Skulle kunna varit nån sjuka…. 

Det finns en dålig sak med sommaren och det är alla förbaskade mygg och knott! Ser ut som jag fått pricksjukan ju och kliar så satans mycket så jag vill riva och klösa tills det ger sig. Har varit ute på kvällen och trimmat. 


De små blodsugarna knotten vart ju uppretade av att jag var i gräset och trimmade. Å jag som brukar få bölder av betten :O! Får se hur man ser ut i fejset imorrn. Annars får jag leta fram nån bra foundation att maskera mig med 😉 imorrn hoppas jag på sol så jag kan försöka orka ta mig ut på en promenad. Har inte tränat på länge nu och mår väl sådär över det 🙁 , imorrn ska jag försöka finna ork att ta itu med livet igen …. 

natti natti på er. 

En tyckte om “1”

  1. Bittis

    Jag mår asdåligt av Knottbett, har köpt mig en Myggjacka, som jag måste ha på mig ….. ser ut som en riktigt skum Typ 😉 Jag får också stora Bölder av Knottbetten, speciellt runt Ögonen blir jag svullen och det kliiiiiar :/

    Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.