Samarbetssamtal

Trevlig ny vecka på er 🙂 har fixat saftsats nr 2 av fläder igår kväll och nu ska jag iväg på samarbetssamtal ang barnen med barnens far. Problemet när man är separerade är ju att man ofta inte har varken samma rutiner eller regler. Vi var inte ens samspelta eller överens de 9 år jag och barnens far levde ihop. Vi såg och tänkte nog olika för det mesta. Jag tror att barn ska ha fasta regler och att det är viktigt för att de ska bli ansvarstagande ungdomar/vuxna och vill även att de ska klara sig bra i arbetslivet och i sociala sammanhang. Förra samtalet gjorde jag en lista på regler som är viktiga för mig och man måste ju stötta upp varann tycker jag. Annars spelar barnen ut föräldrarna mot varann. 

Barnen ser mig nog lite som sträng och tjatig men jag gör det av kärlek och för att de ska kunna klara sig så bra det går på egna ben den dagen de flyttar hemifrån. 

Vad tycker ni är viktigt att lära barnen ? Hur fick ni allt att fungera när relationen med andra föräldern havererade ? 

Puss ❤️

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.