Ekologiskt 

snacka om ekologiskt så det skriker om det!! Jag var hos mina vänner Susanne och Åke idag och fick plocka och ta med allt detta hem ❤️

Naturligare och nyttigare kan det inte bli och kommer avnjuta svarta vinbären som sagt, rabarberpaj mm  

 
Tusen tack Susanne och Åke ❤️

Upp o hoppa? 

Nää, en kanske skulle ta och gå upp? Eller inte ? ……. Bara ligga hela dagen och röta i sängen. Känner min kropps behov av detta.  

 
Kroppen min skriker efter vila. Ska upp senare och fixa ett litet ärende. Dagens enda måste iaf! Känner mig superseg idag. Morsan och mina systrar är i Karlstad på mariebergsskogen idag, meningen var att även jag skulle varit med men blev inte så…. Hade ingen ork. Bra sliten efter Igår när hjälpte mamma mig med att rensa och sortera alla pappershögar hemma. Vi hade inte samma uppfattning om vad som var viktigt och vad som skulle kastas men lät henne bestämma….. Det blir nog bra.  Att lägga i pärmar och strukturera har jag alltid gjort förut men nu vart de uppdaterade. 

Omvärdera kärlek

jag har tänkt mycket på detta med relationer och att faktiskt ha nån att dela livet med. För mig är det det livet går ut på. Jag vill uppleva och skapa minnen tillsammans med nån. Ha nån som finns där för mig och vi kan stötta varann och ge varann kärlek. 

Dessa människor är ju även vänner, kollegor, familj mm och de har jag ju i mitt liv. De är en del av mig och älskar dom med såklart men en man som man har en kärleksrelation med är annat.  

 Att ha en relation med nån man älskar har jag fått insett att ska det ske i mitt liv kommer den nog inte se ut som en typisk relation där man bor gemensam eller träffas varje dag. I hela mitt liv skulle jag inte accepterat en sån relation men har nu tänkt om , träffar man nån man kommer älska så är ju de gånger man kommer kunna ses värda guld ändå och hellre det än inget alls. Sen så vet man ju inget om framtiden heller…. Bara attraktionen och kärleken finna från båda så funkar det ju även om man skulle sträva efter att en dag leva under samma tak. 

Bakar ❤️

Har alltid haft en passion för bakning. Tyvärr så gör jag det inte ofta som förr men då Leon fyller idag så har jag bakat. 

Ringde imorse och jag och morsan sjöng i kör för honom ❤️. 

   
Recept på banankaka finns här! 

 
Kladdkakan är vanligt recept bara. Just kladdkaka är Leon favorit så det måste finnas på bordet när vi firar honom. Hällde kolakrokant strössel på ena kakan så det blev krisp ovanpå. 

För ett år sen VS nu 

ser nästan likadan uti kroppen…..  

 förutom kärlekshandtagen som nu inte syns längre. Mina mediciner ska ge ökad aptit och viktuppgång men har inte kännt av det än.
Är lite brunare också men min kropp ändras inte så mycket. Idag har jag varit vid läkaren och ny uppföljning om ca 3 veckor. Luktade spyor i entrén samt var en i väntrummet som pratade så högt så han skrek. Detta störde mig enormt. Var inte i skick att ens prata med morsan som var med som stöd.

Blev en tur till affären och fixade en present till Leon som fyller imorrn. 

Förberedelser för kalas

snart fyller Leon 9 år så idag har morsan hjälpt mig med bullbak. Vaniljbullar vart det.   

   
   
Kalaset blir dock nästa vecka men jag försöker vara ute i tid med allt. Har haft sjukt svårt att komma på nån present till honom…… Idag fixade jag dock en sak han själv önskat och som jag anser är en nyttopryl. Gillar presenter som kan användas eller en upplevelse i present. Ska baka kladdkaka när jag orkar nån dag, vet att Leon älskar det så ett måste på födelsedagsfikat. 

Kroppen och själen har satt stopp 

Hemskt detta att min kropp och även sinnet valt att ge upp, stänga av, oftast helt och hållet….. Att förklara för nån som inte själv upplevt hur det är går inte.

Det värsta är kommentarerna som 
”-ryck upp dig!” 

”-tänk på allt fint du har”

”- du har ju 2 fina barn”

”- solen skiner ju idag så var glad”

Carp diem och massa andra citat som jag själv förr använt känns bara som bullshit nu. Jag vet att jag har 2 barn, de är det bästa jag har och ibland är det endast pga de jag lever.

  • Kommentarerna ovan är som ett slag i magen för oss som fysiskt och psykiskt kraschat. Känns som hånskratt även om folk säger det för snällhetens skull utan att tänka sig för. Vill bara skrika ut min galla ibland och vända på klacken och gå mil därifrån när jag hör dom, ändå står jag där tom och till synes oberörd även om det nånstans i mitt inre just då storbölar krokodiltårar inombords under stenytan. 

Jag vill inte ha nån som tycker synd om mig, jag vill bara ha förståelse och ett bemötande jag kan hantera mitt i allt.  

Sen att få höra att många tycker man ser fräsch ut skapar panik. Jag är i mitt livs värsta form både psykiskt och fysiskt. 

 
Idag fick mamma vara min hjärna och språkrör när jag fixade möten både hos personalchefen i kommunen ang jobb mm, banken pga en helt annan ekonomi som sjukskriven. Bott hos mor sen igår för ville inte vara själv. Idag har jag iaf varit hemma och röjt undan och blåst liv i mina bortglömda krukväxter. 
Jag försöker så gott jag kan att hantera allt just nu…. Imorrn ska jag vidare inom vården och hatar verkligen att sitta där och berätta om mitt mående, mina tankar, känslan av värdelöshet utan att bryta ihop… Finner liksom inga lösningar på saker förutom att medicinen underlättar för mig….. Men hatar att inte känna… Ifs…. En bra sak…. De jag älskar känner jag ännu mera för nu, verkligen behöver dom, även om oförmågan att uttrycka mig finns så har jag massa kärlek i mig iaf. Tackar Gud för älskvärda personer och att just jag har flera av dom i mitt liv. Nått att vara tacksam för. ❤️

Det ska börjas i tid….

denne kille har aldrig fastnat för nån sport i sitt snart 9 åriga liv…. Isac är sportkillen men Leon har inte hittat nått han fastnat för…… FÖRUTOM gymmet!! Har ju haft med honom förr då jag besökte gymmet flitigt så han har ju koll på flera övningar.  

 
Kanske blir tävling i bodybuilding för honom senare? Iaf måste han börja äta isf, orolig för han har varit svår med mat sen han var bebis. Ska kolla upp det med läkaren. Jag fick mina övningar gjorda idag iaf. Haft jobbigt med smärtor flera dagar men försöker göra det läkaren och sjukgymnast ordinerat.