Kampen vid varje klädval.

Finns en anledning att jag hellre går naken hemma hela dagen , ja eller iaf i trosor då ;)! Det här jobbiga momentet när man ska välja kläder , garderoben är fullproppad in till varje mm utrymme men ändå finns det inte ett skit att ha på sig! Det är verkligen så också, klär mig efter dagens humör och har nog tio olika stilar i garderoben, klassiska basplagg, rockigt, romantiskt , rocksbilly, jeansstil mm mm . Ibland tar jag dock det första jag ser i klädväg och är så missmatch att folk skulle få ont i huvet, håller mig dock hemma och inomhus såna dagar ;). Äger mycket kläder vill jag tillägga också, lär ha kläder för en livstid bara jag inte går upp 23 kg igen. Har dock samlat på mig min bas med bra kvalitet på plaggen sen långt tillbaka och de håller än tack vare just kvalitén.

Har redan bytt om 4 ggr för att känna av vilken dagen färgmood är. Tog först en ljusrosa långärmad topp och var ett tag inne på både långklänning eller kjol. Insåg att nog jeans var det bästa valet för bowling som existerade i min garderob. Inga stela jävlar utan ett par från replay i deras säsongstvätt och hyperstretch ! Sen var jag inte alls rosa i sinnet idag!

Blev denna kombo tillslut…..tror jag iaf! Ambivalent som jag är , alltså svårt att bestämma mig så hinner jag säkert ångra mig ett par ggr till innan jag ska iväg……
Toppen i blått med vita prickar på blir jag glad av, den är alldaglig men ändå lite extra. Jag som vanligtvis varken har smycken på mig och lever i sportkläder och mjukisar största delen av dagen tyckte att jag tog ett långt kliv här. 🙂 . Toppen är från Gina tricot där jag gillar stora delar av sortimentet. Fick ta ett linne under så tuttarna inte ploppade ut pga urringningen. Vill ju inte se groteskt eller slampig ut ju. Tyvärr var spetsen på vita linnet anpassat för nån med väldigt mycket mindre tuttar. Den blev sittande på typ halva tutten istället för hela. :/ Har svårt att hitta kläder som sitter bra, ska det passa över bysten är det ofta för slappt runt midjan och magen. Passar det istället där så sitter det illa upptill. Stretch är min räddare i de fallen eller omlott där jag kan skapa illusionen av en midja. Jag är rätt rak i kroppen och har alltid varit en pojkflicka. Nu har jag dock pga viktökning fått en lite större rumpa och brösten investerade jag ju i. Har aldrig ångrat det för även om det blir mer begränsningar i klädval så sitter det ändå bättre än utan tuttar när jag väl hittar rätt plagg samt man känner sig mer kvinnlig. Graviditet och amning tog bort allt av mina annars rätt fina om dock en aning små tuttar som jag hade förr. Ord från en som alltid haft en pojkkropp och varit androgyn. Det är jag inte nu längre och vill ju vara kvinnlig bra mycket hellre.

Det är ju så att beroende på vad man sätter på sig så känner man därefter. Kanske bra att jag får komma ut ur mjukisträsket och klä upp mig 😉 ! Få känna sig lite stiligare nån dag åtminstone.

Trevlig helg på er ❤️

/ nöjesfabriken nästa.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.