån säger eller får dig att känna. Har nån invändningar så ska du nog eliminera den personen ur ditt liv tycker jag. 

Massa love till er alla ❤️ idag är jag extra kärleksfull känner jag…. 

God middag på er , vaknade precis nu och insåg att halva dagen gått till spillo. Dock hade jag ju inga planer idag mera än att ta mig in till Filipstad på ett utvecklingssamtal på skolan. Vaknade idag av att det värker nått hemskt från höften och bäckenet. Igår efter kiropraktorn mådde jag riktigt bra men idag vill jag helst inte behöva röra mig alls. Kom precis ner i köket där det var endast 15 grader…. Frusen som jag är så känner jag mig stelfrusen, eldar ju dock så värmen kommer ju tillbaka fort. Var så lat igår och eldade inget då utan levde på värmen i ackumulatortankarna men idag var det slut med slappandet för fryser. På med min varma fleecejacka och mina uggs så blir nog jag varm innan huset är uppe i värme igen. 

Ska fixa utskrift på ett mail idag , föreläsning på Centralsjukhuset i Karlstad imorrn. Ämnet läs och skrivsvårigheter då båda mina grabbar väntar på utredning. Man gör ju allt man kan för att förstå hur man lättare hjälper dom och få tips i vardagen som kan underlätta vid tex läxläsning mm. 

Idag var en bra dag ❤️

Möte imorse hos kiropraktorn, självklart försov jag mig men studsade upp 1 h efter första ggn klockan började ringa, drog på mig det som låg närms och satte mig i bilen några minuter senare. På nått vänster kom jag dit i tid och fick till och med vänta i väntrummet. Det släppte mycket spänningar idag vilket var så skönt. Just detta med kiropraktik, gäller att gå regelbundet tills man är bättre. Hade jag vetat tidigare hur det påverkar kroppen så hade jag gått dit för flera år sen. Stelheten försvinner och spänningar lite varstans blir mycket mindre. 

När jag kom hem var jag så trött så somnade på soffan en timme, har inte sovit på dagarna på månader men idag var jag totalt slut redan kl 11 när jag kom hem igen. Syrran anlände nån timme senare och vi tog en kaffe och pratade lite❤️ tur man kan skratta och driva lite med verkligheten man just nu lever i, det är tragiskt mitt liv just nu men just därför  finns det inte mycket mer än att försöka genomleva det och på alla sätt och med alla knep och medel överleva tills det blir ett bättre läge …. Tack storasyster för jag har dig att skratta åt soppan ihop med ❤️