Hem till Lesjöfors.

Idag tog jag och Leon en tripp upp till min mamma i Lesjöfors. Leon ville åka upp redan igår men frågade sin mormor i sista sekunden så vi kom överens om att det var bättre att komma idag (söndag) . Har varit helt orkeslös hela helgen och hade inte haft ork att kört de få milen igår till morsan. Sov nog mestadelen av lördagen. 

Vi kom tillslut upp till Lesjöfors. Förresten, Jäklar vad sälenturisterna kör som miffon 🙁 blir ju mörkrädd, kör som dårar som verkar vara utan kunskap om varken hastighetsbegränsning eller trafikregler ! Vi kom fram hela iaf. Lät flera bilar höra om och fortsätta sin vansinnesfärd upp mot skidbackarna. Tänker inte folk på sina medtrafikanter ? Samt det bor folk längs vägen också!!! Årliga lådbilsrallyt har jag upplevt sen barnsben….glad jag inte bor i Lesjöfors eller jämte vägen längre.  skärpning ! 

 När vi kom fram käkade vi lite hos morsan sen gick vi vidare till storasyster där det var tapetsering på g. Knepigt det där med konstiga vinklar :/ , man får tänka till både en och 2 ggr. Sjukt fin tapet hon köpt, blev ju sugen på att tapetsera om igen nu… haha. Var ju bara nått år sen dock men men… 

Helt oväntat fick jag faktiskt  idag en axelmassage av Leon, rös i hela mig när de där små händerna knådade 🙂 så gott han kunde på mina överspända axlar iaf. 

Nu ska jag sova lite och ladda för att orka upp imorrn bitti och köra både mig och min lillasyster till kiropraktorn i Kristinehamn. Ligger det i generna det där med sketen kropp? Vi behöver ju bli rättknäckta båda 2 iaf. 

Natti natti 

En tyckte om “1”

 1. PA

  Av en slump såg jag bilder på dig och visste sedan tidigare att du har olika problem med hälsan. På flera av bilderna verkar det som om du har det klassiska fjärilsmärket vilket är rött över näsan och nerför näsvingarna. Detta märke har de som drabbats av SLE eller Lupus som det kallas utomlands.

  SLE ger många problem med hälsan som värk i leder och en extrem trötthet samt depressioner med mera. SLE kallas för den dolda sjukdomen då många lever med en rad symptom utan att veta om vad för sjukdom de har. Det kan vara svårt att hitta en läkare som tar det på allvar så man måste stå på sig.

  Lämnar en länk till 1177’s sida som ingående beskriver de olika problemen.

  https://www.1177.se/Sormland/Fakta-och-rad/Sjukdomar/SLE/?ar=True

  Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.