Balansgång 

Det här med att laga mat…. Supertråkigt. Roligare om man gör det i sällskap eller faktiskt slipper äta ensam. Får jag nån gång en sambo får han gladeligen sköta matlagningen så tar jag allt annat. 

Jag kan laga mat såklart men att ha gjort det alltid sen jag flyttade hemifrån vid 16 års ålder så är det inte roligt längre. Längtar efter att komma hem och ha en sambo som lagat mat och att jag får sätta mig vid matbordet och bara äta. Slippa tänka på mat varje dag.  

 

Idag fick det bli omelett. Hällde i köttfärs med tacokrydda och lite ost i smeten, gott och mättande och framförallt snabblagat

Grattis älskade syster ❤️

idag fyller min lillasyster 30 år. Skulle ringa henne och sjunga imorse men hon hade inte på luren utan jobbade väl idag. Älskar henne just för hon är sig själv varje sekund och skiter i vad folk kan tycka och tänka om henne.  

 

Starkare människa finns inte även om jag även vet om hennes mjuka inre. En kvinna med skinn på näsan, rättvis, kärleksfull, omtänksam, tokig och världens finaste mamma åt sina prinsessor. 

Grattis på 30 årsdagen och välkommen i kärringklubben

Pillowfight

morgonens styrkeövningar Done ✅ 

Har börjar lite försiktigt med lite armhävningar. Får ju inte träna bröst eller framsida eller förstärka fel muskler som kan förvärra smärtan i axeln. Måste tänka en och 2 ggr samt i jobbet verkligen ta det lugnt och med synkade rörelser och använda alla hjälpmedel som finns. Ingen kommer tacka mig när jag slitit ut kroppen. Å man har bara en kropp så man får vara rädd om den.  

 

Kör lite stusslyft på golvet med en kettlebell mellan låren som vikt. Crunches med bencykling. Samt andra övningar för magen och för rygg.  

 

Kuddkrig hade varit roligare. Så hade de blivit fluffiga och puffade på köpet också. Samt man hade ju hafy sällskap. Tillåt mig säga att Jag är förbaskat trött på ensamhet. 

Sliter snart av håret i panik! 

Deklarera…… Fy tusan var jag känner mig osmart!  Jag brukar klara det mesta själv men nu när det handlar om lägenhetsförsäljning och uppskov och att jag numera är husägare blev det genast krångligt as hell. 

Fattar ju nada och vill bara gråta…..  

Sen vill man inte få värsta skattesmällen heller om man gör fel. Rätt ska vara rätt. Får kolla i bekantskapskretsen om nån är villig och kunnig och kan hjälpa mig , i detta fall är 2 hjärnor bättre än en.  

/confused 

Sjösättning+ tar myggen de kåta? 

är man tillräckligt envis och gör armarna som redan är ”aplängd” på ännu längre så kan man både tvätta, vända, kånka och dra en båt ner till vattnet och få i den :)  

nu ligger den där och guppar lätt på vattnet. Såg fullt med grodor och paddor vid vattnet. De lägger ju ägg tror jag det var så det är ju verkligen ett vårtecken.  

Jag är ju som jag är så på vägen ner mot tjärnen stör jag mig på stenar som ligger lite här och var, blev bygge på stenmuren på vägen upp mot huset……. Styrketräningen för arm, överkropp mm gjord idag alltså. Då jag även försökte rubba några stötte stenar vart det även benträning också ;) djuuupa knäböj. Kast med stora och små stenar alltså. 

 

 

Såg jag var halvt uppäten när jag kom in. Uppenbart var det mygg stora som jetplan ute , såklart vill de suga mitt blod …… Äckliga blodsugande insekter….. Sväller ju upp som stora bölder där de stuckit. Jag har läst för längesen att forskare i en studie trodde att myggen drar sig och känner av ”kåta” människor och väljer dom först. Visst har jag  sexdrift och rätt stor om jag lever i en relation. Haha vet inte hur jag ska tolka min myggätna kropp nu isf om teorin stämmer . När jag var utbränd och gick på antidepressiva och saknade både sexuella tankar och lust så hade jag fakriskt nästan inga bett. Kan mygg känna av läkemedel med tro.  Skulle kanske ta att faktiskt ägna lite tid åt att hitta en käresta kanske istället för att tänka så mycket  ;) sen efter ett tag kanske man tröttnat på att träna ”bästa” träningen ihop med sin partner ;) får se om myggen är lika efterhängsna då. Isf stämmer inte studien….. 

En sak jag undrar över? Ska det verkligen rinna blod ut där de stuckit eller är det nått fel på mig varför det inte slutar? Blödde näsblod 2 dagar till och från nyligen….. Kanske borde kolla upp det. Fast har ju hellre lättflytande än trögflytande blod…. Får se till jag inte skadar mig för allvarligt bara. 

Det börjar spira 

ämtlihen är mina perenner på väg upp igen. Ser sjukt tråkigt ut frånses höst när de blommat över fram tills nu när de börjat skjuta upp igen.  

 

 Varit ute på gården idag och bla växer en hög upp utomhus med sly, brädor och skit som jag fått röjt undan nu, tänkte göra en fin majbrasa av det . Får väl bjuda in några brandmän först kanske. Inte bara att fjutta på högen. 

Sånt där är inte att leka med. Året jag bott här har jag fått inspekterat och röjt mycket sen förra ägaren. Bla en trappa som var stockmyror i och som var fallfärdig, samt en stor rök ute på gården som tyvärr inte går att använda. Den ligger också på brasan. Kanske bygger jag upp en ny rök för är en riktigt rolig sak att ha egentligen.  Barnen har ju fiskeintresse så om inte annat för deras skull. 

Man eldar alltså i denna lilla ugn och går rökkanaler upp till ett rökhus som stått bakom där. Den  Saken ni ser i högen till vänster i bild ;) 

Ska kolla upp vad en container kostar att få hit. Vill bort med all skit nu. Rensa upp , för blir en stress att se det och då störa  sig på det. 

Har massa projekt på g i mitt huvud men att omsätta dom i praktiken är lite knepigare och tar lite tid. Jag får se till att fixa det jag påbörjat inne först. Men det blir bra i slutändan. 

Motvallskärring ? 

Det är inte det faktum att jag är oteknisk med vissa saker utan därför att jag inte vill ha hela mitt liv i telefonen längre. 

Älskar min kalender och som alltid förr måste jag köpa ny varje år och skriver allt där. Så länge jag inte tappar bort den eller den brinner upp har jag allt där som en backup och trygghet. 

Alla skriver in allt i mobilen men jag har bättre överblick i kalender känns det som. Gammaldags kanske men det funkar för mig iaf. 

Satt idag och gjorde av med lite pappersjobb på min rast samt redde upp lite fel i mitt schema där tiden inte stämde. Viktiga saker för vem jobbar gratis?  

 

Även när jag har 2 barn ska papper in här och var och just nu är högarna för mycket. Fick bort mycket under rasten iaf. 

Är ingen motvallskärring heller ang teknologiska tekniska lösningar men jag vet efter erfarenhet när mina mobiler kraschat att jag fick börja på noll igen. Skriver hellre ner allt då ;)