Som på caféet men hemma ❤

Då jag bor ute på landsbygden och har 7 mil till närmaste espresso house eller Waynes coffe så vart jag så himla glad när jag i Malmö hittade burkar med pulver på espresso house så du kan ta hem deras goda chai och göra hemma , totala lyckan! 

Tassimos chaikapslar är inte ens i närheten av den smak pulvret ger 🙂 har lyckats rört ihop en god Chailatte här hemma nu. Blir ju så sjukt dyrt att åka 7 mil enkelresa för drycken 😉 

Nu ska jag njuta i soffan, Leon vill bara se disneychannel så jag får glo jag med på det tills det är läggdags för honom. Jag är lite anti mot tv och att barn spenderar för många timmar där istället för att vara ute och leka som en annan gjorde i deras ålder , men ibland så är det en bra ”barnvakt” när orken inte finns. Tycker det är upp till var förälder att avgöra utifrån ålder mm hur länge/ ofta ens barn får kolla tv. 

Tja tja / Chailattemorsan 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.